IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
    Mateev, американските ракети с далечен обсег са много трудни за подръжка, мисля че си ги държат в САЩ.
    Надявай се Путин никога да не научава къде американците си държат ракетите, защото това ще е последното нещо, което ще научи секунда преди да бъде изпарен.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      ......
      - колко платиха САЩ за "специалната си операции" във Виетнам? .....
      След като Украйна победи Русия, ще има преговори. Повече от ясно е, че няма как Русия да обяви безусловна капитулация. По-скоро ще е нещо от типа "жест на добра воля" и изтегляне на останалите живи орки от територията на Украйна, след което ще започнат едни много дълги и много тежки преговори, в които Русия ще е слабата страна.

      Путин разбира се вече няма да го има и следващия след него (напр. Навални) ще се опита да стопли отношенията си със запада най-вече в посока сваляне на санкциите. И разбира се че ще постигне някакъв успех в това направление, но този успех ще бъде изтъргуван посредством плащане на репарации, най-вероятно разсрочени в един доста дълъг период от бъдещето.

      И понеже Русия дори и в момента е съсипана икономически и финасово, на нея също ще трябва да и се помага да се възстановява и да се повиши благосъстоянието на руския народ. И сключената сделка най-вероятно ще включва тотална демилитаризация на Русия и унищожаване на нейния ядрен потенциал, в замяна на което тя ще получи дългогодишна благосклонност и помощи от страна на запада и възстановяване от руините, които са десетки пъти повече отколкото тези в Украйна.

      Колкото до газта и петрола - ами с тях ще се плащат репарациите в следващите 100 години. Цената ще е ниска защото Русия вече загуби статута си на световен енергиен доставчик, и за да си го възстанови, ще трябва сама да си чупи цената все по-надолу и по-надолу. Тоест за Украйна газта ще е без пари, а за останалия свят - за малко пари.
      Last edited by Mateev; 03.11.2022, 20:58.

      Коментар




      • В Москва се провежда погребална изложба
        Навременно мероприятие
        Подходящ ковчег може да бъде подбран от мобилизираните рашисти, преди да отидат на фронта в Украйна.
        https://t.me/insiderUKR/44993

        Коментар


        • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
          Mateev, американските ракети с далечен обсег са много трудни за подръжка, мисля че си ги държат в САЩ.
          А, европейските ?
          ​​​​

          Коментар


          • Mateev, американските ракети с далечен обсег са много трудни за подръжка, мисля че си ги държат в САЩ.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

              Общо взето Русия е обградена с ядрено оръжие,
              Няма нужда да се обгражда цялата Русия - достатъчно е само нейната европейска част и по точно само Москва и Петербург. Гледайки картата стигам до извода, че няма никакво значение дали НАТО след победата ще разположи ядрени ракети в Украйна или не. Все тая - дори и в момента количеството ракети, насочени към задника на Путин, е огромно. Предостатъчни са да прекопаят цялата московска област на няколко километра дъбочина. Никакъв бункер няма да го спаси.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                Ти изобщо наясно ли си за какво точно се бориш? За какво е целият този хейт? Всички са маскари, това разбрахме. Яснота в целите има ли? Освен да се дадат едни 20% от Украйна, за да се кротне Русия?
                Има, не искам България да се набутва за чужди интереси - все ми е тая дали руски, американски, европейски или албански. Ако ни комепнсират - ако, да им дават всичко, ако ли не - да го духат и толкова, нито са в ЕС, нито в НАТО, за да имаме ангажимент към тях
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                Коментар


                • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                  Мисля си пропуснал блокираните 300млр,
                  както и думата репарации (всичко ще го плащат мужиците)
                  На това му викат експроприяция и е нещо, която никоя демокрация няма как да допусне, най-малкото защото не става дума за средства на самата държава, а на частни субекти. Иначе се връщаме във времената на мракобесието и комунизма. Но пък вече разбрахме, че има демокрация и по-демокрация, нали?

                  Апропо, още 2 въпроса:

                  - колко платиха САЩ за "специалната си операции" във Виетнам? Губи ми се нещо точната сума, а един приятел ме пита Мисля, че е редно рашистите да платят същата сума, с лихвите, разбира се и включена инфлация
                  - колко точно военна помощ предостави Швейцария днес на Украйна? Знам, че те са бедна държава и едва ли са дали колкото нас, но сигурно нещо от кумова срама са дали, щото са демократична държава, а не някаква балканска кочина
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                    Забелязвате ли, как американските медии в България на български език, промениха разказа си на 180 градуса през последната седмица. Къде отидоха високопарните репортажи за "Голямото Настъпление на Зеленски"? За еуфорията от терористичния акт на Кримския мост? Големите победи на НАТО? "Страшните" санкцци на САЩ и ЕС/ЕС? Днес гледаме ярост, гняв, насаждане на омраза от медиите. Отново и отново фалшиви новини, които нямат нищо общо с реалността. Сълзи от очите на един доказан наркоман, като Зеленски с които открито пледира за убийствата на още и още руски цивилни граждани. Днес реве, че хората му, които е изпратил на сигурна смърт срещу руските войски, са умирали всеки ден и било престъпление от страна на Кремъл. "Негови" не са. Те са просто украинци. Освен американци, британци, да убиват руснаци бяха изпратени и поляци. Поляците загубиха в Украйна над 20 000 свои "наемници" и то само през последните 3 седмици. За това Русия за тях е "терористична". Но никой не чул за руснаци на територията на Полша, които избиват поляци, нали? Тъкмо обратното, имаме поляци на територията на Русия. Колко лицемерно. А на лицемерието - краят наближава!
                    Чия статистика е това? Ако си експерт, моля за официално представяне. Ситуацията е много по сериозна от писанията, които споделяш най-елементарно тук,
                    Last edited by briko; 03.11.2022, 20:33.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                      Общо взето Русия е обградена с ядрено оръжие,

                      Коментар


                      • Коментар


                        • Забелязвате ли, как американските медии в България на български език, промениха разказа си на 180 градуса през последната седмица. Къде отидоха високопарните репортажи за "Голямото Настъпление на Зеленски"? За еуфорията от терористичния акт на Кримския мост? Големите победи на НАТО? "Страшните" санкцци на САЩ и ЕС/ЕС? Днес гледаме ярост, гняв, насаждане на омраза от медиите. Отново и отново фалшиви новини, които нямат нищо общо с реалността. Сълзи от очите на един доказан наркоман, като Зеленски с които открито пледира за убийствата на още и още руски цивилни граждани. Днес реве, че хората му, които е изпратил на сигурна смърт срещу руските войски, са умирали всеки ден и било престъпление от страна на Кремъл. "Негови" не са. Те са просто украинци. Освен американци, британци, да убиват руснаци бяха изпратени и поляци. Поляците загубиха в Украйна над 20 000 свои "наемници" и то само през последните 3 седмици. За това Русия за тях е "терористична". Но никой не чул за руснаци на територията на Полша, които избиват поляци, нали? Тъкмо обратното, имаме поляци на територията на Русия. Колко лицемерно. А на лицемерието - краят наближава!
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                          Коментар


                          • И тук ми мирише на конституционно мнозинство. Жалко, че след цяла петилетка ще са тук.

                            Бюджетната комисия в парламента одобри проекта за покупка на още осем изтребителя Ф-16. Цената им е 1,3 милиарда долара, но ще ги плащаме на траншове. Министърът на отбраната Димитър Стоянов обясни, че доставката се очаква през 2027 година.
                            Цената им е 1,3 милиарда лева, но ще ги плащаме не наведнъж, а на траншове

                            Коментар


                            • Tepix, какво ще става, Коуфланд и Лидъл ли ще се затворят ? Това не при руско, ами под колумбийско влияние да влезеш само ще си го мечтаеш. Всеки ден на тях от тук им идва една печалба.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

                                Нека да не преувеличаваме. Путин така се е осрал в Украйна, че търси всеки вариант да излезе от войната, без това да изглежда загуба в очите на руснаците. Сигурен съм,че би се съгласил и да се върне в границите отпреди нахлуването в Украйна. Ама украинците няма да се навият. Пълна победа на Русия е възможна,колкото е била възможна победа на Германия след битката при Курската дъга.
                                Ще го ''копна'' този пост за да покажа някога , как и защо нещата не стоят така , както си мисли стадото .
                                И сега имам много примери по темите , но предпочитам да се огранича в тази ....за сега .

                                Коментар

                                Working...
                                X