Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Ебасиму, повече от половината шкарто.
Коментар
-
Коментар
-
А шматарока захапал бастуна и дърпа ли дърпа, че това ще ходи на фронтаЕ няма такъв хилеж (според мен го проверяват дали копира безрезервно глупости)
За отбелязване е, че няма елементарната мисъл, че вижда "достоверната" си снимка при трето лице сложена в Ноември !!! и пелтечи че това ЩЕ идва в 2023Ох нимоя толко смях отдавна не бях имал
Смехът е Здраве. благодарен съм на роднокяLast edited by satz; 10.02.2023, 17:15.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не ми говори врели некипели.Офицер се ставаше по два начина-или директно те назначават като офицер или те назначават като старшина(сержант)и после по заслуги те правят офицер. Ти сам каза,че са те направили по заслуги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеВинаги съм ценял опитът ви. Проверих снимката на която сте се подмокрили, много е смешно
ето ви същото място снимано в ноември
ХА ХА Ха
ХА ХА ХАLast edited by Rodnok; 10.02.2023, 17:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеВинаги съм ценял опитът ви. Проверих снимката на която сте се подмокрили, много е смешно
ХА ХА Ха
https://twitter.com/RusevDmitrii/sta...790976/photo/4
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ето, който не внимава, пак се излага. Грешка, малкия. Точно такива неща, не съм казвал.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Всички тъпsatzи се смеят предпоследни ! ...:
ХА ХА Ха
https://twitter.com/RusevDmitrii/sta...790976/photo/4
- 4 Харесвания
Коментар
-
Шофьор от украинската армия: „Вкарвам нови момчета, след това минава половин ден и ги прибирам ранени или мъртви.“ - > Трудна история... войната е ад
https://twitter.com/i/status/1623833627829084160
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Значи си лъжец.Щото лично ми каза ,че са те направили офицер по заслуги. А офицери по заслуги правеха единствено старшините. Или се хващаш за термина и не си бил старшина,а сержант. Все тая -бил си фатмак,казано на жаргон.
А че си дурак не се съмнявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеsosi, ти също си руснак, българите по тези земи сме дошли от там, те са българи. Един руснак по това как изглежда, ако каже че е българин няма ли да повярваш ? Или украинец. Трагедия. Ние сме близки с тях и по далечни с англоезичните народи, макар и с тях да не сме толкова далечни защото сме от една раса.
https://chat.openai.com/chat :
"Идентичността и произходът могат да бъдат сложни и многопластови, а самоидентификацията на човека може невинаги да съвпада с възприеманата от него идентичност въз основа на външния вид или културния произход. Личната и културната история на хората може да бъде разнообразна и да формира тяхната идентичност по различни начини. Важно е да уважаваме и признаваме самоидентификацията на хората и да избягваме да правим предположения за някого въз основа на външния му вид или произход. Освен това понятието за една-единствена "раса" е социален конструкт без научна основа, а идеята за раса е била използвана в миналото за оправдаване на дискриминация и сегрегация. Вместо това е по-добре да празнуваме и приемаме културните и индивидуалните различия и да се отнасяме към всички хора с достойнство и уважение."
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеЧудя им се на руснаците в момента, те искаха тази ситуация в която попаднаха с глупавото нахлуване в Украйна да се обърне и сега когато има възможност - да им дадат някакви пари на украинците и всеки по пътя си както се казва. Обаче някой иска да вдигне народа и в Русия е в Украйна.
"Мога да ви кажа, че ситуацията, за която говорите, е сложна и в нея играят роля много политически, исторически и културни фактори. Важно е да се вземат предвид множество гледни точки и да се потърси точна информация от надеждни източници, преди да се правят каквито и да било заключения или предположения за определена група хора."
Last edited by barbaron; 10.02.2023, 17:03.
- 1 like
Коментар
-
Със сигурност. Наскоро гледахме клип от един изобретател за едни ровичкащи машинки, спуснати по една тръба. Те това е, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Сигурно, сигурно. Отнася се до някакви мними старшинки. МИМО, ДУРАК! МИ-МО!
А че си дурак не се съмнявам.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар