Веднага го хванахте че е платен провокатор, ами няма значение, нали си получи куфарчето с пари..вие нещо получихте ли ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
За Жан Виденов съм съгласен - добродушен и честен некадърник, който обира пешкира, докато другите обират... банки.
В историята обаче неговото име седи срещу една от най-безумните страници в цялата българска история, докато имената на истинските крадци се знаят от малцина.
Перфектен избор на раздаващите куфарчетата от 1990.
Със същия успех можеха да сложат за министър-председател средноголям карфиол.
Жан не е виновен за катастрофата на България от '96-'97.
Но е виновен, че никога не намери сили да каже кой я организира и защо.
Знам ли, може да го държат с нещо или да го заплашват. Все тая, мълчанието е злато.
Въобще умолявам всички, които не са си сложили ростролеите в игнора, да го направят или поне да не ги цитират. Нека да си плямпат каквото си искат и сами да си го четат.Last edited by Mateev; 27.04.2023, 10:05.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Написал съм "може би" и че е под въпрос. Да, имало е хиперинфлация и прочиее. Има различни варианти какво точно се е случило.
Факт са няколко неща:
1. Единственият Министър председател в българската политика, който влиза беден и излиза беден, и до ден днешен живее доста скромно в сравнение с всички преди и след него на поста.
2. Има много съмнителна ситуация с недаване на осрочка по заем на държавата и бомбата за него е заложена още по времето на Луканов и компания.
Казвам "съмнителен", защото тогава за едни дъжави може компромис, а за нас не. Някак удобно обслужващо специален инерес "съвпадение".
3. Левът е претърпял финансова атака, чрез валутна спекулация на международните пазари.
Несъмнено не се е справил със сигурност, но просто поставям под въпрос той ли е бил наистина причината.
Най-вероятно е бил наивник, който са го използвали около него, които са били пак по нашенски схеми някакви в онея времена и е бил удобния парцал.
Не твърдя, че е на 100% така за него, но това са фактите, а какво точно е било лично аз не знам. Безсмислено да се изпада в пристрастия, сантименти и всичките останали неща, които не водят до диалог.
В историята обаче неговото име седи срещу една от най-безумните страници в цялата българска история, докато имената на истинските крадци се знаят от малцина.
Перфектен избор на раздаващите куфарчетата от 1990.
Със същия успех можеха да сложат за министър-председател средноголям карфиол.
Жан не е виновен за катастрофата на България от '96-'97.
Но е виновен, че никога не намери сили да каже кой я организира и защо.
Знам ли, може да го държат с нещо или да го заплашват. Все тая, мълчанието е злато.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Путин сделал Красную площадь легитимной целью для ВСУ на 9 мая
В манията си Путин да осигури собствената си безопасност забрани достъпа на цивилни лица до Червения площад за 2 седмици преди парада на 9-ти май. В момента там и птиче не може да прехвръкне. Да, ама това развързва ръцете на ВСУ съвсем спокойно да бомбардира площада, защото той вече се превърна в ЗАКОННА ВОЕННА ЦЕЛ. След като няма цивилни, а само военни и военна техника, това си е международно призната военна цел.
И каква стана тя?
Путин отново се проявява като агент на запада - изчисти площада от цивилни и така все едно че каза на ВСУ - пичове, вече спокойно можете да пускате дронове и ракети на 9-ти май.
- 5 Харесвания
Коментар
-
GiRo, не е вярно, не се познаваме с него и не сме екип..честно. Не сме на едно мнение точно, но сме в една посока за разлика от с другите драскачи. Между другото има много доказателства че ВСУ са извършвали тежки военни престъпления на тези територии, а сега имало и поляци.D.Y.F-091066
Коментар
-
Някакви армии били свършили,
а вот это нюанс:
"В Госдуме признались в неспособности армии защитить границы и призвали россиян собраться в дружины
Защиту границ России от диверсий необходимо возложить на граждан, поскольку у страны нет возможностей, «как в Советском Союзе»
- заявил глава комитета Госдумы по обороне
что ли еще будет ой йой йой
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНа Крисчо му казах няколко пъти вече,че не прави разлика между реалността и фантазиите които са му в главата.Реалността е фанатазия,а фантазията е реалност в неговата глава.
Да се взима в ръце,докато е време и да се осланя само на факти и доказателства.Не е препоръка за каквото и да било.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Написал съм "може би" и че е под въпрос. Да, имало е хиперинфлация и прочиее. Има различни варианти какво точно се е случило.
..
Няма различни варианти мой човек - повечето тук сме го гледали от първия ред, има помнещи и Лекс и Хранков и Лайф и всякакви неща създадени за кражби, също си провери Жан ти виденов как оряза референдумитещото нали на българите интереса защитавал...
може да си провериш и законната процедура да притежаваш валута как защитавала българския лев...
сказки ботешки ще ми пробутвате.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеКое имате предвид при отстоявания български интерес при Ж.Виденов? Празната българска хазна ли? Или пенсиите по-малки от 2£ месечно?
Да ви напомня факта, че ЦЯЛАТА българска жанвиденова хазна не стигаше за ЕДИН супертанкер с нефт,
основните новини бяха кога тоя танкер ще влезе в Нефтохим... а мутрите се забавляваха с отвличане от улицата на ученички и изнасилването им..
Гнусно, но има "хора" харесващи тия времена...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеКое имате предвид при отстоявания български интерес при Ж.Виденов? Празната българска хазна ли? Или пенсиите по-малки от 2£ месечно?
Да ви напомня факта, че ЦЯЛАТА българска жанвиденова хазна не стигаше за ЕДИН супертанкер с нефт,
основните новини бяха кога тоя танкер ще влезе в Нефтохим... а мутрите се забавляваха с отвличане от улицата на ученички и изнасилването им..
Гнусно, но има "хора" харесващи тия времена...
Факт са няколко неща:
1. Единственият министър-председател в българската политика, който влиза беден и излиза беден, и до ден днешен живее доста скромно в сравнение с всички преди и след него на поста.
2. Има много съмнителна ситуация с недаване на отсрочка по заем на държавата и бомбата за него е заложена още по времето на Луканов и компания.
Казвам "съмнителна", защото тогава за едни държави може компромис, а за нас не. Някак удобно обслужващо специален интерес "съвпадение".
3. Левът е претърпял финансова атака, чрез валутна спекулация на международните пазари.
Несъмнено не се е справил със сигурност, но просто поставям под въпрос той ли е бил наистина причината.
Най-вероятно е бил наивник, който са го използвали около него, които са били пак по нашенски схеми някакви в онея времена и е бил удобния парцал.
Не твърдя, че е на 100% така за него, но това са фактите, а какво точно е било лично аз не знам. Безсмислено е да се изпада в пристрастия, сантименти и всичките останали неща, които не водят до диалог.Last edited by Kris_; 27.04.2023, 11:41.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
На Крисчо му казах няколко пъти вече,че не прави разлика между реалността и фантазиите които са му в главата.Реалноста е фанатазия,а фантазията е реалност в неговата глава.
Да се взима в ръце,докато е време
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеКазваш Жан Виденов с хиперинфлацията по негово време е "отстоявал националния интерес"( освен ако не броиш заплата от 10 долара месечно за национален онтерес) Другите ти 2 твърдения- че сме издържали германската армия по времето на ВСВ, и че сме били на 25 място в света по икономическо развитие по времето на соц- а са такава глупост, че даже не ми се коментират.
Да се взима в ръце,докато е време и да се осланя само на факти и доказателства.Last edited by petrg5s; 27.04.2023, 08:13.
- 6 Харесвания
Коментар
-
На Русия винаги и се получава добре когато "освобождава" ...
"Към днешна дата са регистрирани повече от 80 000 военни престъпления, извършени от Руската федерация в Украйна. Повече от 10 000 цивилни са убити, повече от 13 000 са ранени, повече от 98 000 граждански инфраструктурни обекта са повредени или унищожени", заяви Костин.
И това е преди украинските войски да влязат в Мариопул. Там ще е страшно ...Не е препоръка за каквото и да било.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение...Всичко това съзнателно или подсъзнателно е робско мислене...
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение...според мен е най-добре да си траем...Не е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар