Още дори нищо не сме започнали

Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеС памперсите
"В Луганске прогремели взрывы. Над городом заметно несколько клубов дыма.
Характер звука на данный момент устанавливается. По предварительным данным, это была украинская крылатая ракета."
подоZират, че са британските...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение.. СЛАВА НА ПУТИН !!!! [/B]
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Айдеее и Тръмпарата заби нож(ненож) в/под гърба на путкин.путкин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
То не става само с територия и ресурси, трябва и акъл.
В тая връзка днес Доналд Тръмп каза, че Путин е умен мъж, но е допуснал колосалната грешка, а са говорили преди по темата за Украйна. Мислел е Вова, че Зеленски е Краси Радков, а САЩ и ЕС - фалирали и загниващи.
Вова, Вова, като власите накрая на Дунава направи..
А власи в момента са колективния запад и вадене от Дунава няма . Хахахахахахаха
За векове напред .
Слава на РУСИЯ !!! Слава на Путин !!!Last edited by Сибирския Бръснар; 12.05.2023, 19:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
То не става само с територия и ресурси, трябва и акъл.
В тая връзка днес Доналд Тръмп каза, че Путин е умен мъж, но е допуснал колосалната грешка, а са говорили преди по темата за Украйна. Мислел е Вова, че Зеленски е Краси Радков, а САЩ и ЕС - фалирали и загниващи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеС памперсите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Скоро ще трябва да ти търсим и поста за тия четири области. Една от които включваше и Херсон до есента.
Но да МИ търсите ВИЕ на МЕН , можете само едно нещо . Ако го напиша , няма да просъществува поста , но сещате СЕ - нали ??
А освен него можете да потърсите и това :
СЛАВА НА РУСИЯ !!!! СЛАВА НА ПУТИН !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеZa вас неразбираеми
обърнете внимание на лайковете (не е вид лайка)
Не съм на олимпиада нито на кръжок на сорос . Можеш да се лайкаш (не е лайка) със всичките си соросоидни профили и акаунти
Разрешавам !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Намери ми пост с такова мое твърдение ...За да ме цитираш и да ми въпросничиш ..
А по принцип не е невъзможно , дори ме подсещаш че е абсолютно възможно , областите да станат повече .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Все някакви неадекватни репостове и обяснения , без смисъл и неразбираеми . Научили ли кога се употребява '' който '' , ''когото '' и ''където '' ?
Аз каквото съм искал да кажа - съм го казал . За бавноразвиващи соросоиди мога и да повторя
В най лошия случай - Крим и четирите области остават ЗАВИНАГИ РУСКИ . Одеска област 90% също става РУСКА !!!!
Другото става полско , унгарско и румънско , а каквото хартиса ще е ''разораната целина ''
пп. Чети по 6 пъти -не ме карай да пиша по 2 пътиD.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение.. и неразбираеми ...l:
обърнете внимание на лайковете (не е вид лайка)
- 1 like
Коментар
Коментар