Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не съм се занимавал с религиозната част но - не знам, дали ще ми повярваш - възприемат смъртта както всички други народи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Защото е неморално , да побликуваш такива цинични фейкове , свързани със смъртта на хора и мъката на близките им , пък били те и врага ти .
Ясно ..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
А, не всички са така впрочем. Имаше една женица, чиито син беше на "Курск". Всички помним как й биха инжекция с успокоително пред камерите и кадрите обиколиха света. Има си и скърбящи съпруги със сигурност, които наистина надали ще преживеят напълно любимия си мъж. Но ще си накривиш душата, ако кажеш, че при руснаците въпроса със смъртта не е малко по...специфичен. Има нещо почти будистко.
Коментар
-
Сега какво, не можеш да преглътнеш, че може да сме освободени като страничен ефект при по-комплексен замисъл?
Не приемам обаче "трябва да .................…..............
на Русия, защото преди 150 години Руската империя ни е освободила".
Каквото било - било. Русия малко след Освобождението ни става враг, Турция днес ни е съюзник в НАТО, а обикновения турчин, чиито деди са ни клали и събирали данък за хабене на зъбите, искрено ни се радва и българите са на почит в цяла Турция.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре де, помисли: Възмущават се вдовиците. И? Болката им минава? Мъжете им се връщат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
Някой да не забелязва русофилския кретен, който не може да каже нищо смислено по смислен въпрос? Може би, само модератора, но защото просто не е погледал натам.
МРАЗЯ КОМУНИЗМА ака НЕКАДЪРНИЦИТЕ В ЧЕРВАТА.
Проблема ми е че в момента некадърниците и КОМУНИЗМА са на запад.
На изток има ДИВ ДЕСЕН КАПИТАЛИЗЪМНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Защо аз да се ровя да подкрепям написаното в статията - ти си този, който твърди, че това е лъжа - давай, обори ме.
Познавайки руския манталитет, фразата "Руските майки ще родят нови" и гордостта, с която руснаците развяват ненужно огромната си бройка загинали през ВСВ поради некадърно военно командване, липса на грижа за цивилното население и некомпетентност, ДОПУСКАМ в "Мъжа ви умря - вземете си палто" да има истина. Това е народ, за който смъртта "за Русия" (каквото и да значи това) води до примирение и особената вдовишка невъзмутимост на рускините.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеХаресва ми как мине се, не мине някакво време и почваме да обясняваме за "освободителната Русия".
Пък че ни освобождава Руската империя (не Русия), че ни освобождава поради свои си интереси и 2 века след първия си сблъсък с Османската империя и че строителите на днешна Русия са екзектутирали внука на нашия Цар Освободител и неговото семейство...
... в общи линии приликите между Руската Империя и Путинова Русия са като между Древен Египет и Египет днес - величаво минало и бедно настояще.
Коментар
-
Защо аз да се ровя.....
Ясно ..форумеца който тиражира такива дебилщини е соросоиден червей
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Да се ''докаже '' , че фейк във интернет е фейк , е въпрос на много време , умния. Не мисля да си го губя , като ти доказвам , че руските жени НЕ ВЗИМАТ по едно кожено палто за живота на мъжете си .
Ако твърдиш че това е истина , коренно ще ми се промени мнението за теб , от това което се опитва да насадят разни тъпsatzи
Опитай се сам , колкото и да е трудно , по системата на червеното , да разбереш - получават ли рускините по едно палто за смърта на мъжете си загинали за РУСИЯ , или форумеца който тиражира такива дебилщини е соросоиден червей
Познавайки руския манталитет, фразата "Руските майки ще родят нови" и гордостта, с която руснаците развяват ненужно огромната си бройка загинали през ВСВ поради некадърно военно командване, липса на грижа за цивилното население и некомпетентност, ДОПУСКАМ в "Мъжа ви умря - вземете си палто" да има истина. Това е народ, за който смъртта "за Русия" (каквото и да значи това) води до примирение и особената вдовишка невъзмутимост на рускините.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
Tова твърдение е абсолютно невярно!!!!!
Олга - всъщност родното и име е ХЕЛГА е от варяжки (викингски, скандинавски) произход. Тази глупава и невярна измислица за Олга че била внучка на Владимир Расате се е пръкнала в руската литература (дори руските историци не я подкрепят) за да се оправдаят грабителските походите на Светослав в България в 968-971 г. Виждите ли - Светослва търсел в България не плячка, ами наследството на дядо си. Как иначе достоверно да се представи "бртакста дружба" между българи и руси? Как иначе да се прикрие простата истина че походите на русите (тогава все още викинги + племенно опълчение от покорените славянски и угро-фински племена) всъщност реално унищожават бъ;лгарската държава. И когато идва Йоан Цимисхий в пролетта на 971 г. ние го посрещаме като освободител: старопланинкйсите проходи не се бранят, отваряме вратите на Преслав и на другите крепости наоколо, а самият Светослв в Дръстър екзекутира 300 знатни българки заложници.
Престанете да тиражирате тази глупост че Олга била българка!!! Не просто е невярно, но е обида към праха на хилядите смели български войни загинали в борбата с русуте в 10 век!!!
Йоан Цимисхий - освободител - по-голяма дивотия не бях чел, ти би простотиите на комунетата за сАвеЦката-армия асвабадителка от фашистко робство!!! Бахти дивотиите...
Колкото до великите сили - всяка си е гледала интересите и толкова. И досега е така - най-безумното нещо е някой да си мисли, че на някого от големите му е пукало за нас. Като се замисля, единственият, в последните 150 години, дето е бил начело на велика сила и е мислил искрено доброто на България, щото просто е видял историческата истина, е бил Уудроу Уилсън през 1919. Само дето САЩ тогава не са били велика сила. Всички други са си гледали интересите - и Русия през 1878, и Англия през 1885, и Германия през 1915, и който там друг се сетите, затова и винаги съм казвал, че България следва да търгува и да си гледа собствените интереси!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар