IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
    Военният бюджет на РуZийка е колкото приходите на USA фирмата Уолт Дисни.
    Да ги подпукваме и да се свършва с този цирк...
    след РАЗПАДА ще има фоерверки
    Кажи си сметката, да почваме с преводите.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

      През 1989 Западът не желаеше разпада на СССР заради опасността, че ядрено оръжие ще отиде в ръцете на луди диктаторчета. Е, сега ядреното оръжие Е в ръцете на луд диктатор. Така че използването му ще завърши не само с мъчителния край на Путин, но и с разпада на СЕВРНА Монголия-Русия
      Ох. Казва го "здрав човек", нале. Абе ти определено носиш сериозен хумористичен заряд. Ако го използваше умело, би бил много богат.

      Коментар


      • Военният бюджет на РуZийка е колкото приходите на USA фирмата Уолт Дисни.
        Да ги подпукваме и да се свършва с този цирк...

        опс

        Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви във вторник , че течовете от тръбопроводите "Северен поток" са причинени от саботаж и предупреди за "най-силния възможен отговор", ако активната европейска енергийна инфраструктура бъде атакувана, предава Ройтерс.

        още санкцийки

        АМИН
        Last edited by Gerasim_Burgaski; 28.09.2022, 12:14.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

          За гей парадите не е тук мястото, но колкото едно общество е по-прикрито и болно от стереотипи толкова сексуалната принадлежност е фактор за шантаж и политическа корупция ако щеш. В едно общество, което не може да приеме различните - да си различен означава да си зависим от тези, които знаят, че си различен. Пример - представи си гей прокурор или съдия или полицай в русия ( или в България) = човек, който служи на тези имащи данни за това... забрави за честен съд и държава.

          В едно общество, в което може да имаш гей за пермиер, който ясно да каже това е моята сексуална ориентация, но не ми пречи да си върша работа - в това общество факторът сексуална принадлежност спира да е лост за шантаж и корупция!

          Понеже много се перите за сърбите - горд народ, но винаги са били една крачка пред нас по линия либерални виждания и ценности. Да кажеш нещо за тях.

          За да няма спекулации - 100% хетеро сексуален съм и не съм фен на неуточнения пол и тн залитания, които слава богу ги няма у нас, НО съзнавам колко болно може да бъде едно общество, което слугува на стереотипи и отказва да приеме различните. По вашата логика дай да бием с камъни жени, които не носят фередже... за ония там (ислямистите) западът е символ на развращението на жените... ако си мислиш , че си по-различен от талибаните ми не си.
          Значи, да се твърди, че гейството е от разврат - едва ли, явно има някакви природни флуктуации в хормоните и техния баланс. И не бих си позволил да нападам когото и да е за нещо, независещо от него самия. Ала относно стереотипната болест, да се вярва, че Западът е здрав, е самозалъгване и, поне пред моите очи, са преминали десетки примери на болно мислене.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

            това ли ти е мечтата - да се разпадне Русия и да Я ОГРАБИШ.
            То кво ли да иска един демоНкраДец?
            През 1989 Западът не желаеше разпада на СССР заради опасността, че ядрено оръжие ще отиде в ръцете на луди диктаторчета. Е, сега ядреното оръжие Е в ръцете на луд диктатор. Така че използването му ще завърши не само с мъчителния край на Путин, но и с разпада на СЕВРНА Монголия-Русия

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Pyramid

              За сметка на което, тука мнозина са ви опутили другите. Колатерал дамидж, голям прАз.
              Ще има големи болки за путилюбителите, гърчове, ама опутването ще изчезне от милата ни Татковина. Сега е момента да издоим путито, все пак от тук единствено вече минава единствения му свеж паричен пАток.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                Над 194 000 руски граждани са избягали в съседните Грузия, Казахстан и Финландия - най-често с кола, велосипед или пеша - през седмицата, след като руският президент Владимир Путин обяви частична мобилизация, предава Associated Press.

                Масовото напускане на страната на мъже - сами или със семействата или приятелите си - започна на 21 септември, малко след обръщението на Путин към нацията, и продължи през цялата седмица. В началото бяха разграбени самолетните билети, които рязко поскъпнаха за малкото авиокомпании, които все още летят от Русия. Но останалите трябваше да заредят колите си и да се наредят на дългите опашки, виещи се по пътищата към границите, цитира news.bg.

                РАЗПАД ще има - расййката ще остане около московията
                АМИН
                после метал петрол газ руZки ресурси НА БЕЗЦЕНИЦА
                АМИН
                това ли ти е мечтата - да се разпадне Русия и да Я ОГРАБИШ.
                То кво ли да иска един демоНкраДец?
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                Коментар


                • Полският евродепутат Радек Сикорски благодари на САЩ в Туитър за атаката по газопроводите „Северен поток“
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                  Коментар




                  • Руснаци плащат по 28 000 €/НЕ РУБЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/ за места в частни самолети

                    Има бум в търсенето на места в частни самолети в Москва, след като Путин нареди мобилизация и богатите руснаци търсят изход от страната.

                    „Ситуацията е абсолютно луда в момента“, каза Евгений Биков, директор на брокерска компания за самолети Your Charter. „Обикновено получаваме 50 заявки на ден; сега - около 5000"

                    Не само богатите се възползват от частни самолети, някои компании наемат самолети, за да извозят мъжкия си персонал. Според руското бизнес издание Комерсант една компания за дизайн на видеоигри в Москва е наела цял полет, за да изведе служители от страната.

                    The Guardian е видял доказателства, че синът на един виден член на Думата, който често прави антизападни и патриотични изявления, е напуснал страната с полет за Истанбул в събота. Според текстови съобщения, прегледани от Guardian, депутатът от Думата е придружил сина си до летище в Москва, за да се увери, че ще бъде пуснат от страната.

                    https://www.theguardian.com/world/20...r-mobilisation
                    Last edited by Gerasim_Burgaski; 28.09.2022, 12:01.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

                      Не, тавариш, руснаците нямат нужда да купуват загниваща валута начерно, защото притежават най-ценните и търсени ресурси в момента - газ, петрол, цветни и редкоземни метали, да не споменаваме, че Русия е производител и износител номер едно на най-ценния метал на планетата Земя - калифорний - струва само 250 000 000 долара/грам


                      ----------------------
                      А ти като си много умен стискай обезценяващото се евро! Догодина по това време с 1000 евра ще можеш да си купиш една кора яйца... ха-ха-ха-ха...

                      Тъпите германци и без това имат дългогодишен опит с печатането на пари. Чел съм в учебниците, че по време на втората световна война заради неконтролируемо печатане на пари дойче-марката толкова много се е била обезценила, че е излизало много по-евтино стените на къщите да се налепят с германски марки вместо с тапети.... Както виждаме и сега дойчланите вървят по същия път, и водят евро-?ейския съюз към "светлото" бъдеще...
                      Евро-убитаци...
                      След малко като ти свърши смяната и огладнееш, ще прибягаш до баничарницата, ще извадиш еврачето и ще напълнеш коремчето. С рубли само може да си избършиш гъза, то не е ясно и затова дали стават.
                      Много сте ми смешни путилизците, всичко продавате в гущерос, а за една суровинка няма обявена цена в рубли. Що тей, да го ...?
                      Бас държа, че в путиландия всичко се търгува в евро, долари и бартер. Лошо, че няма кой да го потвърди, щото путиподлога в путиландия не е стъпвала тая година за да не я опутят.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

                        Тоалетната хартия рубла, заради наложения капиталов контрол на практика е неконвертируема и не се използва от никои освен от руската ЦБ и в то в много ,много малки обеми.
                        С две думи ,тоя курс е меко казано силно манипулиран и няма общо с реалността.
                        Иди обменяи рубли в русия и сам ще разбереш.
                        Тая партенка още отдавна спряха да я използват руските тролове,но явно при теб реотана загрява бавно
                        А вие май не разбирате, че санкциите направиха това. Че Западът, САМ СЕ ОТКАЗА да продава на злите рашъни своите си стоки за своите пари, докато останалият свят, се споразумя да търгува в т.нар."местни" валути и си ги облече с по-справедливи съотношения "тоалетна хартия"- стока. Така ви се губи влиянието, скъпи "западеЕнци": САМО СЕ ОТКАЗАХТЕ. Съответно, кой ще иска да работи с валута, страната-емитент на която, отказва да продава продуктите си срещу нея? Срещат се заблудени но, чак толкова много, не са. И ви се объркват сметките

                        Ама иначе, Компетент до Компетента. Да се не начудиш, как изобщо се е състоял целият останал свят, нале.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение


                          Тия данни са абсурдно занижени. 7-8% от населението са. В Ботсвана или Русия, все тая. Не знам дали са изследвали процентът сред русофилите, ама подозирам че там скача
                          A, при теб, са 100%

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                            Питай руснаците защо купуват загниваща валута и то на черно. А тука рос тролейбусите я чакате всеки момент да престане да бъде първа в света. Нали това ви е другата опорка? Сега пък защо купували долари. Ребята, голяма каша ви е главата. По-надолу няма да коментирам. Липсват ти много часове по икономика. Няма и да ги наваксаш.
                            Не, тавариш, руснаците нямат нужда да купуват загниваща валута начерно, защото притежават най-ценните и търсени ресурси в момента - газ, петрол, цветни и редкоземни метали, да не споменаваме, че Русия е производител и износител номер едно на най-ценния метал на планетата Земя - калифорний - струва само 250 000 000 долара/грам


                            ----------------------
                            А ти като си много умен стискай обезценяващото се евро! Догодина по това време с 1000 евра ще можеш да си купиш една кора яйца... ха-ха-ха-ха...

                            Тъпите германци и без това имат дългогодишен опит с печатането на пари. Чел съм в учебниците, че по време на втората световна война заради неконтролируемо печатане на пари дойче-марката толкова много се е била обезценила, че е излизало много по-евтино стените на къщите да се налепят с германски марки вместо с тапети.... Както виждаме и сега дойчланите вървят по същия път, и водят евро-?ейския съюз към "светлото" бъдеще...
                            Евро-убитаци...
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                              В Русия по последни данни има около 1 000 000 гейове. Коментари?

                              Тия данни са абсурдно занижени. 7-8% от населението са. В Ботсвана или Русия, все тая. Не знам дали са изследвали процентът сред русофилите, ама подозирам че там скача

                              Коментар


                              • https://t.me/insiderUKR/42353
                                Самолетите към русия са препълнени

                                Коментар

                                Working...
                                X