IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Горкото хлапе!
    казал му е някой ояден дебелак;
    иди там момче, защитавай демокрацията,
    убивай враговете на америка
    те са въоръжени с музейни експонати
    само ще ги гърмиш, като капачки на стрелбище
    а то какво...
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Обясни, моля, как ТОЧНО да разбираме подчертаното. Нещо не ми е точно ясно.
      Изолирана от Русия един път, втори път от ЕС който лесно няма да забрави нито Брекзит, нито украинската криза която му сервираха, Китай го прогониха украинците още преди години да не им вземел мотор Сич. С кого ще са в държавна общност ? Те може да си говорят глупостите, но на кой му се слушат, на всички им писна да им разправят за лошата Русия която плаши с ЯО, която ти е агресирала много лошо. Да много ни е мъчно ше си казват всички и толкова.
      D.Y.F-091066

Коментар

Две крокодилчета-супертрейдери кацнали на едно дърво.
        Едното попитало "Колко е часът".
        Другото се оригнало, извадило един термометър и казало - сряда.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

Русия отдавна иска да прекрати този конфликт, така се получава че Украйна държи на нокти целия свят. Горката Украйна, да но украинците в Русия са абсолютно необезпокоявани, докато руснаците в Украйна се вижда какво е положението им. Не мисля че Украйна няма да избегне съдбата на изолирана държава, ако способностите на САЩ се компроментират и амортизират, а часовника прави тик-так.

Коментар

Ако една страна, може да държи на нокти цял свят вече втора година, е изключено нейната икономика да е под 5-8% от световната. А фобската сган, да си плещи, каквото ще.
            Русия отдавна иска да прекрати този конфликт, така се получава че Украйна държи на нокти целия свят. Горката Украйна, да но украинците в Русия са абсолютно необезпокоявани, докато руснаците в Украйна се вижда какво е положението им. Не мисля че Украйна няма да избегне съдбата на изолирана държава, ако способностите на САЩ се компроментират и амортизират, а часовника прави тик-так.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Ако една страна, може да държи на нокти цял свят вече втора година, е изключено нейната икономика да е под 5-8% от световната. А фобската сган, да си плещи, каквото ще.

Коментар

• Горките украинци, продължават да вярват че ако войната продължи ще спечелят, а тя е в тяхната държава. Сега слушах сравнително интелигентен човек да казва че САЩ ще унищожат Русия, ако тя не знам какво си. САЩ са толкова умряла риба, че единственно себе си биха могли да гръмнат и те това още не са го разбрали. Казал им някой че китайците нямали техника и тяхната армия просто се вози на автобуси, забравил е да им каже че ползват и най бързия влак в Света и той не внос от САЩ, произведен е в Китай.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Руски удар унищожил база на бандеровската младеж ...

Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
                    ''Аз съм от Америка, ние сме тук, за да убием тези руски свине '' - американският наемник Едуард Уолтър Уилтън
                    В крайна сметка той умира в Бахмут от шрапнел в главата. Сега се връща в Америка...ковчег .
                    Зеленски : Благодарим ви, че посетихте Украйна надяваме се, че сте имали прекрасен престой

https://twitter.com/i/status/1646495457508487170
                    Горкото хлапе!
                    Да се натресе с това пистолетче срещу руските термобарични ракети, след които почти нищо не остава...

Това е все едно някой да отиде на истинска престрелка с детско пистолетче....
                    Тия чуждестранни наемници, преди да тръгнат, първо трябва много добре да проучат къде ги пращат и срещу какво се изправят, защото накрая резултатът е плачевен.... за тях самите... за близките им...

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• ''Аз съм от Америка, ние сме тук, за да убием тези руски свине '' - американският наемник Едуард Уолтър Уилтън
                      В крайна сметка той умира в Бахмут от шрапнел в главата. Сега се връща в Америка...ковчег .
                      Зеленски : Благодарим ви, че посетихте Украйна надяваме се, че сте имали прекрасен престой

https://twitter.com/i/status/1646495457508487170

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Утре тия в Кърджали (примерно) ако поискат да се присъединят към Турция, пак ли така ще кажеш?
                        Чети бе, човек. Беше ти обяснено.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

Макрон вече е против даване на оръжие на Украйна и присъствието на американски военни в Европа. Сега ЕС иска да си направи военни бази в САЩ.
                          Ами, ако ЕС си плати, може и да му позволят.

Коментар

• better, в България като си паркираш колата неправилно и полицая на 15 секунда може да ти звънне по телефона да я махнеш. Подържа се вътрешния ред на сравнително добро ниво, някой може да каже че това е полицейска държава..не просто държава в която вътрешния ред се подържа.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                              Макрон вече е против даване на оръжие на Украйна и присъствието на американски военни в Европа. Сега ЕС иска да си направи военни бази в САЩ.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Утре тия в Кърджали (примерно) ако поискат да се присъединят към Турция, пак ли така ще кажеш?
                                Там им викат българи, на българските турци, в Истамбул има цял квартал на който викат българския. Те са си нормални хора, в нормална държава имат нормални права равни на правата на всички други граждани.
                                България трябва да бъде такава държава. В Украйна самата държава и тези които я управляват ги бутаха да се отделят, осигуряват на хората си мизерен живот първо, после започват да търсят врага виновен за него и го намериха в лицето на тези хора.
                                Как ще пратиш артилерия и авиация да ги обстрелват, това е работа само на органите осигуряващи вътрешен ред, а не на армията. И ако не бяха го направили вече можеха да си ги върнат в държавата. Обаче те продължават да отвращават другите в Европа с поведението си на етническа основа, а за Европа това е неприемливо. Накрая ще стане така че Русия ще влезе в съюз с европейските държави, а Украйна ще бъде изолирана от него.

D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X