If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
За първи път през живота си виждам протести за неутралитет, на които се вее знамето на една от страните в конфликта.
Малко прозира финансирането от едно посолства, ама нищо де - докато нашите тиквеници не получат повиквателна да ходят на фронта да защитават Имперска Русия, няма да им дойде акъла.
Драги ми умнокрасавецо,къде беше ти да попиташ тези къде са им БЪЛГАРСКИТЕ знамена ?! Защо не попита, кое посолство и нпо-та финансират протестите на хилядите украинци , организирани и докарани в София да създават смут в страната ни?!
Не знам тоя фалшив курс какво показва при положение че никой не може да обърне рублите в пари по него, освен ако не си правилния човек/фирма.
За да вържат бюджета трябва да обезценят рублата докъм 110-115 за долар. Лошо че 40% от потребителската им кошница е вносни стоки, та при тях ще има 50-тина процента инфлация при този сценарии
Новият американски губернатор пристигна в колонията. Естествено, това ще е повод за радостни възклицания сред местното население или поне сред жълтопаветната му част. Има хубава и лоша новина. Хубавата е, че вече не се налага да гледаме Мустафата и нелепите й изпълнения. Лошата е, че този, който идва, е много по-опасен и е специалист по...така да се каже преврати, граждански войни и т.н. Откъдето е минал, кръв и пепел са останали само. А сега е тук....по време, в което българският народ се опитва да се противопостави на въвличането ни във война и настроенията срещу американските колонизатори се засилват.
Интересно ми е, дали някой политик или партия ще направят поне едно малко протестче пред посолството, че ни изпращат човек с подобна гнусна репутация за губернатор?!? Май не. Скоро местните вождове на туземците ще се изредят да пляскат чело в пода пред него, след което ще ни спуснат новите директиви на колонизатора.
Доколкото се ориентирам габровския "некадърник" е мултимилионер, а ти си старшинка по пуловерче на минимална заплата като охрана. Да ти имам самочувствието.
Чакай да дойдат "братушките" и да го направят партиен секретар, ще видиш тогаз кой какъв е
Разбирам, че при тоя начин на живот за доста от рашките смъртта е избавление, но все пак - животът е хубав! Дори и в Русия вероятно има поводи човек да иска да живее..
Я, пак тежко глаголил габровският некадърник. Нищо ново под Слънцето, само глупости.
Доколкото се ориентирам габровския "некадърник" е мултимилионер, а ти си старшинка по пуловерче на минимална заплата като охрана. Да ти имам самочувствието.
Та така. Харков пада, Одеса пада, а ключовото сражение на войната щяло да бъде Краматорск.
3 от 3.
Мутафчийски и Кантарджиев поне бяха така добри да изчезнат от публичното пространство след разглобяването на шатрата и манежа и да си докторстват тихо и кротко.
С Петър Велков не знам какво стана, дали вече е излязъл от вкъщи..
Витанов работи с наука, която ползва набор от входни параметри. Каквото дадеш на входа, това ще получиш на изхода. Това не прави самата наука профанска. Ако смяташ приложната математика за такава, ще се съглася с теб, защото веднага отказвам да споря с неведоми сили.
Коментар