Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 8 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеВ новый пакет военной помощи США Украине, который объявят в эту пятницу, могут войти высокоточные крылатые бомбы GLSDB для М142 HIMARS с дальностью поражения в 150 километров, а также бронетранспортеры Stryke — Politico со ссылкой на свои источники.
На втором фото — примерный радиус поражения GLSDB.
[ATTACH=CONFIG]n4013083[/ATTACH]
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеСамо адмирации за Кирчо и Асенчо, че в сложната политическа обстановка в този момент в България и по специално вътрешно коалиционните различия са успели да направят толкова за Украйна и за България. Чудя се само другарката Нинова наясно ли е била, че изнасяме ударно дизел и оръжие за Украйна? Трудно ми е да разбера каква игра играе. А може би е била някак си наивна, което не ми се вярва, имайки предвид каква хитра лисица е. Другия вариант е, Кирчо да я е изклатил много умело, което също не ми се вярва много. Във всеки случай браво, добра работа!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Само адмирации за Кирчо и Асенчо, че в сложната политическа обстановка в този момент в България и по специално вътрешно коалиционните различия са успели да направят толкова за Украйна и за България. Чудя се само другарката Нинова наясно ли е била, че изнасяме ударно дизел и оръжие за Украйна? Трудно ми е да разбера каква игра играе. А може би е била някак си наивна, което не ми се вярва, имайки предвид каква хитра лисица е. Другия вариант е, Кирчо да я е изклатил много умело, което също не ми се вярва много. Във всеки случай браво, добра работа!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ние сме си селски тарикати открай време. Нека не забравяме, че и цар Борис не е изпратил български войници на Източният фронт. И Израел подкрепяме,и Палестина.
Това не е задължително лошо нещо.В дипломацията повече неща се постигат тихомълком, отколкото да биеш тъпана като вършиш нещо. Така че много по-добре е,че сме изпратили оръжие на Украйна, макар и тихомълком чрез продажба на трети страни,отколкото да бяхме изпратили минимални количества и гръмко да заявим този факт.
Така е, единствено хубавото е, че оръжието е стигнало до Украйна...толкова.
Останалото:
Статията в Die Welt е опит(вероятно и платен) да се спре срива на ПП, тоест е за вътрешни политически цели, никаква връзка с Украйна.
Нали не вярваш, че Киро тъпото и Кокорчо са убедили световните лидери да наложат санкции на Русия и да помагат на Украйна, както е написано в статията. Най-малкото като погледнеш следващите им действия, облагодетелсвали финансово Русия.
А от продажбата на оръжието, изобщо не е сигурно че държавата България е спечелила нещо, по-вероятно печалбата е отишла при оръжейните олигарси.
- 1 like
Коментар
-
В новый пакет военной помощи США Украине, который объявят в эту пятницу, могут войти высокоточные крылатые бомбы GLSDB для М142 HIMARS с дальностью поражения в 150 километров, а также бронетранспортеры Stryke — Politico со ссылкой на свои источники.
На втором фото — примерный радиус поражения GLSDB.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеVergil1975, физически е невъзможно да сме фактор в този конфликт, патрони може да се купят от всякъде, а то друго производство няма май. Ние не сме за неутралитет, ние сме против това да има победител в този конфликт, защото двама братя се бият а ние сме третото малко братче. И някой ще каже че може да има такова братче което да иска батковците му да се бият и единия да победи другия. Че то това е отвратително.. Военните ни заводи си работят на пълна пара, печелят си пари- произвеждат и патрони и снаряди и гранатомети и така нататък.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Vergil1975, физически е невъзможно да сме фактор в този конфликт, патрони може да се купят от всякъде, а то друго производство няма май. Ние не сме за неутралитет, ние сме против това да има победител в този конфликт, защото двама братя се бият а ние сме третото малко братче. И някой ще каже че може да има такова братче което да иска батковците му да се бият и единия да победи другия. Че то това е отвратително.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Още по темата от другото DW, от един дол дренки са, но в случая по-правилната гледна точка:
https://www.dw.com/bg/moze-li-blgari...zie/a-64435826
Това не е задължително лошо нещо.В дипломацията повече неща се постигат тихомълком, отколкото да биеш тъпана като вършиш нещо. Така че много по-добре е,че сме изпратили оръжие на Украйна, макар и тихомълком чрез продажба на трети страни,отколкото да бяхме изпратили минимални количества и гръмко да заявим този факт.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениезадължително да се прочете от всички, после можем да коментираме
https://www.investor.bg/a/516-politi...-spasi-ukraynaПървоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Кво да коментираме Грую....това за мен си е несръчен опит за излъскване на имиджа на твърде неуспешният американски проект, който се оказа отвътре руски. С една дума DW....дума не им вярвам на тия, олицетворение са на либералният комунизъм...
https://www.dw.com/bg/moze-li-blgari...zie/a-64435826
Коментар
Коментар