IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Погледнато от друга страна Великобритания стимулира руската промишленост. Производството на Лади ударно ще се увеличи ...

    Великобритания заяви, че ще изпрати и стотици безпилотни летателни апарати в подкрепа на разузнавателните служби на Украйна, както и 18 гаубици в допълнение към вече доставените 64 броя.
    Великобритания ще снабди Украйна с ракети за противовъздушна отбрана (ПВО), съобщи Франс прес, цитирана от БГНЕС. За първи път воюващата страна ще получи и системи, способни да прихващат крилати ракети. "Ракетите AMRAAM ще бъдат предоставени през следващите седмици за използване със системите за противовъздушна отбрана NASAMS, обещани от САЩ", се казва в изявление на
    Не е препоръка за каквото и да било.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

      Този в Крим ще разберем дали е наред когато ВСУ изхвърли всички орки от Крим и проведе един наистина честен и почтен референдум.
      ХАХАХАХХАХАХААХХАХАХАХАХАСХХСЙАЙАЙ, ЕЙЙЙЙ, ХАРЕСАХ! ЧУДЕСЕН СМЯХ ЗА "ДОБРО УТРО!".

      Коментар


      • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

        Ужас, Еритрея се е въздържала.
        Е, не. Ад! Какво е това сега, какви са тия лупинги?

        Част от руската доктрина винаги е била "Нямай вяра на еритрейците", ама Вова си пита ушите.

        Хубавото е, че петото място в Капитан Планета все пак се заема от умните никарагуанци, които скоро ще получават евтина газ и петрол от братята си от БРИКС.

        Спасиба, Никарагуа!

        Коментар


        • В това няма нищо чудно, в момента е прегрупиране около победителя, евентуалния победител. Понеже всички смятат че Русия ще бъде победена. После да бъдели нормални нещата, ами няма да са нормални. Ето това е лустрацията. И в България е така след 9-ти септември, изкупчии които по селата хората познават и са купували стока за немската армия стават надзиратели в лагери в които се трудят вече за благото на народа проводниците на немския фашизъм у нас - учители, лекари, банкери, служители или хора по образовани за разлика от тях. После държавата разбира се не върви, защото е имало прочистване и прости хора са заели важни позиции, необразовани..В тази война победител няма да има, ако ескалира до по голяма или серия от войни ще е още по лошо. Много по добре е да не бъдат заплашвани и преследвани дори хора които са виновни, а само да бъдат сменени отколкото за тях тя да се превръща във война на живот и смърт. Ето това нещо я подържа и подклажда.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
            Клубът на големите ...

            Пет държави са гласували против – самата Русия, Беларус, Северна Корея, Сирия и Никарагуа.

            Ужас, Еритрея се е въздържала.
            "Китай осудил российский обстрел Украины ракетами и дронами 10 октября, в результате которого погибли 19 человек. Индия также высказалась против войны в Украине."

            Пинокио, ако и тях направи врагове, че е купон... яко тъпо парче излезе тоя джуджак.

            Байдъвея днес почти няма руски полюции,(нещо касапина не е свикнал да му свалят фърчилата, еххх в Сирия ко лесно беше )

            Click image for larger version

Name:	tup6Xvatin.jpg
Views:	1
Size:	28.0 КБ
ID:	3976243



            ще зяпаме какъв материал ще подхвърли на Си за конгреса

            Коментар


            • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
              Клубът на големите ...

              Пет държави са гласували против – самата Русия, Беларус, Северна Корея, Сирия и Никарагуа.

              Ужас, Еритрея се е въздържала.
              Защо срещу 4 области само? Ами Крим?
              Last edited by anonymous6718; 13.10.2022, 00:19.

              Коментар


              • mitaka7, не в Германия 340 , не беше по 100, само за Украйна. Някои като кажат - ако имахме газ..и украинците като имаха прокопсаха ли ? Сега разбирате ли защо 50 000 човека армия за обучение в Рамщайн ги събраха като пътната полиция ги спираше по пътя да им връчи повиквателни ?

                Коментар


                • Клубът на големите ...

                  Пет държави са гласували против – самата Русия, Беларус, Северна Корея, Сирия и Никарагуа.

                  Ужас, Еритрея се е въздържала.
                  Общото събрание на ООН прие резолюция, осъждаща незаконните референдуми в т. н. ДНР и ЛНР, Херсонска и Запорожка области, съобщи официалният туитър канал на световната организация UN News. В резолюци
                  Не е препоръка за каквото и да било.

                  Коментар


                  • Руски войник от частите на Кремъл, които воюват в Украйна се превърна в смешна сензация, след като открадна камера за наблюдение в Лиман в Донецка област и я изпрати на близките си в родната Бурятия. Сега, незнайно точно как, камерата се е появила онлайн и излъчва за цяла Украйна и света ежедневието в дома на окупатора. Видео кадри, в потвърждение на случката, която не е за вярване, публикува блогърът Ян Гордиенко.
                    Руски войник от частите на Кремъл, които воюват в Украйна се превърна в смешна сензация, след като открадна камера за наблюдение в Лиман в Донецка област и я изпрати на близките си в родната Бурятия.
                    Не е препоръка за каквото и да било.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                      mitaka7, в Азовстал се снимат и на стената се виждат местата на измъкнати проводници и контакти, разбира се не са ги обрали те, това е ставало с тази собственост в мирно време, явно е имало хора които с това се занимават за да се прехранват, да не мислиш че от хубаво и защото са имали работа, доходи и са живяли щастлив и подреден живот. Явно това е Украйна, на която Русия продава всяка година по 40 милиарда кубични метра газ по 110 долара за 1000кубика, когато в същото време на страна в ЕС каквото е България газ се продава на 430 долара за 1000кубични метра, сметни разликата като подарък в пари.
                      Когато ние плащахме 430 долара, цял свят купуваше по около 100 долара руски газ на пазарна цена. Това са фактите. Пък къде е подаръка, не е трудно да се сетиш. А за кабелите, просто коментара е излишен. Уникални заключения правиш.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                        ceco666, нали като имат толкова много помощници просто някои стават натрапници, ето Мъск им помогна..ти чел ли си какви нови професиолни квалификации придоби той..бил един милиардер който знаел как се печелят пари, но с тях не може просто и да иска да се сравни..това го казват същите украинци които постоянно искат да им се помага с оръжие и пари..... дори гледах в каналите им вече почнаха да намекват колко зависими са САЩ от тяхната победа над Русия, защото само те могат да я победят. Преследва ги параноя за божественна незаменимост.
                        Каква "победа над Русия"?!? Войната ще свърши, когато путя превземе цяла Украйна ИЛИ когато и последният путински войник се прибере на негова земя. Никой няма да побеждава Русия! Това го има само в лъжите на путя, с които се опитва безуспешно да оправдае инвазията си.
                        То по тази логика Северна Корея и особено Виетнам са победили САЩ?!? Колко репарации са изплатили американците на "победителите"?

                        Коментар


                        • mitaka7, в Азовстал се снимат и на стената се виждат местата на измъкнати проводници и контакти, разбира се не са ги обрали те, това е ставало с тази собственост в мирно време, явно е имало хора които с това се занимават за да се прехранват, да не мислиш че от хубаво и защото са имали работа, доходи и са живяли щастлив и подреден живот. Явно това е Украйна, на която Русия продава всяка година по 40 милиарда кубични метра газ по 110 долара за 1000кубика, когато в същото време на страна в ЕС каквото е България газ се продава на 430 долара за 1000кубични метра, сметни разликата като подарък в пари.

                          Коментар


                          • Соловьов спуска нови указания към мурзилките
                            https://t.me/Pravda_Gerashchenko/46687

                            Коментар


                            • ceco666, нали като имат толкова много помощници просто някои стават натрапници, ето Мъск им помогна..ти чел ли си какви нови професиолни квалификации придоби той..бил един милиардер който знаел как се печелят пари, но с тях не може просто и да иска да се сравни..това го казват същите украинци които постоянно искат да им се помага с оръжие и пари..... дори гледах в каналите им вече почнаха да намекват колко зависими са САЩ от тяхната победа над Русия, защото само те могат да я победят. Преследва ги параноя за божественна незаменимост.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                                Макс, дори се занимавало народонаселението с бране на метали. В Азовстал се виждаха на едно видео каналите от проводниците за ел. инсталацията и дупките за контактите. Това нещо е било собственост на онзи милиардер, който е станал милиардер от скрабарство. Сега четох че има съмнения украинци с новото си възпитание и умения да са подпукали немското же-пе да го обезкабеляват. Ужас.
                                Говориш за деца и жени!? Колко трябва да ти е промит мозъка да твърдиш такива неща? И защо им е на украинците да берат метал и правят конкуренция на Валката, като целите им полета са залети с руска скраб?
                                Аре стига спами с глупави коментари.

                                Коментар

                                Working...
                                X