Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Нищо не разбираш, един от DS-незнам си коя цифра, нали ни отвори очите преди време. ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Има вариант-руснаците напускат всички окупирани територии в Украйна, включително Крим и се започват преговори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеНай добре е Путин и Зеленски или заместника на Зеленски който ще е да се срещнат и нещата ще се оправят. Няма смисъл този конфликт. Имат вариант да уредят ситуацията.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Имат си РЦБ, те решават. Не питаш правилния човек.
Коментар
-
better, всички печатат, някои се опитват да спазват някакви правила, други дори опити не правят. Проблема е че парите много бързо се концентрират и дефакто за системата не са активни, но те пък знаят колко и веднага ги печатат. Все пак си имат притежатели които могат да тръгнат да ги харчат, но то пък не им се налага защото инфлация няма. Според мен системата ще бъгне и ще им ги изтрият от компютрите, на там върви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Защо не печатат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Естествено, че е скъпо. Обаче, те са финансово много по-добре от целия Запад (сравни им дълговете) и, ако рекат да стигнат американската здлъжнялост, може да си напечатат още 9 БВП- та. Та, ти си гледай своята градинка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Има го в първия пост, но старшинката писател, не читател. Нищо не каза за цената на газа? Европата кога ще замръзва? Изчака ми се чакането. Знам, че мурзилажът е свикнал да чака, нещо да се случи с гнилия Запад и така си му минава животецът, но другите хора не сме така. Така, че ако ще замръзва да замръзва, тази пуста Европа. Ако ще отлагаме за 2023/2024 кажете, да се въоръжим с търпение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДе го това растящото производство бе, сладур? Него покажи, за начало.Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
И хоп зимата се изтърколи, а газа ще продължава да пада. Петрола сорт Урал и и той потъва. Въобще славни времена се задават за мурилките!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Ех, старшинка, като удавник за сламка си. На това му се казва русоробска психика. Потреблението на газ в Европа намалява, зависимостта от руски такъв се топи, цените на дъно, а индустриалното производство расте. А старшинката се чуди с какво да се залъже и единственото, което му идва на акъла е "затворените производства", каквито и да са те
Относно цялостната картинка старшинка, по-добре от мен са я описали ....
"Путин, опять двойка."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеА, отчиташ ли затворените производства? Не личи са си даваш сметка за цялостната картина.
Относно цялостната картинка старшинка, по-добре от мен са я описали ....
"Путин, опять двойка."Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар