Първоначално изпратено от бай Митьо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
По 10 - та точка -Култ към героизма и смъртта.... - Ботев - фашист?!?!..
Множеството пък обикновено се приема че е над 50%
50% = 1/2 - от бабите си сте го чували като половинката
За пак неразбралите - една единствена или пък две точки, от Съвкупност от над 7 нужни - не ви прави фашист.
има и още нещо сложно за неразбралките - приоритет на точките. Поради приоритета е смешно също така на лъжеца да кажете фашист
Но фашиста почти винаги е лъжец или невежа. Сложно ли стана?
Накратко - соловьов е цитиран като поредната изпълнена точка в съвкупността в Путлеристан.Last edited by satz; 23.01.2023, 16:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4015255[/ATTACH]
соловьов : Животът е твърде надценен
"пък тогаз нека измръзнат жили,
пък тогаз нека изгния в гроба!"
"Но... стига ми тая награда -
да каже нявга народът:
умря сиромах за правда,
за правда и за свобода..."
.....и Левски?!?!
: "...и аз на 68-о [лето] бяха затворен в Зайчар в тъмницата, защото съм бил проповядвал на тамошните българи да умират за българщината си, че им е отечество."
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСтига ми тая награда.
Граденето с лъжи на дискусия си има друго име
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Говоря ти за случай отпреди няколко години. И не ми се вижда редно за обир на банка да се разстрелва. Ако е за някое жестоко убийство съм съгласен, ама за обир е прекалено.
Коментар
-
Ново !!! 5
Мобилизацията в Украйна върви по план . Този го прибраха шпицкомандите , докато си купуваше хляб
Няма не искам / няма недей - Слава Кокаине
https://twitter.com/i/status/1617182939388809216
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
След сливен имаше ямбол и разстреляха момчетата- мисля че бяха на около 23-25 години
- 1 like
Коментар
-
Доказателства??? Индекс на човешко развитие дали върши работа- по времето на лошия бай тошо- 26 място в света, сега около 60-65 място
Какво човешко развитие при положение, че аз като дете съм студувал заради режима на тока.Вие хептен го подкарахте през просото.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение....Възможно е даже да сте прав по конкретния казус,а аз да бъркам....Но това не е чак толкова важно.....
Граденето с лъжи на дискусия си има друго име
Коментар
-
Глупости. Всяка година в България има все по-ниска престъпност. А за грабежа на банката в Сливен дадоха 15 години затвор на престъпника.
Коментар
-
Ами давай доказателства, че през комунизма се живееше по-добре отсега.Щото аз мога да ти дам десетки, че сега се живее по-добре.
Коментар
-
Ot година на година в бг се увеличава. По времето на бай тошо имаше 2 грабежа на банки- едни и същи престъпници- застреляни след решение на съда. Сега за обир на банка какво дават, защото ако убиеш човека на спирка дават около 1 година
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Всичко е въпрос на приоритети. Тогава екстра се е живяло.....ако си бил от "правилната" страна на сопата де, иначе да ти яка гърбината.
Сив концлагер беше, особено за свободолюбиви хора. Сега е в пъти по-добре, дано и така остане, че напоследък съм скептичен...
Коментар
-
Абе то в Германия подпалиха Берлин на Нова година,на предишна Нова година изнасилиха и ограбиха стотици жени,той ми дава за пример, че цигани се опитали да влязат в необитаема къща.В коя държава няма престъпност?
Коментар
Коментар