IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Да една голяма водородна бомба е достатъчна и всички ще им бъдат благодарни и Славата ще бъде тяхна и ако спрат да се занимават с газища и петроли. А в Америка ще станат хора после, ще станат първа икономика, ще правят страхотни и хубави и полезни неща.

    Коментар


    • СТИЛЬ ПЬЯНОЙ ОБЕЗЬЯНЫ! Почему россияне ищут спасение в ВОДКЕ?


      Коментар


      • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

        Хубаво. Ама...
        1.
        Пари откъде?( Че срещу Русия, примерно /че и срещу разни други) МНОООГО ПОВЕЧЕ оръжия ще трябват за възпиране и победа.
        2.ВРЕМЕ кой ще ни даде?
        Казах замени. Срещу Русия, ако не е щитът на НАТО, сме живи умрели. Нищо, че мурзилажа мина на T-62. Не случайно всички русороби така неистово желаят да излезем от него.
        Не е препоръка за каквото и да било.

        Коментар


        • GiRo, какъв е смисъла от танкове и самолети и ракети с конвенционален заряд, убиват бавно, осакатяват..по добре една единственна голяма водородна бомба на кръста да препашеш и всички насилници ще умрат от страх.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

            Ама ако толкова не са наясно някои, в момента, щатите, атакуват Европа и рутят ЕС, за които, би трябвало, наистина да сте загрижени. Като цяло, хегемонът бърза да прибере софрата, докато още може да командва и, докато не са се усетили ЕС - народите, да си сменят бъгавите "лидери".
            Забрави да кажеш, че бият негрите.
            Не е препоръка за каквото и да било.

            Коментар


            • Pyramid, сега започват войни без край докато ситуацията с енергията не се промени. На Русия не и трябва да ги води, защото го правят, след нея ще са други, след тях други.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                На това оръжия ли му казваш, старшинка? Време е да ги заменим с нещо по натовски стандарт, както направиха националните "предатели" от другите пост комунистически държави.
                Хубаво. Ама...
                1.
                Пари откъде?( Че срещу Русия, примерно /че и срещу разни други) МНОООГО ПОВЕЧЕ оръжия ще трябват за възпиране и победа.
                2.ВРЕМЕ кой ще ни даде?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                  https://www.youtube.com/watch?v=lmbE4rfHeZg, вижте това нещо, заглавието му не е коректно, само че показва че всякакви въглеводороди независимо от състоянието им може да се изгорят и да се използват да генерират топлина. Това нещо има руснаци които са го открили и много добре го знаят. Може листата от дърветата като окапят да се използват за гориво и да изгорят толкова чисто и по добре отколкото изгаря природен газ в разни голелки в момента. Те не дават реализация на тези неща, а се занимават с продажби на енергийни суровини, които им насят война след война. Никой няма да се занимава с газ и петрол, ако тези неща стигнат до хората и те ги използват. Конкретно може да видите колко чисто изгаря въглеводород, пламъка изчезва. Ще каже някой - да но използва газ, може да използва и прас и каквото и да е съдържащо въгловодороди. Това нещо е свободата за хората на тази Планета в момента, спасява ги от търговци които много държат да им продават и забогатяват. Всяка държава може да се изолира енергийно и да не внася енергийни суровини, не е проблем, няма да загинат, няма да са на студено, транспорта им ще се движи и с ДВГ.
                  Абе, човек. Лятото уж свърши но, не и за теб.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                    Даже не те четох. Да разоръжим собствената си армия, би било предателство бе, старчок.
                    На това оръжия ли му казваш, старшинка? Време е да ги заменим с нещо по натовски стандарт, както направиха националните "предатели" от другите пост комунистически държави.
                    Не е препоръка за каквото и да било.

                    Коментар


                    • https://www.youtube.com/watch?v=lmbE4rfHeZg, вижте това нещо, заглавието му не е коректно, само че показва че всякакви въглеводороди независимо от състоянието им може да се изгорят и да се използват да генерират топлина. Това нещо има руснаци които са го открили и много добре го знаят. Може листата от дърветата като окапят да се използват за гориво и да изгорят толкова чисто и по добре отколкото изгаря природен газ в разни горелки в момента. Те не дават реализация на тези неща, а се занимават с продажби на енергийни суровини, които им насят война след война. Никой няма да се занимава с газ и петрол, ако тези неща стигнат до хората и те ги използват. Конкретно може да видите колко чисто изгаря въглеводород, пламъка изчезва. Ще каже някой - да но използва газ, може да използва и прас и каквото и да е съдържащо въгловодороди. Това нещо е свободата за хората на тази Планета в момента, спасява ги от търговци които много държат да им продават и забогатяват. Всяка държава може да се изолира енергийно и да не внася енергийни суровини, не е проблем, няма да загинат, няма да са на студено, транспорта им ще се движи и с ДВГ.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение


                        Тези мъдри мисли на Истински Българи Патриоти си заслужава да бъдат цитирани изцяло:

                        „Демократична България“ осъди путинистката позиция на президента Радев

                        "Веднага след свикването на 48-ото Народно събрание парламентарната група на “Демократична България” ще внесе решение за изпращане на военно-техническа помощ за Украйна, съобщиха от обединението в специална декларация до медиите. “Демократична България” категорично настоява президентът Румен Радев да не заема еднолично и зад гърба на обществеността позиции по ключови за евроатлантическата принадлежност и достойнство на страната въпроси.

                        „Остро осъждаме решението му да бъде единственият държавен глава от Централна и Източна Европа, който отказа да се присъедини към президентите на Румъния, Полша, Чехия, Словакия, Естония, Латвия, Литва, Северна Македония и Черна гора, подписали на 2. октомври декларация срещу противозаконната анексия от Русия на територии на суверенна Украйна. Нещо повече, българският президент укри този свой акт и едва впоследствие обяви мотивите си за него“, настояват демократите.

                        Отказът да положи подписа си под съвместния документ заедно с лидерите на 9 страни от Централна и Източна Европа е всъщност отказ България да изрази пълна, включително военна, подкрепа за Украйна, отказ да заклейми и поиска съд за престъпленията на агресора, отказ да подкрепи суверенитета и териториалната цялост на Украйна.

                        Българският президент трябва да разбере, че няма легитимност сам да се произнася по стратегически за България избори и да поставя под съмнение нейната евроатлантическа ориентация.

                        „Настояваме президентът да свика Консултативния съвет за национална сигурност с легитимното политическо представителство на формациите от новоизбраното 48-о Народно събрание в него и той да обсъди рамката на позициите на българската държава по всички въпроси, свързани с войната срещу Украйна и политиката на Кремъл към ЕС и НАТО. Окончателната дума по нея има единствено Народното събрание.“ Така завършва декларацията на ДБ, в която се посочва, че е позорно България, заедно с Унгария, единствена да не подкрепя Украйна с пряка военна помощ. Това става особено наложително, след като Путин анексира 15% от територията на нападнатата страна.

                        Простата аритметика показва, че когато се стигне до гласуване в парламента на предложението за изпращане на тежко въоръжение за Украйна, за него биха гласували над две трети от депутатите, или 176 човека. Тоест, България най-после ще може да се освободи от морално и физически остарялото си съветско въоръжение в лицето на танковете Т-72, самоходните артилерийски гаубици, противовъздушните ракети С-300, системите за залпов огън „Град“ и т.н. И да превъоръжим армията си по натовски стандарти без да дадем за това нито един лев. Както направиха Словакия, Чехия, Словения и Полша. Дори и Северна Македония, която прати танкове и бойни самолети."
                        Даже не те четох. Да разоръжим собствената си армия, би било предателство бе.
                        Last edited by X_Y; 06.10.2022, 19:34.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          Не мога да разбера хиперактивността на тинчето и старшинката предвид, че русите се представят трагично в Украйна в последния месец.
                          Ще ударят пропагандистите на жужето в земята.
                          Ако все още добрият тон означава нещо за теб, "старшина и офицерски кандидат"( по днешната класификация (през 1995-та, беше малко по-различна) ги прескочих. Ей така, щото. После, пропагандата не ми е нито сила, нито цел. Ама ако толкова не са наясно някои, в момента, щатите, атакуват Европа и рутят ЕС, за които, би трябвало, наистина да сте загрижени. Като цяло, хегемонът бърза да прибере софрата, докато още може да командва и, докато не са се усетили ЕС - народите, да си сменят бъгавите "лидери".

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                            Да уточня, МРАЗЯ РУСИЯ и това което прави сега. Не съм русофил !!!!!!
                            Сакън нИдей, разчувствах се. А сега от позицията на русофоб ще ни разкажеш за некролога ЕС. Понякога много ме забавлявате, друг път не толкова
                            Не е препоръка за каквото и да било.

                            Коментар




                            • Тези мъдри мисли на Истински Българи Патриоти си заслужава да бъдат цитирани изцяло:

                              „Демократична България“ осъди путинистката позиция на президента Радев

                              "Веднага след свикването на 48-ото Народно събрание парламентарната група на “Демократична България” ще внесе решение за изпращане на военно-техническа помощ за Украйна, съобщиха от обединението в специална декларация до медиите. “Демократична България” категорично настоява президентът Румен Радев да не заема еднолично и зад гърба на обществеността позиции по ключови за евроатлантическата принадлежност и достойнство на страната въпроси.

                              „Остро осъждаме решението му да бъде единственият държавен глава от Централна и Източна Европа, който отказа да се присъедини към президентите на Румъния, Полша, Чехия, Словакия, Естония, Латвия, Литва, Северна Македония и Черна гора, подписали на 2. октомври декларация срещу противозаконната анексия от Русия на територии на суверенна Украйна. Нещо повече, българският президент укри този свой акт и едва впоследствие обяви мотивите си за него“, настояват демократите.

                              Отказът да положи подписа си под съвместния документ заедно с лидерите на 9 страни от Централна и Източна Европа е всъщност отказ България да изрази пълна, включително военна, подкрепа за Украйна, отказ да заклейми и поиска съд за престъпленията на агресора, отказ да подкрепи суверенитета и териториалната цялост на Украйна.

                              Българският президент трябва да разбере, че няма легитимност сам да се произнася по стратегически за България избори и да поставя под съмнение нейната евроатлантическа ориентация.

                              „Настояваме президентът да свика Консултативния съвет за национална сигурност с легитимното политическо представителство на формациите от новоизбраното 48-о Народно събрание в него и той да обсъди рамката на позициите на българската държава по всички въпроси, свързани с войната срещу Украйна и политиката на Кремъл към ЕС и НАТО. Окончателната дума по нея има единствено Народното събрание.“ Така завършва декларацията на ДБ, в която се посочва, че е позорно България, заедно с Унгария, единствена да не подкрепя Украйна с пряка военна помощ. Това става особено наложително, след като Путин анексира 15% от територията на нападнатата страна.

                              Простата аритметика показва, че когато се стигне до гласуване в парламента на предложението за изпращане на тежко въоръжение за Украйна, за него биха гласували над две трети от депутатите, или 176 човека. Тоест, България най-после ще може да се освободи от морално и физически остарялото си съветско въоръжение в лицето на танковете Т-72, самоходните артилерийски гаубици, противовъздушните ракети С-300, системите за залпов огън „Град“ и т.н. И да превъоръжим армията си по натовски стандарти без да дадем за това нито един лев. Както направиха Словакия, Чехия, Словения и Полша. Дори и Северна Македония, която прати танкове и бойни самолети."

                              Коментар


                              • Gerasim_Burgaski, как да не е бе. Толкова са наивни и забъркани във всякакви лайна, че не смеят да се защитят дори по друт начин освен да съберят пияниците и да пуснат затворниците на фронта да ги защитят. А ЕС е пълна скръб, тотален некролог.

                                Коментар

                                Working...
                                X