If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Не искат да се върнат в поделенията си: руски медии съобщават, че вагнерите се предават на полицията
Наемниците са обяснили, че не възнамеряват да се върнат в частите си. Като доказателство за това те са предали всичките си боеприпаси и автомати. Подобни предавания са регистрирани в Ростов и Елец.
Затворническият дюшек е по-мек от ковашки чук
Колко човека са се предали в полицията и с какви мотиви- може ли линк, защото вагнерите убиха вчера един от своите хора, може затова да са се предали- да е заговорила съвестта
Ох, старшинка. Русия нападна Украйна, но Западът жертва украинците. Колко градусова ви е ракията в Горна
Ger4o да си пиеш гинкобилобата навреме- колко пъти украинския жужо разправяше че жертва укропите заради европата, че хохълите се бият за да може чичо пол да ходи по бели гащи у дома си- това не беше толкова отдавна- има-няма 1 месец назад.
analog, няма голяма разлика, региона повече определя развитието. Дори България десетилетия изпреварваше Турция и Гърция. Защото тях Западна Европа ги използваше за източник на човешки ресурс, работна ръка. За тази цел винаги се прави така че в тези държави да е доста зле и хората с голямо желание да стават гастърбайтери. Мислиш че щяхме да сме нещо друго освен гастърбайтери, необразовани и изпаднали ?
Не искат да се върнат в поделенията си: руски медии съобщават, че вагнерите се предават на полицията
Наемниците са обяснили, че не възнамеряват да се върнат в частите си. Като доказателство за това те са предали всичките си боеприпаси и автомати. Подобни предавания са регистрирани в Ростов и Елец.
Ех, младежо, цялото си детство и юношество съм изкарал гневен на Запада. За това че е хвърлил бомбите върху Япония, а не Русия. Заради това че е оставил половината Европа да бъде окупирана от псевдочовеци.
Днес да си гневен на Запада е по-мъчно за разбиране. И на мен ми се иска Украйна да беше в НАТО и СВО-то да завърши за 3 дни, но пък си и представям че Западът можеше да продължава да си гледа спокойствието и да се прави че конфликтът не го касае. Големият късокрак стратег и той същото си представяше, та нека бъдем благодарни че историята от детството ми не се повтаря.
Чудна памет показваш,всичките си халюцинации помниш. Евала.
Кризата в калната локва запоЧВА...Тепърва ще има хаос,удари,престрелки и коалиции...жадни за власта на недоносения.Армията е разделена(не може да бъде ръководена от един ,,,еленовъд)....А загубата на 200 000 войници НЯМА да остане без последици
Никой не ти е давал власт, че да прави удари и престрелки за нея. Много си се объркал.
Коментар