Почти 9 години храбрите мъже от Донбас се борят, за да защитят родината си от украинските нашественици
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Имат имперски комплекс. Путин им внушава, че Русия е могъща империя и руснаците са съгласни да ги грабят.
Коментар
-
В Киевской области появился «город мёртвых»
Сегодня, 16:16 • Опубл.: Apolitikus • Просм.: 3070 • Комм.: 6 • События в мире+12
В Киевской области появился новый «город». Вот только живых людей там нет. Вся территория заставлена венкамм и крестами. Там лежит личный состав 112 бригады ТрО и других вооруженных формирований, которые побывали в бахмутском котле. И кладбище продолжает расти. Современные проблемы требуют современных решений. Чтобы не сеять панику и не распространять эти ужасающие кадры, на территории усилили охрану. Сотрудники кладбища следят, чтобы посетители не снимали на камеры массовые захоронения. Да чего уж там, надо было сразу в крематорий отправлять, чтобы эти могилы глаза не мозолили. Вконтакте Одноклассники
Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/149457...d-mertvyh.html
Politikus.info
- 1 like
Коментар
-
На тая тема ми беше интерсесно да видя как са се развили прогнозите и как тя е могла евентуално да ме насочи към някакво инвестиционно решение. Интересни находки има, но нищо полезно от гледна точка на възможни печалби чрез инвестиции. Ето някои:
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеПутин е всичко но не луд. Знае че никой няма да си мръдне пръста за Украйна и се надсмива. Тая година Украйна, догодина Тайван. Докато прогресивният свят е зает със зелен преход, бутане на паметници и депортиране на неваксинирани спортисти.Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение...
Да Путин е водил войни, но никога не е влизал във воени авантюри. едва ли ще сбърка сега.
И така алтернативните методи да постави пдо контрол Украйна ще бъдат с приоритет в действията на Кремъл.
Златна малинка за бисер се пада на следното изказване:
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Русия няма да стигне до Киев, ама Руската армия ще го вземе още на третия ден. Че той се намира само на 250-300 км от руската граница. Темп на настъпление на механизираните части от 100 км на ден е напълно възможен. Та руската армия ще стигне до Киев по суша, по въздух и по вода. За твое сведение руската армия в мирно време е седем ПЪТИ по-многобройна от украинската, а е несравнимо по-добре въоръжена и по-добре обучена.
А бе, Украйна не можа да се справи с опълчението на Луганск и Донбас и затуй сега там се разпорежда Путин, а ти ми говориш, че ще се справи с редовната руска армия.
Срам нямаш ли?
Бектестът не показа полезност в първите десет страници
Ни някой каза, че петролните ще изригнат чак пък толкова, нито че януари 2022 г. е бил чудесен момент за покупка на акции от ВПК.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Какво те учудва? Ако България е нападната, няма ли да те приберат, за да я защитаваш? А ако Русия е нападната, а ти живееш там, няма ли да те приберат?
650 000 ги ''прибраха'' под земята. Налага се приклещване на младежи тръгнали за хляб и старци излезли на разходка .
А повиквателни на инвалиди без ръце са абсолютно приемливо нещо , за тукашните патреОтаре , задаващи инфантилни въпроси и готови да скокнат при първа свирка в боя . срещу товарищ Путин
Инвалид без китки , наистина получава повиквателна за слава украина
https://twitter.com/i/status/1616573458900467712
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Сигурно тук не се унижава и унищожава елита,а?? На нашите каквото им свирнат това играят. Кажи им са добри- и те веднага ще се съгласят
Така че алтернатива на джендърите има.Ама НЕ Е Русия.Last edited by X_Y; 23.01.2023, 17:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Разликата е че за Запада все още има надежда. За Русия не....и никога не е имало, разбира се. Анти хуманна е самата и същност. Целенасочено унищожение на прогресивният си елит, резултатът е пред очите ни...Last edited by X_Y; 23.01.2023, 17:41.
- 1 like
Коментар
-
Въпросът е защо са съгласни да ги грабят? Дали Путин всъщност не е агент на Запада? Дали не е някаква сценка за пред света? Както знаем и от двете страни на океана управляват евреи. Мислиш ли, че ще рискуват да унищожат планетата вместо да си гледат кефа?
И така и щеше да стане. Ама украинците излязоха много корави копелета. И западняците от немай къде си развалиха комфорта и започнаха да подкрепят Украйна.
- 3 Харесвания
Коментар
-
better, да те приберат да я защитаваш ! До къде стигнахме. Не всички българи на часа трябва да искат от държавата оръжие и да влизат в армията, без дори да са повикани - това е армия която ще си защити отечеството. Това в Украйна е позор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Имат имперски комплекс. Путин им внушава, че Русия е могъща империя и руснаците са съгласни да ги грабят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Разбрах!Значи ,ако:
1.Имам култ към традицията
2.Презирам слабите
3.Не обичам имигрантите,гейовете и т.н.
4.Не приемам нестандартното сексуално поведение
5.Имам култ към действието ,заради самото действие
6.Имам култ към смъртта и героизма
Шест точки,по малко от половината ......и воала - не съм фашист!
Но още нещо, Умберто Еко говори за обществото, а не за отделната личност.
Всички тия точки е важно дали са част от пропагандата, те затова, соловьовия наратив е показателен
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСъвкупност дечица, е когато имате множеството от точките изпълнени.
Множеството пък обикновено се приема че е над 50%
50% = 1/2 - от бабите си сте го чували като половинката
За пак неразбралите - една единствена или пък две точки, от Съвкупност от над 7 нужни - не ви прави фашист.
има и още нещо сложно за неразбралките - приоритет на точките. Поради приоритета е смешно също така на лъжеца да кажете фашист
1.Имам култ към традицията
2.Презирам слабите
3.Не обичам имигрантите,гейовете и т.н.
4.Не приемам нестандартното сексуално поведение
5.Имам култ към действието ,заради самото действие
6.Имам култ към смъртта и героизма
Шест точки,по малко от половината ......и воала - не съм фашист!
Коментар
-
Интересно защо не го правят! Няма спор - това е най-богатата страна на света. Защо тези хора не искат да живеят богато?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеНово !!! 5
Мобилизацията в Украйна върви по план . Този го прибраха шпицкомандите , докато си купуваше хляб
Няма не искам / няма недей - Слава Кокаине
https://twitter.com/i/status/1617182939388809216
Коментар
Коментар