Първоначално изпратено от бай Митьо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Цялата представена ситуация е за 4 ти километър . Или си трол , или си абсолютно глупав младеж , потребител на обществено достъпните форуми срещу заплащане
Третото е , да си внук на селяндура с мустачки ''ала Хитлер '' , Коста Йорданов , запасен подпоручик , избил децата от Ястребино ..
Закърмен съм с "Вярвах в Русия, нашата дружба и нашата връзка, докато не видях какъв идиот съм бил. От разбит идеал боли най-много." А от чуждия горчив опит може само да се поучиш - ако имаш акъл де.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Не че има връзка с темата, ама ММ-ците са бавни, при среща с професионален боксьор ги нокаутират за секунди. Да не говорим, че ръкавиците са им 40 фунтови. С такива и среден боксьор прави нокаут с лекота. Спомни си Кубрат с ММ-ца.
А Джеки Чан е с уникална двигателна култура...прави си всички каскади сам.
А бойните изкуства затова са изкуства....целта е духовно развитие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Вълнуваш ли се? Най- накрая синьото да смени омразното зелено, най-накрая руските олигарси да сложат ръка и на неопосканото от тях у нас... най-накрая, близо сте! Киро Брейка става шеф на държавно предприятие, а лекарите и учителите - в мините! Поповете може директен разстрел, а Дядо Мраз - само на Нова Година, защото Коледата е забранена.Като в доброто старо време. Ей, кеф бе!
Как мислиш за Путинянск вместо Варна и Медведевград за примерно Плевен? Мислил ли си по въпроса?
Третото е , да си внук на селяндура с мустачки ''ала Хитлер '' , Коста Йорданов , запасен подпоручик , избил децата от Ястребино ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
ММА е най-близо до истинският бой .Изпълнения в стил Джаки Чанг за пред камерата може и да са ефектни, ама вършат малко работа в реален бой.
А Джеки Чан е с уникална двигателна култура...прави си всички каскади сам.
А бойните изкуства затова са изкуства....целта е духовно развитие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
А УТРЕ вече е ДНЕС
Габровския ДКМС-ар , готов ли си ? Или само зад компа ще пишем колко Аудита имаме и колко пъти са ни отбелязали в Търговския регистър че крадем народни пари ..
Другите тролчета - готови ли сте , проведохте ли по едно елементарно НВО ?
Аз съм готов ! Когато - тогаваКато в доброто старо време. Ей, кеф бе!
Как мислиш за Путинянск вместо Варна и Медведевград за примерно Плевен? Мислил ли си по въпроса?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеСкоро в Русия няма да можеш да си извадиш шофьорска книжка без да имаш военна карта.
https://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/...va_794079.html
Напомняш ми на една съфорумка , с не много каротин в мозъкаLast edited by Rodnok; 25.01.2023, 20:31.
Коментар
-
Скоро в Русия няма да можеш да си извадиш шофьорска книжка без да имаш военна карта.
https://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/...va_794079.html
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Това, за "слабите войници", ти го каза... кой?
Въпреки всичко, не са прости обаче, според мен никога не биха нападнали Тайван.
За разлика от Иран и Русия, властите в Пекин се страхуват от народа си. Погледни как при най-малкия простест дадоха назад с ковида.Last edited by better; 25.01.2023, 20:21.
- 1 like
Коментар
-
Tepix, напразно се готвят да бъдат нападнати, Китай никога няма да ги нападне. Там няма перковци като в Украйна и Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеVergil1975, тяхното е бойно изкуство, тези глупости ММ нам ково си, са за бъдещи наркомани..агресия и простотия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеVergil1975, тяхното е бойно изкуство, тези глупости ММ нам ково си, са за бъдещи наркомани..агресия и простотия.
- 1 like
Коментар
-
Нашествието на гарвани в Киев. Това никога не е било добър знак. Нацисти, сатанисти, врани.
https://twitter.com/i/status/1617841832263839744
Много умни птици са . Усещат изобилието на мърша
- 1 like
Коментар
-
Vergil1975, тяхното е бойно изкуство, тези глупости ММ нам ково си, са за бъдещи наркомани..агресия и простотия.
Коментар
Коментар