Първоначално изпратено от Tepix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Нещо от вида, да.
...уж.Хак да ми е!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Да разбираме, че падналите от 4000 на 3900 долара доход по покупателната способност са по-закъсали от скочилите от 400 на 450?
...уж.
ТЪй де, те вече дърпат назад.
Коментар
-
Митко, Митенце! ВСИЧКО, се познава в сравнение, в т.ч. с предните години на същото място. Разбра ли, какво ти казвам, или да обясня БАВНО?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Е мое ли от Нюню бананче да минат директно на огромен кралимарковски дайкон?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеВинаги съм се учудвал откъде идва енергията на вашата групичка да плюете русия и руснаците, то не бяха карикатури, то не бяха статии, то не бяха писания. А когато изглежда това не помага се започват едни и същи статии и карикатури да се пускат отново
Барби за теб се отнася
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Аз като обяснявах за хуманитарната помощ от Омск и Уляновск за Берн и Цюрих ми се смяха.
Горката Европа - цяла зима глад, студ, смърт и фалити, сега оцелелите ядат щурци и се топлят, горейки покъщнината си.
Давам подслон и храна на шведки и финландки срещу гаранции за териториалната ми цялост.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Разликата е в качеството на живот на хората
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Тя и йейропа така - тази година на студено, някои сал ляб и трева ядоха, догодина и банани няма да има
Горката Европа - цяла зима глад, студ, смърт и фалити, сега оцелелите ядат щурци и се топлят, горейки покъщнината си.
Давам подслон и храна на шведки и финландки срещу гаранции за териториалната ми цялост.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБългария не стана Швейцария на Балканите, но Швейцария стана България на Алпите. Финансова бананова република
CNBC.COM
'A financial banana republic': UBS-Credit Suisse deal puts Switzerland's reputation on the line
The demise of banking giantНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
България не стана Швейцария на Балканите, но Швейцария стана България на Алпите. Финансова бананова република
CNBC.COM
'A financial banana republic': UBS-Credit Suisse deal puts Switzerland's reputation on the line
The demise of banking giant
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Разликата е в качеството на живот на хората
Коментар
-
Разлика има? И тя е?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Четирима предатели от Херсонска област са осъдени на пет години затвор за организиране на псевдореферендуми
Те са преминали на страната на окупаторите в началото на пълномащабното нахлуване, като са предложили да им помогнат да организират фалшив плебисцит. Придружавани от въоръжени рашисти, предателите обикаляли от врата на врата и изисквали от гражданите да отбелязват бюлетините.
Колаборационистите са заловени по време на стабилизационните мерки в деокупирания район на Берислав. Сега те ще прекарат следващите пет години зад решетките.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар