Първоначално изпратено от DS66
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеУжас - това е направо ужасно! Руснаците са превърнати в пушечно месо и са пратени да умират на фронта от собствените им продажни корумпирани политици, които са марионетки на Путин. Добре поне, че украинците избягват да ги убиват и ги пазят доколкото могат.
Според мен това е единствения шанс на руските войници да оцелеят и да си запазят животите - да се предават и да бягат към украинска страна.
Коментар
-
Колко се предават и пленяват - по 40 хиляди убити имат и двете страни само от втората фаза през която си връщат превзетите територии. 80к убити и 20к останали. Четете коментари под клиповете, в тях се пишат неща които не са пропаганда и там има хора които ги знаят. Например и за хеликоптера с шефовете който падна се знае истината и нищо общо няма с пропагандата в клиповете.
Коментар
-
Ужас - това е направо ужасно! Руснаците са превърнати в пушечно месо и са пратени да умират на фронта от собствените им продажни корумпирани политици, които са марионетки на Путин. Добре поне, че украинците избягват да ги убиват и ги пазят доколкото могат.
Според мен това е единствения шанс на руските войници да оцелеят и да си запазят животите - да се предават и да бягат към украинска страна.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=t7t-whjMGeI Моментите, когато руските войски обсаждат окопите на украинската армия, слагат оръжие и вдигат ръце
- 6 Харесвания
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=umOGHQ4gmf8, ето нещо интересно, според Гордон може всеки украинец който е загинал да бъде обезщетено семейството му с 2 000 000 евро. И си мисля - при 100 000 жертви, това са 200милиарда евро, а запорираните пари ще стигнат. Въпроса е дали някой би го направил или парите ще бъдат откраднити от новите вождове и семействата ще получат едно нищо. Залагам че нищо няма да им дадат, а парите които са запорирани стигат за обезщетения на 150 000 семейства дори. Как ще стане това в страна като Украйна ? Невъзможно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=t7t-whjMGeI Моментите, когато руските войски обсаждат окопите на украинската армия, слагат оръжие и вдигат ръце
Според мен това е единствения шанс на украинските войници да оцелеят и да си запазят животите - да се предават и да бягат към руската страна...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=t7t-whjMGeI Моментите, когато руските войски обсаждат окопите на украинската армия, слагат оръжие и вдигат ръце
Коментар
-
Агро, кой те пуаши тебе, ти сам си се плашкаш. Само се сетих че Китай изведнъж се оказаха и те с водородни бомби, защото това не са термоядрени и Запада положиха доста голямо старание Русия и Китай да се сближат че да се прехвърлят такива неща на китайците. Сега ще вложат още неистови усилия и Иран да се сдобие, то така се случват нещата като са ти слаби ангелите, дано са ти здрави краката после.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Нали Израел признаха, че са ударили? Откъде излезе Сащ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Айде пак почнаха да плащат с ЯО. Все едно само те имат такова. Ама пусто безсилие и яд, че не могат да отвърнат по друг начин. Интересно ми е да видя какво ще правят орките когато спрат доставките на дронове от Иран. Остава им само Северна Корея, ама там ония не им се дават много много оръжия, защото са в перманентно военно положение.Last edited by Pyramid; 29.01.2023, 22:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЗапочва да се задава въпроса кой ще управлява танковете леопард, според вас кой ще бъде??
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Айде пак почнаха да плащат с ЯО. Все едно само те имат такова. Ама пусто безсилие и яд, че не могат да отвърнат по друг начин. Интересно ми е да видя какво ще правят орките когато спрат доставките на дронове от Иран. Остава им само Северна Корея, ама там ония не им се дават много много оръжия, защото са в перманентно военно положение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Те ТОГАВА, съвсем ще се изнервят.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
Добра причина руските военни да споделят технологията си за Посейдони с иранските, после няма да е ясно кой е ударил щатите..всички ще викат - ами не бях аз...
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар