IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
    Добре, въпрос към защитниците на Русия, включително и вечерната смяна....ще посочите ли един руски интерес, който би донесъл нещо добро и за България?
    Ще ни продават евтино и гарантирано нефт и газ. Не налагант измислени ел автомобили и зелени сделки. Не понасят джендър идеологията и сороските НПО-та.
    Аз искам евтина енергия. Не искам ел автомобили и не искам да ми ограничават консумацията. Не понасям джендър идеологията и сороските НПО-та.

    Коментар


    • Зеленски изби де що имаше наборници и запасняци в Украйна... Затова сега тичат по градинките да ловят тинейджъри и дебнат по селата пред църквите да хванат някой мъж след службата... Да има за месомелачката, че ако отстъпят още малко, ще стане съвсем ясна работата и ще вземат да секнат помощите от запада... Вместо да седне да преговаря през първата седмица... Или втората седмица... или третата седмица... или когато и да е.. вместо да хленчи за още и още оръжия - къде отиват тия оръжия, колко попиляха и колко продадоха на черния пазар, че все не им стигат? Да не дава господ да ти насадят такъв "лидер"... ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение



        Въпрос на време е съпругите и майките на загиналите войничета да потърсят сметка за близките си
        Te все още се надяват да гушнат обещаваната от Путин застраховка живот. Чакай само да осъзнаят че пари нема.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
          Добре, въпрос към защитниците на Русия, включително и вечерната смяна....ще посочите ли един руски интерес, който би донесъл нещо добро и за България?
          Оксиморон! Няма такъв параметър в политиката на Путлер

          Коментар


          • Добре, въпрос към защитниците на Русия, включително и вечерната смяна....ще посочите ли един руски интерес, който би донесъл нещо добро и за България?

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              briko, как ще емитираш пари за себе си ? Ти нямаш право по закон, държавата само има право да емитира пари. Въобще не си наясно с финансовата система и как се създават парите и какво е тяхното предназначение. Не в Русия, ниски са данъците в Китай не знаеш ли ? Представи си до 50 хиляди доход там не плащат никакъв данък по закон и зле ли са, икономиката им не е ли най добрата ? Не Русия , а Китай ако се затвори икономически ще върнат всички в ерата преди компютрите, след 10 години компютъра ти все ще се повреди, нов няма откъде да си купиш и няма да ползваш компютър и интернет.
              Аре ве Най-богатите държави с население чийто живот не означава НИЩО! Не благодаря!
              Last edited by briko; 09.07.2022, 20:20.

              Коментар


              • briko, как ще емитираш пари за себе си ? Ти нямаш право по закон, държавата само има право да емитира пари. Въобще не си наясно с финансовата система и как се създават парите и какво е тяхното предназначение. Не в Русия, ниски са данъците в Китай не знаеш ли ? Представи си до 50 хиляди доход там не плащат никакъв данък по закон и зле ли са, икономиката им не е ли най добрата ? Не Русия , а Китай ако се затвори икономически ще върнат всички в ерата преди компютрите, след 10 години компютъра ти все ще се повреди, нов няма откъде да си купиш и няма да ползваш компютър и интернет.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Борис Джонсън си отиде . Отиде си завинаги от политиката . Заради невъзможноста да се справи с Путин , чрез пудела си Зеленски .
                  Путин - Джонсън 1:0

                  Резултата ще стане Много : 0 . Много други също ще си идат . Някой не само от политиката .
                  Свикавайте платени русофоби . Никога няма да победи вашия глобалистичен многополов свят . Никога вашата словестна плява няма да хване декиш сред българското население . България е със Русия , въпреки продажните действия на малоумното правителство на Киро Простото .
                  Той Киро Брейка по умен от Хартвартския

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    briko, не аз съм фен на Зе. Данъците трябва да са много ниски, дори фиктивни, държавата трябва да се поддържа с емитиране на свежи пари, чисто нови. Каква държава е тази която не може да си емитира пари да си посреща разходите, а се занимава с преджобване на гражданите си - данък на данъка на данъка..минимална заплата и други глупости.
                    Ниски данъци в Русия и от там мизерия и алкохолизъм, това е факт!!! с три удивителни! Как ще емитираш" държавни пари, кой ще го прави и защо ще го прави за държавата, а не за себе си? Сега разбирам защо си прогонен от всички финансови теми тук

                    Коментар


                    • briko, не аз съм фен на Зе. Данъците трябва да са много ниски, дори фиктивни, държавата трябва да се поддържа с емитиране на свежи пари, чисто нови. Каква държава е тази която не може да си емитира пари да си посреща разходите, а се занимава с преджобване на гражданите си - данък на данъка на данъка..минимална заплата и други глупости.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        briko, те имат работа от дъжд на вятър, за месеца не може да изкара 5000. Дори са зле финансово, преди си купуваха нови и големи апартаменти..можеха, сега не могат да си купят коли за работа по нови.
                        В същност, къде живееш? В Асеновград има цял нов квартал построен от "майстори които нямат пари".

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          briko, те имат работа от дъжд на вятър, за месеца не може да изкара 5000. Дори са зле финансово, преди си купуваха нови и големи апартаменти..можеха, сега не могат да си купят коли за работа по нови.
                          Ако имахме контрол и не се позволява да се плаща на ръка ✋ и да се осигурява на мин. заплатата държавата щеше да е богата, а сега тези пари........ама няма смисъл. Путин ще ви спаси))

                          Коментар


                          • Сега дори богатите американци изпаднаха след 2020, не харчат пари. За да си намалят разходите бягали в Мексико.
                            Щом конгреса решава да се похарчат 40 милиарда, но правителството ги дава с чек, работата е ясна.
                            Last edited by supertrader; 09.07.2022, 19:21.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • briko, те имат работа от дъжд на вятър, за месеца не може да изкара 5000. Дори са зле финансово, преди си купуваха нови и големи апартаменти..можеха, сега не могат да си купят коли за работа по нови.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                                Много си як, а гърди - на амбразурата. Само че,
                                Не приписвай на човек свои си домисли. Путин, не е казвал "аз съм Петър Първи". Вижа, че го спомена - спомена го. Какво от това? И не е той затварял Русия за света. Западът опитва да изолира Русия, което, е много различно нещо. Не е и цар. Царска титла се предава по наследство, а президент, се става с избори. Добър/лош, с избори. Към момента, Русия - също факт - е доста по-силна и влиятелна отколкото по Петрово време, в следствие определени икономически и други натрупвания. Петрова Русия, е нападана от шведите. Кой смее, в момента, да я нападне фактически? А, по това, кой е глупак...виж последиците от санкциите и кои държави страдат най-тежко. А бляскавото бъдеще, което тя била имала, когато той я пое...Когато я пое, това бе Елциновата, гладна и разрушена от крадци и бандити, страна. И сега има гладни. Процентът какъв е? И какъв е в щатите, примерно?
                                Путинова Русия е бледа сянка на СССР , дори от най - трудните му времена. Опита на цетралната власт силово да спре процесите на дългосрочен упадък Единствено Ще доведът до катализиране на на тези процеси. И никакви иделогии на Илин и Дугин няма да помогнат, по простата причина че не се подържат от масите само от малка част от управляващата върхушка.

                                Въпрос на време е съпругите и майките на загиналите войничета да потърсят сметка за близките си което ще увлече по - голямо масово недоволство.
                                Като се има предвид че децата на управляващата върхушка както и децата на свръх богатите тънат в лукс на запад . Докато децата на обикновеният руснак гинат за една война срещу братски народ която не разбират. Времето работи против режима при натрупване на критична маса недоволство, ще имаме нова 89 година. Интересното е дали този път отново процесите ще се спуснат от горе или ще се изпусне контрола и процесите ще са стихийни.
                                Last edited by Майстора233; 09.07.2022, 19:16.

                                Коментар

                                Working...
                                X