IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Click image for larger version

Name:	photo_2022-10-02_20-42-32.jpg
Views:	1
Size:	87.8 КБ
ID:	3971526

    Не е препоръка за каквото и да било.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

      Ами то нямаш милион опции. Русия е мразена от всичките си съседи. Норвегия дори смята да си затвори единствения КПП с Русия, който е на 1000 км от Петербург.

      Аз лично нямаше да стоя до 21.09, или дори да стоях, щях да съм си събрал багажа за два часа.


      Айде ве. Къде са опорките за потоците? Шолц какво каза? Опс, на вас ви е забранено да произнасяте името му. Опс, Шолц изчезна някъде.

      Коментар


      • GiRo, добре веднага ще звънна на ГК да му кажа да си смени опорките, сбъркал е професията, да се хваща за стирката да мие коридорите.

        Коментар


        • На бериславском направлении противник подошёл к Дутчанам. За сегодняшний день на этом направлении стабилизировать фронт не получилось. Ситуация тяжёлая.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

            Какво си мислеха?!?
            Че жив в Грузия е по-добре от мъртъв в Украйна?

            Коментар


            • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
              ...И това е истина, не е лъжа, лъжа е другото - че руснаците са гадняри, неуки и необразовани алкохолици които са крадци на перални, лъжа е и че украинците ги мразят и ще хукнат да воюват с тях, защото също се криеха да не им връчат повиквателни и ВСУ е с мизерен личен състав. Украинците с такова желание се втурнаха да воюват за тези области, че държавата им се наложи да си пусне затворниците и да ги въоръжи и прати на фронта, същото нещо се отнася и за Русия..на народа ще му писне и ще хване сопата накрая и всичко ще се оправи изневиделица.
              Вдигаш телефона и звъниш директно на този, който ти спуска опорките. Нелепи са! Знам, че кадърен човек няма да се занимава с това, но все пак да се напъне малко повече, преди да ти снесе този буламач по-горе.
              Не е препоръка за каквото и да било.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                Tepix, ако си руснак който иска да избяга защото ще му връчват повиквателна, в Грузия ли ще избягаш ? Само ако си луд.
                Ами то нямаш милион опции. Русия е мразена от всичките си съседи. Норвегия дори смята да си затвори единствения КПП с Русия, който е на 1000 км от Петербург.

                Аз лично нямаше да стоя до 21.09, или дори да стоях, щях да съм си събрал багажа за два часа.



                Коментар


                • https://youtu.be/reFh-Wkwk8Q

                  Коментар


                  • Бре я една задачка:

                    Ок. Гърмите ЯО.
                    за целта на експеримента, приемаме, че Китай и Запада ще са замръзнали и нищо няма да иде от тях (ни оръжие, ни пари за путлер )

                    първо - кажете колко броя ЯО ви трябват за победата

                    второ какво правите после

                    т.1 т.2. т.3 ......т.10

                    и с какво?

                    Коментар


                    • Tepix, ако си руснак който иска да избяга защото ще му връчват повиквателна, в Грузия ли ще избягаш ? Само ако си луд.

                      Коментар


                      • satz, 3300 евро е справедливата цена на такава кола, цената и е завишена 10 пъти само. Материалите от които е направена в Русия са направо без пари, металите..черните и цветните, енергията с която е произведена и са задвижвани машините с поне 10 пъти по евтина. пластмасите са произведени в Русия и са поне 3 пъти по евтини. Е няма как индийска кола да струва в пъти по евтино отколкото Лада произведена в Русия, при положение че тези неща ги купуват от там на завишени в пъти цени. Но явно може, щом слагат такива цени.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                          само в Грузия избягалите руснаци вече са 500 000
                          Наполовина да е реалната цифра, това е хуманитарна катастрофа. Грузия няма възможност да подслони толкова хора, камо ли да ги нахрани, напои и намери работа. Какво си мислеха?!?

                          Коментар


                          • ВСУ под Лиманом полностью уничтожила 58-ю российскую бригаду, сыгравшую ключевую роль в аннексии Россией территории Грузии в 2008 году.

                            Коментар


                            • briko, най вероятно ще намериш да смениш рубли за долар или евро там, макар и не официално, то и в Китай не дават ако не знаете. За обикновенните китайци има лимит, колко евро или долари може да купиш ако излизаш в чужбина. Но това не пречи на западните компании да инвестират в Китай. Гледах един украинец, електротехник пуска видеа момчето как преработва мотоциклети с двг в електрически и гордо подрежда кабели, връзва там нещата и всичко което ползва е китайско и иначе човека е спец от ВСУ..има и пари явно за китайски части, той е наемник и то предполагам добре платен във ВСУ. За едни в Москва може да е много добре, за други да е много зле, както има украинци които си продават къщите по за 2-4 хиляди долара, има и такива които си купуват части за хоби за по 5 хиляди долара, че и повече.
                              - Как никой не забелязва, че руснаците не искат да се бият с украинците и това нещо е точно както се говореше преди старта на военната операция ? И това е истина, не е лъжа, лъжа е другото - че руснаците са гадняри, неуки и необразовани алкохолици които са крадци на перални, лъжа е и че украинците ги мразят и ще хукнат да воюват с тях, защото също се криеха да не им връчат повиквателни и ВСУ е с мизерен личен състав. Украинците с такова желание се втурнаха да воюват за тези области, че държавата им се наложи да си пусне затворниците и да ги въоръжи и прати на фронта, същото нещо се отнася и за Русия..на народа ще му писне и ще хване сопата накрая и всичко ще се оправи изневиделица.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

                                Ще купи " ку..а, му" . Омръзна ми от ментета, на всеки километър са
                                Включват по-бързо (с характерно набръчкване на челото) като питаш, вярва ли че обикновена Лада трябва да струва наистина 33333 евро

                                Коментар

                                Working...
                                X