IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Руски бойни кораби с ракети заеха позиции в Черно море, предстои нова атака
    Аха искат да последват "маскава" към дъното ли?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Руски бойни кораби с ракети заеха позиции в Черно море, предстои нова атака
      Голяма радост Тинче, още цивилни ще умрат. Само да не се объркат и да приближат брега като крайцера Москва.
      Не е препоръка за каквото и да било.

      Коментар


      • Руски бойни кораби с ракети заеха позиции в Черно море, предстои нова атака

        Коментар


        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

          За съжаление където и да отидеш пропагандата и манипулацията те настигат. Няма значение дали си в русия зимбабве или говедария. Така че ще си стоя тук
          Не, не те настигат - те са в Теб.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

            Абе ти регулировчик ли си, или диспечер? Гледай си в своята копанка, с двата крака вътре, и си грухти там на воля.
            Старшинка, цялото русороб тука живеете в различни части на ЕС, а същевременно плюете по него и хвалите Русия. Като ви каже човек да се пробвате в Русия и се дървите. А сега ми кажи, това не е ли раздвоение на личността?
            Не е препоръка за каквото и да било.

            Коментар


            • better, едва ли е такава целта, много са далеч от изтощаване на военните способности на Русия, на практика Путин понеже е възрастен товареше възрастни хора да воюват, някакви авиатори пенсионери, някакви други, но не и армията им. По авиацията им ще го разбереш, тяхната техника и поначало тези пилоти са млади хора и ги пенсионират рано, къде са техните пилоти на които армията им разчита, те трябва да са по на около 30 години, въобще няма такива. Рогозин беше казал че те са подготвени да сменят всичките си ракети с ракети ново поколение сега за есента, той едва ли е излъгал, значи ги имат произведени и готови..ракетите им въобще не са на привършаване, те все още използват слаби калибри..дори щядят и се притесняват да нанасят силни удари. Не са чак толкова превъртели, те много добре си дават сметка че това нещо е между украинци и руснаци и по принцип народа в Русия не го подкрепя, руснаците масово не могат да приемат че то се случва.

              Коментар


              • Арестович явно не чете

                Предупреждающий удар от России оказался весьма разрушительным для энергетической системы Украины. Украинские ТГ-каналы сообщают: Киев: поражены ТЭЦ-5, ТЭЦ-6 и Трипольская ТЭЦ. Днепропетровск: Приднепровская ТЭЦ. Хмельницкий: прилет в воинскую часть и электроподстанцию. Ивано-Франковская область: удары по Бруштынской ТЭС Львов: уничтожены две электростанции. В результате к 14:00 по Москве: Полтавская область: обесточена полностью. Харьковская область: обесточена полностью. Сумская область: обесточена полностью.

                Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/147323...e-ukrainy.html
                Politikus.info

                Ударом по Киеву убит начальник отдела Киберполиции, которая сажает «пророссйских коллаборантов»

                10.10.2022 - 17:09

                (IMG:https://rusvesna.su/sites/default/fi...lic/morg_8.jpg)

                Во время обстрела Киева погиб начальник отдела департамента Киберполиции полковник Юрий Заскока. В момент ракетного удара он ехал по бульвару Шевченко, — заявил глава Нацполиции.

                Киберполиция — это те злодеи, которые хватают украинцев за сомнения в Сети о «резне в Буче» и прочих фейках украинской геббельсовской пропаганды.

                Несчастным украинцам за это вешают ярлык коллаборантов и пособников Путина, а потом сажают.


                https://rusvesna.su/news/1665410011

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                  Сега, по принцип, ти можеш да направиш нещо, и това, е Добрата новина: Пиеш си хапчетата. Редовно.
                  ОчевАдно на теб ти трябват хапчета (в по-високи дози), щом подкрепяш този геноцид.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Сообщается, что массированный ракетный удар по важной инфраструктуре Украины стал для Киева неожиданным

                    Сегодня, 13:32
                    .
                    той Владимир Владимирович им каза със зелени бумажки нито можете да се нахраните, нито може да се стоплите... вади се от строя критическата енергийна инфраструктура, блакират се портовете, вадят се от строя жп възлите... след което, Батко колкото да им даде петро, метро доларес, от ЕвроКолхоза каквато и шума да отпуснат в борч, укрите им предстои глад и студ

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                      Ракетная атака РФ: Арестович пообещал крупный ответ



                      Арестович нарече ракетната атака върху Украйна ДРЕБНА ПАКОСТ, с каквато вече Украинците отдавна са свикнали, но заради нея в близките дни Путин да очаква крупный ответ. И за разлика от лъжците в Кремъл на Арестович може да му се вярва. Така че купувайте пуканки и се нареждайте на първия ред, защото скоро предстои нещо много по-значимо и много по-голямо от това, което се случи с кримския мост. Да не би ВСУ да се готви да гръмне Кремъл?

                      Иначе Путин трябва да е голям наивник, ако си мисли че безнаказано ще тероризира цяла Украйна. Един вид той има правото да тероризира, а Украинците нямат. Според мене предстои ожесточаване на войната и започване да се сипе огън и жупел по цяла Русия и най-вече в Москва. И разбира се по инфраструктурни обекти, жилищни блокове и оооо кеф - по Червения площад и Кремъл.
                      Според мен целта на тези атаки към цивилни цели е ответна реакция от Укрите. Евентуален ответен удар към граждански цели ще е "развихри" пропагандаторите, че видите ли "укрите са фашисти, вижте как се целят в цивилни сгради и убиват нашите деца".

                      Коментар


                      • Коментар


                        • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                          Пълни глупости- това са известните случаи, а неизвестните??? Докато една субстанция е забранена, не може да се води статистика. Все едно да водиш статистика за броя на еб...... чи.......те на проститутките по броя на презервативите. Ами ако някой мине без???

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                            Сега ако следите последно това което украинците твърдяха, че те са организирали взивяването на кримския мост..вече не го твърдят, била го направила Русия. А за днешната атака с ракети щели да чакат руснаците да ги свършат, те нямали много. А говореха съвсем сериозно че за моста са го направили те, предупреждавали били и той бил легитимна военна цел.
                            ама не може действията на Русия да бъдат следствие на това, което казват укрите... Освен това да отдаваш значение какво говори наркомана Зеленски е загуба на време

                            Чукам на дърво и не го пожелавам на никого, но да те питам: Имаш ли познати, които имат дете наркоман? Попитай ги колко струват обещанията на наркомана, каква стойност има това, което казва

                            Коментар


                            • Друг проблем има, на украинците ако някой се опита да им помогне няма да стане, веднага скачат, веднага се забъркват..патологичен случай.

                              Коментар


                              • Сообщается, что массированный ракетный удар по важной инфраструктуре Украины стал для Киева неожиданным

                                Сегодня, 13:32
                                231
                                Массированный ракетный удар по критически важной инфраструктуре и военным объектам Украины стал для Киева неожиданным. Как сообщают украинские источники, ни Зеленский, ни его офис удара не ждали, тем более такого массированного. Как заявляется, в Киеве ожидали принятия решения об ответных действиях только после заседания Совбеза, которое пройдет сегодня.


                                Вместо этого сегодня по Украине прилетело, причем массово. К крылатым ракетам воздушного базирования, которые пошли первой волной, присоединились ракеты морского базирования "Калибр". Большинство пусков произошло со стороны Черного моря, но это предварительная информация.

                                Всего под удары ВС России попали 14 город Украины, включая Киев и западные регионы, уже забывшие, что идет война. Основное внимание при нанесении ударов уделялось критически важной инфраструктуре, в том числе военной. Целями ударов стали: Главное управление СБУ, ТЭЦ-5 и ТЭЦ-6, Департамент силовых ведомств (все это в Киеве). Также зацепило Консультативную миссию ЕС в Киеве. Посольства стран Евросоюза получили указание о срочной эвакуации, связано ли это как-то с попаданием в миссию ЕС неизвестно.

                                Во Львове и Ивано-Франковске прилетело по Львовской ТЭС и Буштынской ТЭС. Причем последняя обеспечивала электроэнергией не только запад Украины, но и частично Румынию, Словакию и Венгрию. Проблемы с электричеством и интернетом в половине городов Украины, метро встало в Киеве и Харькове.

                                Предварительно последствия ударов по регионам на данный момент: Киев и область – перебои с электричеством, интернетом и мобильной связью, Винница и область – повреждена ж.д. инфраструктура, Ровно – нет электричества и интернета, Ивано-Франковск и область – проблемы с электроэнергией, Львов и область – частично пропало электричество и мобильная связь, Тернополь и область – перебои со светом, Хмельницкий и область, а также Днепр и область - повреждена инфраструктура, но данных нет, Житомир и область – повреждена энергетическая инфраструктура, Полтава и область – нет электричества, Харьков – нет электричества, Черкасская область – перебои с электроснабжением.

                                Между тем российский президент Владимир Путин предупредил, что в случае повторных терактов "прилетит сразу".

                                Коментар

                                Working...
                                X