Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНай-сериозната заплаха за националната сигурност на Русия е Путин.
Не очакваш да ти вземем насериозно брътвежите, нали.
Коментар
-
Чудя се какво ще носи Зеленски на аудиенцията на крал Чарлз III
Нима ще изиграе танца си ?
https://twitter.com/i/status/1623293926055747584
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПрочетете пак. Спешъли е почернено за вас. Зная че сте от по-бавно стоплящите.
Ако пак не разберете,няма да ви е за първи път, та може би се проясняват знанията ви за Алцхаймера.
Алцхаймера го наблюдавайте и следете . Ако имате близки , споделете симптомите , които ви описах .
Вече са явни доста , но все пак не е рак - може да закрепят за някоя годинка
Слава на РУСИЯ
АМИН !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Не показахте ''грешката '' ми в поста , който обругахте граматично , правописно....
Ако пак не разберете,няма да ви е за първи път, та може би се проясняват знанията ви за Алцхаймера.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеНе сте наясно, но благодарим за веселбата.
Имате и халюцинации за никовеи почит.
. Но спечелихте 50цента за поста
Така сте свикнали - само до половината даватеИ до половината да поемате
А си трябва отговорност за целия , във вашия случай
Така беше и с репортерката насилена от Кадировци - така и не разбрахме накрая , ожениха ли се или не
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Ясно - били сте ''уше'' на ДС
С най голямо удоволствие се срещам със всичките ви соросоидни никове ...
Имате и халюцинации за никовеи почит.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Алле Пугачевой предложили пост в российской власти.
Как рассказал наш источник в Кремле, Алле Борисовне предложили возглавить Министерство культуры или же стать заместителем главы Администрации президента по вопросам культуры.
С соответствующим предложением Пугачевой позвонил лично Антон Вайно. Он сделал это по поручению Владимира Путина. Президента убедили, что такой человек как Пугачева в оппозиции – это имиджевый риск. А за такого союзника, как Алла Борисовна, власти могут многое простить.
Пугачева от предложения отказалась и сказала Вайно, что «не хочет иметь дел с неудачниками которые про*бали Россию». Глава АП предложил ей поговорить лично с Путиным, чтобы тот убедил ее изменить мнение. Звезда отказалась, пояснив, что президенту «недолго осталось, как говорят умные люди. Поэтому с ним не о чем разговаривать».
Также Пугачева сказала Вайно, что «сейчас вообще глупо возвращаться в Россию, потому что на территории страны может начаться что-то плохое». После этого она бросила трубку и на повторные звонки уже не отвечала.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
И откога "героите" на Донбас, станаха герои на България, че ни занимавате с тях българино
Сега - а и темата е такава - пиша за Героя на Донбас - Гиви .
Когато започна да пиша в тема за героите на България , лично ще те уведомя на ЛС .
Но не мисля , че темата ще ти е интересна
Теб те интересуват други ''герои ''
Коментар
-
Джо Байдън посвети част от речта си на Украйна по време на годишното си обръщение към Конгреса
Той подчерта, че САЩ са заедно с украинския народ и ще стоят толкова дълго, колкото е необходимо. Президентът на САЩ добави, че политическите сили в страната остават единни в противопоставянето си на руската агресия по въпроса за подкрепата на Украйна.
"Направихме го! Обединихме НАТО и създадохме глобална коалиция. Ние се противопоставихме на агресията на Путин", каза Джо Байдън.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеДали съм Българин , ще ти покажа - все някога нещата ще опрат до среща ..
Но да не нарушаваме почитта към Гиви , със неуместните ви соросоидно - баламурски забележки .
Стани и се поклони , блядLast edited by GiRo; 08.02.2023, 20:30.Не е препоръка за каквото и да било.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеZасега показвате само небългарски правопис
На престъпници се кланят само боклуци. Аз определено не съм такъв, но пък съм уреждал присъди на престъпници. Та да, наистина може да се запознаем
С най голямо удоволствие се срещам със всичките ви соросоидни никове .
А поклон на Гиви - все таки - във времето ще направите . Ако Алцхаймера не ви е ''поклонил'' достатъчно .
Краснаписная мая
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение...
Дали съм Българин , ще ти покажа - все някога нещата ще опрат до среща ..
Но да не нарушаваме почитта към Гиви , със неуместните ви соросоидно - баламурски забележки .
Стани и се поклони , бляд
На престъпници се кланят само боклуци. Аз определено не съм такъв, но пък съм уреждал присъди на престъпници. Та да, наистина може да се запознаемLast edited by satz; 08.02.2023, 20:26.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеМне, правописа ви е такъв. И понеже немога да допусна, че вие грешите, То казахте оплаченците свитнали Гиви. Защо така бе моме?
Казах ви - подирете се - Алцхаймера настъпва ненадейно , по търлъчки . А и ако ще ме дебнете за запетайки , а не за това колко украинци - около 300 - са избити днес - хвърлям кърпата . Със зози имали 6 по красноспис , няма да си играя
Дали съм Българин , ще ти покажа - все някога нещата ще опрат до среща ..
Стани и се поклони , блядLast edited by Rodnok; 08.02.2023, 20:04.
- 1 like
Коментар
Коментар