Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Между другото ДС 6-ти от 6-то. Това да пишеш 24х7 през няколко минутки, нали се сещаш(те), че предизвиква обратен ефект. Знам, че се плаща на пост и има таргет, но много ви личи, че сте на смени ребята. Като добавим към това и разваления български и картинката става пълнаНе е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеТези хора в Киев не разсъждават нормално, това е някаква психоза при тях - вече загинаха много хора, затова няма смисъл да се преговаря и да се търси варианта за мир. По някакъв начин психиката им е извън строя.Не е препоръка за каквото и да било.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеGiRo, руското в мен ми казва че това нещо между Украйна и Русия е голяма глупост. Пуснах ви онова видео което не е щатна пропаганда, някакви да ти говорят с патос колко яко са се уредили с война. Тези хора в Киев не разсъждават нормално, това е някаква психоза при тях - вече загинаха много хора, затова няма смисъл да се преговаря и да се търси варианта за мир. По някакъв начин психиката им е извън строя.
- 4 Харесвания
Коментар
-
GiRo, руското в мен ми казва че това нещо между Украйна и Русия е голяма глупост. Пуснах ви онова видео което не е щатна пропаганда, някакви да ти говорят с патос колко яко са се уредили с война. Тези хора в Киев не разсъждават нормално, това е някаква психоза при тях - вече загинаха много хора, затова няма смисъл да се преговаря и да се търси варианта за мир. По някакъв начин психиката им е извън строя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИ какво им е предимството на "леопардите"? Купчина желязо за много пари?Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
mitko2848, никой не взима копейки или центове, не се притеснявай. Те ако имат пари ще дадат на други хора, тук чак такова сребролюбство няма. От колко години пишем в този форум - безплатно. Сега с тези глупости хора които бяхме приятели се караме като ц.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение...май ще стана руснакНе е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеVergil1975, аз пък съм цивилен българин и на никой не служа, ничия подлога не съм.. Тук от руските фенюве единствено " изобретателя" не взима копейки, на другите ви личи брутално.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Ето това са уникални глупости. От къде ги смучеш подобни небивалици ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Това са уникални глупости човече....Русия никъде и никога не е създавала нищо, само заграбва....и България искаше да заграби и да станем 16-тата република на СССР. Ама за наше щастие фалираха и им преседнаха мераците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениебай Митьо, Русия помага да се създаде Германия, да се обединят провинциите които са разпокъсани. Те създават тази българска държава. Скоро влизаха в Казахстан и свалиха техния Зе, и си отидоха веднага след това. Сега обаче казахстанците са избрали и те едно Зе дето за нищо не става, има бръмбари и си мисли че голям бръмбар, то се оказа че освен китайска калинка друго не може да стане и е добре защото Китай има пари, а Запада ги печата за да станат веднага китайски.
- 3 Харесвания
Коментар
-
бай Митьо, Русия помага да се създаде Германия, да се обединят провинциите които са разпокъсани. Те създават тази българска държава. Скоро влизаха в Казахстан и свалиха техния Зе, и си отидоха веднага след това. Сега обаче казахстанците са избрали и те едно Зе дето за нищо не става, има бръмбари и си мисли че голям бръмбар, то се оказа че освен китайска калинка друго не може да стане и е добре защото Китай има пари, а Запада ги печата за да станат веднага китайски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
БЪЛГАРИЯ СЪЗДАВА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА на земята ве? Как може да го откраднеш това ве ....
И духовната, и културната, и историческата ЦИВИЛИЗАЦИЯ на земята. И кой се опитва да УНИЩОЖИ ИСТОРИЯТА ни?
Както и ти си забелязал РУСИЯ е 2-рата БЪЛГАРИЯ, 3-тата империя след първата която познава съвремието - РИМСКАТА, 1-вата източно тракийска (ака БЪЛГАРСКА) и те са 3-тата и 2-ра БЪЛГАРСКА цивилизация и империя. Как така ще иска да унищожи себе си?
Па и да се родят таквиз предатели БЕЗРОДНИЦИ (и като теб мишки) тип Горбачов те не могат да УНИЩОЖАТ ДУХА даден от висшата сила. Все още за ДУХА няма нищо създадено дето да може да му противостои камо ли да го унищожи
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар