Първоначално изпратено от Vergil1975
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеНе съм трол ? Не защитам интересите на Русия, а на руския народ както и на българския от който съм част, също съм на страната на който и да е народ. Държавите са монополи, те нямат нужда от защита..защото то се и вижда тези които ги управляват какви могат да ги свършат.
Аз лично нямам лошо отношение към теб.Ти си руснак на държавна служба и е нормално да тролиш в полза на Русия .Много повече ме дразнят българските русороби.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Vergil1975, как ще отвърнат, единственния отговор който мога да дам е да застана на брега на морето с голи гърди и като дойде вълната да я изпия. Отивай на фронта и като се върнеш след престой от по малко от 24 часа, ще си си сменил мисленето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеVergil1975,в един момент украинците ще си причинят достатъчно голяма болка за да излязат от духовната си нищета. Ще решат, че сме им давали оръжие да загиват на фронта техните деца и тогава дълбоко ще съжаляваме, като дойдат украинските леопарди в България.
- 1 like
Коментар
-
Vergil1975,в един момент украинците ще си причинят достатъчно голяма болка за да излязат от духовната си нищета. Ще решат, че сме им давали оръжие да загиват на фронта техните деца и тогава дълбоко ще съжаляваме, като дойдат украинските леопарди в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеВ момента срещат зло, отвръщат с по голямо зло, а те могат да отвърнат с много голямо зло. Не го правят, това означава че за тях има спасение, защото все пак не са загубили надежда да се случи нещо добро.
- 1 like
Коментар
-
Агро, управлението на Русия е на огледален принцип, направи им добро и ще ти върнат добро. Няма никакъв Путин, има едно интервю в което обяснява как разпада на СССР е една трагедия сполетяла руския народ, защото така 25 милиона руснаци, с руско етническо самосъзнание са останали извън Русия. Това го обяснява един Путин, на който носа му е с едни финни отворчета по острата част, там където силикона е най опънат. Според мен това са много хора, които вземат решения и ако видят че другите искат да им направят добро и не ги лъжат, а това в момента много лесно се установява - ТЕ СЪЩО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ С КАКВО ДОБРО ДА ОТВЪРНАТ. Случва се това нещо в Киев, на него псуват руснаците, обиждат ги и тези там започват да си мислят че има 25 милиона от руския етност, които са останали извън Русия и ще изпаднат в беда, те са ги изоставили.
Коментар
Коментар