IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
    Според надеждни източници 2000 савецки говеда - 3 батальона са попаднали в обкръжение и молят за зелен коридор
    https://www.unian.net/war/na-hersons...-11913396.html
    Аве, какво стана с обкръжените? Такава грандиозна украинска победа, а никакви подробности не си ни разкрил.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

      Има някой коментатори които казват че са убити 60000 руснака и 200000 са ранени. Половината танкове- хммммм, говори се че пускат някакви т-55- сигурно са 55година производство, може да смяташ че правят място за новите т-90 да ги пращат в запаса. А пък за разкатаването- да повторя- руснаците страхливо напредват, а украинците геройски назадват, ама са ги разкатали според теб. Тактическо отстъпление в плен- хахахаха
      Тъй тъй, направо Армата. Опа, те се палят още по парадите
      Ko рече за Т90 ко? Готово бре, ето място и за тях https://www.youtube.com/watch?v=E5KvoKPT5QU

      Коментар


      • А и точно сега да се палят войни и да се провежда милитаризация, трябва да са лумпени да го правят. Вече са във фурната, а те връщат горенето на черното зло при положение че генезиса на атмосферата е ясен , изгаряш въглищата и нямаш атмосфера вече. Трябва да си много тъп да го направиш. Обаче на вас ви се струва шегичка.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

          БАрби, нали фрости ти беше в игнора
          ...доде се развълнува. Гепна го Хемоцията, и забрави за игнор-мигнор и Ко.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Смехурко, очевидно е, че женският пол не може да те понася
            и само такива детски филмчета те довеждат до оргазъм
            БАрби, нали фрости ти беше в игнора

            Коментар


            • Сега всички ще попаднат я ситуация, която не са желали.Тези войни за територии са глупости. Искате ли да видите лицето на мизерията, която в по силна от всички планове. Русия иска територия ,Украйна пък е готова да жертва всичките си хора за едно парче земя, хората които ще си дадат живота въобще не са никакви собствени на тази земя, те нямат нищо тяхно там. Добре..
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

                Те не го възприемат по този начин, Крим когато се води територия на Украйна там има руска военна база и населението смята че са част от Русия. Няма как да ги изоставят или 2милиона да го опразнят.Какво ще се случи с тях ? А те не искат защото знаят каква мизерия е в Украйна, да тя ще се оправи но кога ? 8 години са достатъчно дълъг период от време за да се случат хубави неща през него, всеки с чисти намерения в онази ситуация би могъл да вкара украинската икономика в подем. На практика това не е трудно, само се иска хората да получат икономическа свобода, те сами ще направят доходите си по високи и ще вдигнат стандарта на живот. Не ми се коментират глупости, съжалявам. А тази трансформация на Русия в тази посока кой я направи ? Едва ли в Путин..Постоянно войни, ако не е на едно място ще е на друго.
                Хайде сега, не ти се коментирало, че ти освен глупости друго пишеш ли?
                Далеч от 2 милиона са руснаците, потомци на заселените след геноцида над татарите...
                А колко от тях са искали в Русия, никой не може да каже. Референдум под дулата на руските пушки....познай колко е легитимен. Е на чети: https://fakti.bg/mnenia/452543-krim-...i-ot-rusnacite

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                  Какво би станало, ако избухне ядрена война с Русия
                  Смехурко, очевидно е, че женският пол не може да те понася
                  и само такива детски филмчета те довеждат до оргазъм

                  Коментар


                  • 24 июля 2022, 15:32 Армия Захарова: Россия уничтожила военный корабль и склад ракет Harpoon в порту Одессы

                    Минобороны сообщило об уничтожении в Одессе военного корабля Украины и склада с ракетами Harpoon

                    Пресс-служба Минобороны РФ/ТАСС
                    Россия нанесла удар по военному катеру в порту Одессы ракетами «Калибр», заявила представитель МИД РФ Мария Захарова. Президент Украины Владимир Зеленский ранее заявил, что российские военные атаковали портовую инфраструктуру. При этом МО РФ утверждает, что был уничтожен склад ракет Harpoon. Сообщения об ударе появились на следующий день после заключения в Стамбуле «зерновой сделки».

                    Удар Вооруженных сил России по морскому порту Одессы был нацелен на военный корабль ВМС Украины и склад ракет Harpoon. Об этом сообщили в Минобороны РФ.

                    «В морском порту города Одесса на территории судоремонтного завода высокоточными ракетами большой дальности морского базирования уничтожен находившийся в доке украинский военный корабль и склад поставленных США киевскому режиму противокорабельных ракет «Harpoon», — говорится в сообщении.

                    Коментар


                    • НАТО унищожи 60 поколения сърби

                      Съседите дълго ще страдат от негативните последици от отравянето с обеднен уран


                      Близо 60 поколения ще страдат от негативните последици от отравянето с обеднен уран, използвано от НАТО по време на бомбардировките на Югославия през 1999 г. Това заяви пред вестник "Вечерне новости" професорът токсиколог Радомир Ковачевич, бивш ръководител на Центъра за радиационна защита на Сърбия.

                      "Ефектите от бомбардировката с обеднен уран ще бъдат усетени от 60 от бъдещите ни поколения. Можем да очакваме сериозни ефекти върху потомството дори след 1800 години. Репродуктивната възраст е 30 години, умножете тази възраст по 60 и получаваме числото, да което говоря, тоест 60 поколения“, каза Ковачевич.


                      Професорът казва, че след бомбардировките през 1999 г. му е било възложено да изследва ефектите от обеднен уран и други елементи върху околната среда и населението. Като част от тази работа ученият изследва над 200 000 души, публикува близо 300 научни статии, базирани на неговите изследвания.

                      „Уранът е практически вечен, периодът му на полуразпад е 4,5 милиарда години. Когато попадне в тялото по дихателен път или с храната, той остава вътре от 2000 до 5000 дни. Организмът се бори, извежда го с помощта на черния дроб и бъбреците, но ако уранът попадне в костите на скелета, той вече не се отделя. Той постоянно има радиоактивен фон и токсичност, така че трябва да очакваме увеличаване на растежа на хематологичните заболявания, както и много други заболявания, включително рак“, смята ученият.

                      Проф. Ковачевич смята, че данните от Торино за 500-кратно превишаване на уран в кръвта на жертвите на бомбардировките имат сериозна научна база и ще станат важен аргумент в бъдещи съдебни дела срещу НАТО. Професорът припомни още, че през декември 2000 г. Съветът на Европа публикува доклад, че военната операция на НАТО срещу Югославия е опустошила околната среда и последствията ще бъдат дългосрочни, включително живота на бъдещите поколения. Екологичният комитет на Съвета на Европа тогава заяви, че страните, участващи в конфликта, са "пренебрегнали международните закони, ограничаващи екологичните щети по време на военни действия".

                      По-рано сръбският адвокат Сърджан Алексич, който защитава интересите на жертвите на натовските бомбардировки в Сърбия, каза пред аг. ТАСС, че според последните анализи, извършени в лаборатория в Торино, съдържанието на уран в кръвта на неговите клиенти е 500 пъти по-висока от нормата. В същото време е регистрирано многократно превишение на нормата за съдържание на уран и други тежки метали в кръвта както при военен, който е бил по време на урановата бомбардировка в Косово и Метохия, така и при цивилен, живеещ в центъра на Белград по време на нападението срещу сградата на Министерството на отбраната на Югославия през 1999 г.


                      Добричкото нато с неговата отбранителна доктрина само какво било направило

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

                        И срещу тея 60 000 убити и 200 000 ранени кво спечелиха? Струва ли си тези жертви?
                        За теб най вероятно всяка мушичка и бактерия е ценна, но другите имат по различно мислене. Какво са спечелили- не знам, сигурно путин може да ти каже, аз не мога

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

                          Прибраха няколко, но голямата част сложиха чужд байряк и пуснаха котва я в Дубай я в Бодрум. Пак те питам, как си представяш украйна или някаква друга държава, влиза в русия и провежда как акция? Кви са тез глупости? Никой не е заплашвал русия, но всички помним как русия показваше как удрят по париж и берлин. Така ли беше!
                          Те не го възприемат по този начин, Крим когато се води територия на Украйна там има руска военна база и населението смята че са част от Русия. Няма как да ги изоставят или 2милиона да го опразнят.Какво ще се случи с тях ? А те не искат защото знаят каква мизерия е в Украйна, да тя ще се оправи но кога ? 8 години са достатъчно дълъг период от време за да се случат хубави неща през него, всеки с чисти намерения в онази ситуация би могъл да вкара украинската икономика в подем. На практика това не е трудно, само се иска хората да получат икономическа свобода, те сами ще направят доходите си по високи и ще вдигнат стандарта на живот. Не ми се коментират глупости, съжалявам. А тази трансформация на Русия в тази посока кой я направи ? Едва ли в Путин..Постоянно войни, ако не е на едно място ще е на друго.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                            Хай тек баце, нема туй-онуй Рассияя е тва!
                            e-2022-07-24-at-2-55-25-PM.jpg[/IMG]
                            Не знам кое е хайтек и кое хаймек, но нещо гугъл дава различни резултати от твоите

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                              Хай тек баце, нема туй-онуй Рассияя е тва!

                              [IMG]https://i.postimg.cc/MG]
                              Search Results

                              Kakhovka Hydroelectric Power Plant - Wikipedia

                              https://en.wikipedia.org › wiki › Kakhovka_Hydroelect...
                              The Kakhovka Hydroelectric Station is a run-of-river power plant on the Dnieper River in Kakhovka, Ukraine. Kakhovka is a port city located on the ...

                              https://twitter.com › search

                              900 × 1200 — ⚡️ The results of HIMARS work on the road through Kakhovska Hydroelectric Power Plant. Photo from social networks. Contact @putch111 - Telegram

                              https://t.me › putch111 › single

                              240 × 320 — <script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?19" data-telegram-post="putch111/20021" data-width="100%" data-single></script>. Contact @RVvoenkor - Telegram

                              https://t.me › RVvoenkor › single

                              240 × 320 — <script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?19" data-telegram-post="RVvoenkor/20753" data-width="100%" data-single></script>.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                                Има някой коментатори които казват че са убити 60000 руснака и 200000 са ранени. Половината танкове- хммммм, говори се че пускат някакви т-55- сигурно са 55година производство, може да смяташ че правят място за новите т-90 да ги пращат в запаса. А пък за разкатаването- да повторя- руснаците страхливо напредват, а украинците геройски назадват, ама са ги разкатали според теб. Тактическо отстъпление в плен- хахахаха
                                И срещу тея 60 000 убити и 200 000 ранени кво спечелиха? Струва ли си тези жертви?
                                Last edited by better; 24.07.2022, 19:13.

                                Коментар

                                Working...
                                X