IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Всичко е въпрос на приоритети. Тогава екстра се е живяло.....ако си бил от "правилната" страна на сопата де, иначе да ти яка гърбината.
    Сив концлагер беше, особено за свободолюбиви хора. Сега е в пъти по-добре, дано и така остане, че напоследък съм скептичен...
    И аз съм скептичен, като гледам в Украйна как си събират потенциалните герои по улиците. Тези ще ги пратят на фронта, ще им дадат да карат Леопарди и ще направят кръгом към Киев, и после и към България и пак ще ни освободят. Щом великия Запад е стигнал до там, велики украинци да го оправят. Защото в България само първия път идват българите от там да си дадат живота да ни освободят, втория път са 100% украинци..сега третия път ще са украинци хванати по улиците. Не ми прилича да излезе на добър край.

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

По 10 - та точка -Култ към героизма и смъртта.... - Ботев - фашист?!?!..
      Съвкупност дечица, е когато имате множеството от точките изпълнени.

Множеството пък обикновено се приема че е над 50%

50% = 1/2 - от бабите си сте го чували като половинката

За пак неразбралите - една единствена или пък две точки, от Съвкупност от над 7 нужни - не ви прави фашист.
      има и още нещо сложно за неразбралките - приоритет на точките. Поради приоритета е смешно също така на лъжеца да кажете фашист

Но фашиста почти винаги е лъжец или невежа. Сложно ли стана?

Накратко - соловьов е цитиран като поредната изпълнена точка в съвкупността в Путлеристан.
      Last edited by satz; 23.01.2023, 16:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
        [ATTACH=CONFIG]n4015255[/ATTACH]

соловьов : Животът е твърде надценен
        По 10 - та точка -Култ към героизма и смъртта.... - Ботев - фашист?!?!

"пък тогаз нека измръзнат жили,
        пък тогаз нека изгния в гроба!"

"Но... стига ми тая награда -
        да каже нявга народът:
        умря сиромах за правда,
        за правда и за свобода..."

.....и Левски?!?!
        : "...и аз на 68-о [лето] бяха затворен в Зайчар в тъмницата, защото съм бил проповядвал на тамошните българи да умират за българщината си, че им е отечество."

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
            Стига ми тая награда.
            Граденето с лъжи на дискусия си има друго име
            Зазка твоето второ име е лъжеции, така че..........кажи нещо за отрицателните цени

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Говоря ти за случай отпреди няколко години. И не ми се вижда редно за обир на банка да се разстрелва. Ако е за някое жестоко убийство съм съгласен, ама за обир е прекалено.
              Говоря за случай при бай тошо. По него време такива бяха законите и се спазваха, за разлика от сега

Коментар

• Ново !!! 5

Мобилизацията в Украйна върви по план . Този го прибраха шпицкомандите , докато си купуваше хляб

Няма не искам / няма недей - Слава Кокаине

https://twitter.com/i/status/1617182939388809216

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

След сливен имаше ямбол и разстреляха момчетата- мисля че бяха на около 23-25 години
                  Говоря ти за случай отпреди няколко години. И не ми се вижда редно за обир на банка да се разстрелва. Ако е за някое жестоко убийство съм съгласен, ама за обир е прекалено.

Коментар

Доказателства??? Индекс на човешко развитие дали върши работа- по времето на лошия бай тошо- 26 място в света, сега около 60-65 място
                    Хахаха-пълни глупости. То и официалният курс на лева към долара беше един,ама в реалността долари се купуваха в пъти по-скъпо.
                    Какво човешко развитие при положение, че аз като дете съм студувал заради режима на тока.Вие хептен го подкарахте през просото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
                      ....Възможно е даже да сте прав по конкретния казус,а аз да бъркам....Но това не е чак толкова важно.....
                      Стига ми тая награда.
                      Граденето с лъжи на дискусия си има друго име

Коментар

Глупости. Всяка година в България има все по-ниска престъпност. А за грабежа на банката в Сливен дадоха 15 години затвор на престъпника.
                        След сливен имаше ямбол и разстреляха момчетата- мисля че бяха на около 23-25 години

Коментар

Ами давай доказателства, че през комунизма се живееше по-добре отсега.Щото аз мога да ти дам десетки, че сега се живее по-добре.
                          Доказателства??? Индекс на човешко развитие дали върши работа- по времето на лошия бай тошо- 26 място в света, сега около 60-65 място

Коментар

Ot година на година в бг се увеличава. По времето на бай тошо имаше 2 грабежа на банки- едни и същи престъпници- застреляни след решение на съда. Сега за обир на банка какво дават, защото ако убиеш човека на спирка дават около 1 година
                            Глупости. Всяка година в България има все по-ниска престъпност. А за грабежа на банката в Сливен дадоха 15 години затвор на престъпника.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Всичко е въпрос на приоритети. Тогава екстра се е живяло.....ако си бил от "правилната" страна на сопата де, иначе да ти яка гърбината.
                              Сив концлагер беше, особено за свободолюбиви хора. Сега е в пъти по-добре, дано и така остане, че напоследък съм скептичен...
                              Не му се връзвай на глупостите.Може и да се случи цигани да бият полицаи на публично място, ама после какво се случва зад кулисите с биячите?

Коментар

Абе то в Германия подпалиха Берлин на Нова година,на предишна Нова година изнасилиха и ограбиха стотици жени,той ми дава за пример, че цигани се опитали да влязат в необитаема къща.В коя държава няма престъпност?
                                Ot година на година в бг се увеличава. По времето на бай тошо имаше 2 грабежа на банки- едни и същи престъпници- застреляни след решение на съда. Сега за обир на банка какво дават, защото ако убиеш човека на спирка дават около 1 година

Коментар

Working...
                                X