Първоначално изпратено от GiRo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
Тъпите шапкари са свикнали да лижат руски задници и така и ще си умрат. Добре, че е САЩ та да осигури някаква справедливост на малките държави като Кувейт, нападнат от Ирак и Украйна нападната от Русия. Без САЩ и НАТО всяка по-голяма и дива държава би нападала по-малките когато си иска, светът би бил изключително див и варварски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Хахаха!!!
Ебахти идиотията! "Отбранителният" съюз нападна Сърбия и я бомбардира безмилостно през 99-та. Същият "отбранителен" съюз нападна Либия и я унищожи. Същият "отбранителен" съюз нападна Ирак го унищожи. Същият "отбранителен" съюз нападна Сирия и досега окупира част от нея и КРАДЕ нефта на държавата.
Кажи бе американски гъзолизец! Коя от тези държави е нападнала държава от НАТО? Коя ?
Има и още десетки държави, подложени на военна интервенция от САЩ, ама няма да ми стигне вечерта да ги изброя.
Ето ти списък: Пълен списък на войните и интервенциите на САЩ
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеТолкова лъжи накуп, че се чудя откъде да започна.
Те са пълни с лъжи,логически недомислия и пропаганда и всичко това минало през призмата на БГ примата.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Толкова лъжи накуп, че се чудя откъде да започна. НАТО е активирал член 5 само веднъж за 70 години, всички знаем защо, но странно баш това го няма описано във фермана ти. За кланетата в Сърбия нищо не каза, подкрепяни от Русия в Съвета за сигурност. За резолюцията на ООН за Либия пак замълча. Пропусна удобно, че всъщност двете атаки са извършени от шепа държави членки на НАТО, не всички, дори не и една трета. Турция е член на НАТО, напада Сирия постоянно. Това атаки на НАТО ли са? Упс, а Русия какъв го дири в СирияБъркаш фундаментални понятия като държава и съюз. Ирак и Сирия са в списъка на НАТО защото ... са ги нападнали САЩ. Гениално
Русия нападна Украйна. ОДКС ли воюва в Украйна или Русия
Питах много простичък въпрос. Колко пъти НАТО нападна Русия за 70 години? Тишина. Това ви е най-тъпата опорка от всички. НАТО ще воюва с Русия, само ако последната го пожелае. Не виждам да и стиска така, че мужиците може да си отдъхнете по въпроса
Стигнахме до гъзолизците. Русороба е странно същество. До такава степен е свикнал да са навежда пред чужда държава, че друго не вижда. Я да видим този ваш САЩ. Какво толкова ви привлича. Ако питаш мен, въпреки всичките сръбски кланета, интервенцията на САЩ в Сърбия беше грешка. Интервенциите в Афганистан и Ирак (не тази за Кувейт) също. Дори Виетнам беше грешка. Не знам чий го дирят в Сирия, както и Русия между другото. Това е. Я сега да видим поне един русороб ще си признае ли, че Русия сгреши в Украйна, Грузия, Молдова, Чечня, Сирия, Афганистан и прочие. Няма. Мълчание. Тишина. Всички руски зверства са оправдани. До едно. Като ви чета опорките и ми се повръща. Черна дупка ви е в душата. Готов съм да се обзаложа, че Русия и в България да нахлуе, ще намерите начин да я оправдаете. Все ще я пишете освободител от нещо си. Вас обаче товарищи, няма кой да ви освободи. Умствени крепостни селяни до гроб. Мъка, мъка, русоробска мъка.
п.п. Списъкът на войните водени от Русия не е по къс. Вашата работа е Вуте изнасили Нане, защото Иванчо изнасили Марийка. Дори опорката с негрите, беше по-добра.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение...СССР го разпаднаха с цел да се предотврати война, която ще унищожи всички, обаче като е писано да не може да стане, ето че не се променя...
п.п. Гугъл, преводът ви от руски на български е тотал щетаНе е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеХахаха!!!
Ебахти идиотията! "Отбранителният" съюз нападна Сърбия и я бомбардира безмилостно през 99-та. Същият "отбранителен" съюз нападна Либия и я унищожи. Същият "отбранителен" съюз нападна Ирак го унищожи. Същият "отбранителен" съюз нападна Сирия и досега окупира част от нея и КРАДЕ нефта на държавата.
Кажи бе американски гъзолизец! Коя от тези държави е нападнала държава от НАТО? Коя ?
Има и още десетки държави, подложени на военна интервенция от САЩ, ама няма да ми стигне вечерта да ги изброя.Бъркаш фундаментални понятия като държава и съюз. Ирак и Сирия са в списъка на НАТО защото ... са ги нападнали САЩ. Гениално
Русия нападна Украйна. ОДКС ли воюва в Украйна или Русия
Питах много простичък въпрос. Колко пъти НАТО нападна Русия за 70 години? Тишина. Това ви е най-тъпата опорка от всички. НАТО ще воюва с Русия, само ако последната го пожелае. Не виждам да и стиска така, че мужиците може да си отдъхнете по въпроса
Стигнахме до гъзолизците. Русороба е странно същество. До такава степен е свикнал да са навежда пред чужда държава, че друго не вижда. Я да видим този ваш САЩ. Какво толкова ви привлича. Ако питаш мен, въпреки всичките сръбски кланета, интервенцията на САЩ в Сърбия беше грешка. Интервенциите в Афганистан и Ирак (не тази за Кувейт) също. Дори Виетнам беше грешка. Не знам чий го дирят в Сирия, както и Русия между другото. Това е. Я сега да видим поне един русороб ще си признае ли, че Русия сгреши в Украйна, Грузия, Молдова, Чечня, Сирия, Афганистан и прочие. Няма. Мълчание. Тишина. Всички руски зверства са оправдани. До едно. Като ви чета опорките и ми се повръща. Черна дупка ви е в душата. Готов съм да се обзаложа, че Русия и в България да нахлуе, ще намерите начин да я оправдаете. Все ще я пишете освободител от нещо си. Вас обаче товарищи, няма кой да ви освободи. Умствени крепостни селяни до гроб. Мъка, мъка, русоробска мъка.
п.п. Списъкът на войните водени от Русия не е по къс. Вашата работа е Вуте изнасили Нане, защото Иванчо изнасили Марийка. Дори опорката с негрите, беше по-добра.Last edited by GiRo; 09.04.2023, 07:05.Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Войната я поддържат единстгвено русофилите, от техният идол е започната и от него може да бъде моментално спряна. Всички останали варианти за край изискват повече време и повече жертви.
Но да не сме черногледи, още много руски престъпници ще се превърнат в посмъртни героиD.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНародът е луднал панически да си продава рублите и да купува долари. Това е ясен признак за кого гласуват руснаците - за Путин или за западния свят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
Тая ваша война дето я подържат всички тук, направи герой от един престъпник.
Но да не сме черногледи, още много руски престъпници ще се превърнат в посмъртни герои
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Хахаха!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеНАТО е отбранителен съюз.
Има и още десетки държави, подложени на военна интервенция от САЩ, ама няма да ми стигне вечерта да ги изброя.
Ето ти списък: Пълен списък на войните и интервенциите на САЩ
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Mateev, иди ти нали си там, достатъчно е да излезеш на улицата само. После ще ни се оплачеш че тези които ги вкарват за подобно нещо в затвора да връзкари. Но аз ще ти съчувствам, какво да правя.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТази война трябва да се спре по една причина - НАТО да спре да се излага. В момента украинците са започнали масирана атака с новото въоръжение което им е дадено, вкарано е в употреба, използват тези най гоемите ракети които им дадоха. Тези които се присъединяват сега към НАТО са умрели от страх да вярват на пропагандата, ако бяха се излъгали да изпратят 5 човека да видят какво става и какви ги къдри славното НАТО.. Единственно САЩ имат 300 хилядна армия която могат да вкарат да се бие с руснаците, но тя пък има проблем с боята.
Ако искаш войната да се спре, кажи го на Путин. Върви на Червения площад и вдигни един лозунг "НЕТ ВОЙНЕ". Така веднага ще постигнеш целта си - любимия ти цар ще те вкара в затвора за 15 години, и нашият нещастен форум ще се лиши от безценните ти съвети и безкрайно компетентните ти мнения. Обещавам ти - всички ще го преживеем твоето отсъствие и дори ще ни е малко чоглаво, че няма да има кой да ни забавлява с простотиите си.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Тази война трябва да се спре по една причина - НАТО да спре да се излага. В момента украинците са започнали масирана атака с новото въоръжение което им е дадено, вкарано е в употреба, използват тези най гоемите ракети които им дадоха. Тези които се присъединяват сега към НАТО са умрели от страх да вярват на пропагандата, ако бяха се излъгали да изпратят 5 човека да видят какво става и какви ги къдри славното НАТО.. Единственно САЩ имат 300 хилядна армия която могат да вкарат да се бие с руснаците, но тя пък има проблем с боята.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар