IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

    Сега, по принцип, ти можеш да направиш нещо, и това, е Добрата новина: Пиеш си хапчетата. Редовно.
    ОчевАдно на теб ти трябват хапчета (в по-високи дози), щом подкрепяш този геноцид.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Сообщается, что массированный ракетный удар по важной инфраструктуре Украины стал для Киева неожиданным

      Сегодня, 13:32
      .
      той Владимир Владимирович им каза със зелени бумажки нито можете да се нахраните, нито може да се стоплите... вади се от строя критическата енергийна инфраструктура, блакират се портовете, вадят се от строя жп възлите... след което, Батко колкото да им даде петро, метро доларес, от ЕвроКолхоза каквато и шума да отпуснат в борч, укрите им предстои глад и студ

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
        Ракетная атака РФ: Арестович пообещал крупный ответ



        Арестович нарече ракетната атака върху Украйна ДРЕБНА ПАКОСТ, с каквато вече Украинците отдавна са свикнали, но заради нея в близките дни Путин да очаква крупный ответ. И за разлика от лъжците в Кремъл на Арестович може да му се вярва. Така че купувайте пуканки и се нареждайте на първия ред, защото скоро предстои нещо много по-значимо и много по-голямо от това, което се случи с кримския мост. Да не би ВСУ да се готви да гръмне Кремъл?

        Иначе Путин трябва да е голям наивник, ако си мисли че безнаказано ще тероризира цяла Украйна. Един вид той има правото да тероризира, а Украинците нямат. Според мене предстои ожесточаване на войната и започване да се сипе огън и жупел по цяла Русия и най-вече в Москва. И разбира се по инфраструктурни обекти, жилищни блокове и оооо кеф - по Червения площад и Кремъл.
        Според мен целта на тези атаки към цивилни цели е ответна реакция от Укрите. Евентуален ответен удар към граждански цели ще е "развихри" пропагандаторите, че видите ли "укрите са фашисти, вижте как се целят в цивилни сгради и убиват нашите деца".

        Коментар


        • Коментар


          • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
            Пълни глупости- това са известните случаи, а неизвестните??? Докато една субстанция е забранена, не може да се води статистика. Все едно да водиш статистика за броя на еб...... чи.......те на проститутките по броя на презервативите. Ами ако някой мине без???

            Коментар


            • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
              Сега ако следите последно това което украинците твърдяха, че те са организирали взивяването на кримския мост..вече не го твърдят, била го направила Русия. А за днешната атака с ракети щели да чакат руснаците да ги свършат, те нямали много. А говореха съвсем сериозно че за моста са го направили те, предупреждавали били и той бил легитимна военна цел.
              ама не може действията на Русия да бъдат следствие на това, което казват укрите... Освен това да отдаваш значение какво говори наркомана Зеленски е загуба на време

              Чукам на дърво и не го пожелавам на никого, но да те питам: Имаш ли познати, които имат дете наркоман? Попитай ги колко струват обещанията на наркомана, каква стойност има това, което казва

              Коментар


              • Друг проблем има, на украинците ако някой се опита да им помогне няма да стане, веднага скачат, веднага се забъркват..патологичен случай.

                Коментар


                • Сообщается, что массированный ракетный удар по важной инфраструктуре Украины стал для Киева неожиданным

                  Сегодня, 13:32
                  231
                  Массированный ракетный удар по критически важной инфраструктуре и военным объектам Украины стал для Киева неожиданным. Как сообщают украинские источники, ни Зеленский, ни его офис удара не ждали, тем более такого массированного. Как заявляется, в Киеве ожидали принятия решения об ответных действиях только после заседания Совбеза, которое пройдет сегодня.


                  Вместо этого сегодня по Украине прилетело, причем массово. К крылатым ракетам воздушного базирования, которые пошли первой волной, присоединились ракеты морского базирования "Калибр". Большинство пусков произошло со стороны Черного моря, но это предварительная информация.

                  Всего под удары ВС России попали 14 город Украины, включая Киев и западные регионы, уже забывшие, что идет война. Основное внимание при нанесении ударов уделялось критически важной инфраструктуре, в том числе военной. Целями ударов стали: Главное управление СБУ, ТЭЦ-5 и ТЭЦ-6, Департамент силовых ведомств (все это в Киеве). Также зацепило Консультативную миссию ЕС в Киеве. Посольства стран Евросоюза получили указание о срочной эвакуации, связано ли это как-то с попаданием в миссию ЕС неизвестно.

                  Во Львове и Ивано-Франковске прилетело по Львовской ТЭС и Буштынской ТЭС. Причем последняя обеспечивала электроэнергией не только запад Украины, но и частично Румынию, Словакию и Венгрию. Проблемы с электричеством и интернетом в половине городов Украины, метро встало в Киеве и Харькове.

                  Предварительно последствия ударов по регионам на данный момент: Киев и область – перебои с электричеством, интернетом и мобильной связью, Винница и область – повреждена ж.д. инфраструктура, Ровно – нет электричества и интернета, Ивано-Франковск и область – проблемы с электроэнергией, Львов и область – частично пропало электричество и мобильная связь, Тернополь и область – перебои со светом, Хмельницкий и область, а также Днепр и область - повреждена инфраструктура, но данных нет, Житомир и область – повреждена энергетическая инфраструктура, Полтава и область – нет электричества, Харьков – нет электричества, Черкасская область – перебои с электроснабжением.

                  Между тем российский президент Владимир Путин предупредил, что в случае повторных терактов "прилетит сразу".

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                    Пропусна да отбележим, че поляците - в нарушение на правилата в ЕС - заявиха териториални претенции и към Чехия. Егати наглите: В началото на ВСВ, първи навлизат там, а сега - и претенции.
                    хиената на ЕвроКолхоза... На Украина все повече се слуша англ. реч, отпускари на МАТО се правят на наемници, защото украинците привършват... след което Батко прави сметка да воюва с братята руси до последния поляк, поляците и прибалтите са втори ешалон

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

                      Ако Путин се яви на избори фъф Вранция ша ги спечели още на първия тур...
                      Само ако е "референдум".
                      Не е препоръка за каквото и да било.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                        Противоречиш ли си или да?
                        Иронията старшинка по принцип е трудна за схващане, от теб пък съвсем.
                        Не е препоръка за каквото и да било.

                        Коментар


                        • Сега ако следите последно това което украинците твърдяха, че те са организирали взивяването на кримския мост..вече не го твърдят, била го направила Русия. А за днешната атака с ракети щели да чакат руснаците да ги свършат, те нямали много. А говореха съвсем сериозно че за моста са го направили те, предупреждавали били и той бил легитимна военна цел.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Чета че са ударили няколко електростанции- докато не направят влаковите линии около полската граница на юфка, няма да стане тяхната работа. Ако бяха говедарите досега войната да е приключила и зеленски/или който и да е / да е наебан и обесен от собствените си хора. Е, щяха да са смлели цялата инфраструктура, но след това ще дадат работа на собствените си компании и ще дадат заеми на държавата за да плати на техните компании. ФИлма го гледахме в ирак
                            не става така, приеми че украинците са руси, които са болни от вируса на нацизма и фашизма. Матушка ще им помогне... Владимир Владимирович щади и руския и украинския народ...

                            УГИЛ-Украинското Государство на ИвФранковск и Лвов не са руси, те са бесни кучета и там трябва да се работи по друг начин

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              Не цитирам целия пост, но виждам че в ЕвроКолхоза е на път да се отмени така наречената пазарна икономика. Що е туй пазарна иконимика риба, птица или дзвер

                              освен това да си дойдем на думата... Основните европейски ценности са алчност, злоба, завист, мрънкяне и т.н.
                              ..а хич даже не опитаха да дадат на норвежците по някое евро отгоре преди две години, кога газът беше съвсем поевтинял. ТОГАВА, норвежците си изпълняваха договорите, продавайки на загуба, и не мрънкаха, а днес, изведнъж - "алчни" били.

                              АЛООО, "ЦЕННОСТИТЕ"! А КЪДЕ ВИ БЕШЕ ЕС- СОЛИДАРНОСТТА ТОГАВА? А?
                              - ШАШКЪНИ.
                              Last edited by Pyramid; 10.10.2022, 21:57.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Чета че са ударили няколко електростанции- докато не направят влаковите линии около полската граница на юфка, няма да стане тяхната работа. Ако бяха говедарите досега войната да е приключила и зеленски/или който и да е / да е наебан и обесен от собствените си хора. Е, щяха да са смлели цялата инфраструктура, но след това ще дадат работа на собствените си компании и ще дадат заеми на държавата за да плати на техните компании. ФИлма го гледахме в ирак
                                Мурзилките нямат толкова ракети Тинче, иначе отдавна да са го направили. Mасово гърмят с ПВО C300 по градовете, другите са на привършване.
                                Не е препоръка за каквото и да било.

                                Коментар

                                Working...
                                X