IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975

Аз съм български патриот и служа ЕДИНСТВЕНО на интересите на България. За разлика от национални предатели като теб.
    България е обявена за вражеска държава от Русия. Така че,който подкрепя Русия е СРЕЩУ интересите на България.И е национален предател.
    Ще дойде ден, когато всички национални предатели да бъдат изправени пред съда. Всичките коментари се пазят, съдиите ще могат да преценят кой агитира за вражеска държава и кой за българските интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
      Не съм трол ? Не защитам интересите на Русия, а на руския народ както и на българския от който съм част, също съм на страната на който и да е народ. Държавите са монополи, те нямат нужда от защита..защото то се и вижда тези които ги управляват какви могат да ги свършат.
      Лошо няма. Така поне знам какви опорки са ви дали.
      Аз лично нямам лошо отношение към теб.Ти си руснак на държавна служба и е нормално да тролиш в полза на Русия .Много повече ме дразнят българските русороби.

Коментар

• Не съм трол ? Не защитам интересите на Русия, а на руския народ както и на българския от който съм част, също съм на страната на който и да е народ. Държавите са монополи, те нямат нужда от защита..защото то се и вижда тези които ги управляват какви могат да ги свършат.

Коментар

• Vergil1975, аз пък съм цивилен българин и на никой не служа, ничия подлога не съм.

Коментар

• Да бъде преустановена ли? Всеки огън,сам изгасва, когато свърши горивото. И тук тъй, като изгинат хората, война няма да има.

Коментар

• Vergil1975, не съм на щат в никоя служба.

Коментар

• Vergil1975, как ще отвърнат, единственния отговор който мога да дам е да застана на брега на морето с голи гърди и като дойде вълната да я изпия. Отивай на фронта и като се върнеш след престой от по малко от 24 часа, ще си си сменил мисленето.

Коментар

• Така е-руснаците ще пуснете водородна бомба, а тъпите американци,британци и французи ще си траят и няма да отвърнат.
                  Тия си ги разправяйте на алкохолизираните мужици в тайгата .

Коментар

Vergil1975,в един момент украинците ще си причинят достатъчно голяма болка за да излязат от духовната си нищета. Ще решат, че сме им давали оръжие да загиват на фронта техните деца и тогава дълбоко ще съжаляваме, като дойдат украинските леопарди в България.
                    Поне да беше отишъл на фронта да се биеш срещу лошите украинци,а не да тролиш в Интернет.

Коментар

• Vergil1975,в един момент украинците ще си причинят достатъчно голяма болка за да излязат от духовната си нищета. Ще решат, че сме им давали оръжие да загиват на фронта техните деца и тогава дълбоко ще съжаляваме, като дойдат украинските леопарди в България.

Коментар

В момента срещат зло, отвръщат с по голямо зло, а те могат да отвърнат с много голямо зло. Не го правят, това означава че за тях има спасение, защото все пак не са загубили надежда да се случи нещо добро.
                        С какво ще отвърнете?Ядрена бомба ли ще хвърлите?С това ли плашиш?Що не пробвате?

Коментар

• В момента срещат зло, отвръщат с по голямо зло, а те могат да отвърнат с много голямо зло. Не го правят, това означава че за тях има спасение, защото все пак не са загубили надежда да се случи нещо добро.

Коментар

• Агро, управлението на Русия е на огледален принцип, направи им добро и ще ти върнат добро. Няма никакъв Путин, има едно интервю в което обяснява как разпада на СССР е една трагедия сполетяла руския народ, защото така 25 милиона руснаци, с руско етническо самосъзнание са останали извън Русия. Това го обяснява един Путин, на който носа му е с едни финни отворчета по острата част, там където силикона е най опънат. Според мен това са много хора, които вземат решения и ако видят че другите искат да им направят добро и не ги лъжат, а това в момента много лесно се установява - ТЕ СЪЩО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ С КАКВО ДОБРО ДА ОТВЪРНАТ. Случва се това нещо в Киев, на него псуват руснаците, обиждат ги и тези там започват да си мислят че има 25 милиона от руския етност, които са останали извън Русия и ще изпаднат в беда, те са ги изоставили.

Коментар

Working...
                            X