IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • На това което се пише може ли да се вярва ? Например има видеоклипове на руски някакви самолети, които имат окачени по 3 броя Кинжал ракети, това може ли да е анимация, също има СУ57 гледах клипове успява да ускори и ракета която е изстреляна за него не може да го стигне, също за тези СУ57 има клип демонстрират със старите двигатели които са им поставяли в началото и такъв с някакви нови много мощни, които правели неограничена тяга, което е фантастика ги дават как ускоряват заедно и с новите двигатели е несравнимо по бърз. Това сега вярно ли е ?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
      РФ не уничтожила ни одного HIMARS, - Пентагон
      https://censor.net/ua/n3378551



      Що фенове ги направиха пак на боядисани врабчета
      Аха. Достоверен, както винаги.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
        Pyramid, нищо не са сварили, те не знаят как, само големи приказки за биг ресет, т.е. да се изчистят дълговете което нас ни устройва..но те не знаят как да го направят така че да устройва всички и да стане. Много ясно че с тези дългове са вързани и не могат да си възтановят икономиките, те отдавна не са изживявали инвестиционен интерес или парите които емитират да останат в една голяма част при тях. Това с войни няма да стане, ето могат всичко щом успяха да изкарат държава на която и взривяват газопроводите да не може да изнася газ - терорист. Но да си премахнат дългове не могат, там вече едно поколение оставя яки дългове на децата си те да ги плащат. Ражда се и като се ококори и вече дължи един два милиона. И никой не може да го оправи това нещо, от нещата които опитват по лошо ще стане. Те трябва да влязат във валутен съюз временно поне за да си решат проблема, не война а съюз им трябва.
        Чувал ли си откъде произтича понятието юбилей? Вче е правено. Неведнъж.
        ...
        Иначе, знайно е, Г.Г.З.

        Коментар


        • РФ не уничтожила ни одного HIMARS, - Пентагон
          https://censor.net/ua/n3378551


          Що фенове ги направиха пак на боядисани врабчета

          Коментар


          • Pyramid, нищо не са сварили, те не знаят как, само големи приказки за биг ресет, т.е. да се изчистят дълговете което нас ни устройва..но те не знаят как да го направят така че да устройва всички и да стане. Много ясно че с тези дългове са вързани и не могат да си възтановят икономиките, те отдавна не са изживявали инвестиционен интерес или парите които емитират да останат в една голяма част при тях. Това с войни няма да стане, ето могат всичко щом успяха да изкарат държава на която и взривяват газопроводите да не може да изнася газ - терорист. Но да си премахнат дългове не могат, там вече едно поколение оставя яки дългове на децата си те да ги плащат. Ражда се и като се ококори и вече дължи един два милиона. И никой не може да го оправи това нещо, от нещата които опитват по лошо ще стане. Те трябва да влязат във валутен съюз временно поне за да си решат проблема, не война а съюз им трябва.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
              better, демократите отиват в дълъг отпуск . Най голямата им вина е за дългия инвестиционен тренд в Азия. Той оголи откъм инвестиции всички други - САЩ , Европа и Русия също. Техните хора са като овцете, като тръгнат в една посока няма спиране..за големите инвеститори които стоят зад тях говоря. Въобще много объркаха Света, дори и Азия объркаха по този начин, ето те сега също ще изживеят зловеща криза.
              ...Макар че, жабата, е вече наполовина сварена.

              Коментар


              • Няма го сега, бъгна се нещо като го оправя.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                  А Единна Русия, това са СИНИТЕ в Русия, те са по близки до републиканците, на демократите в Русия им съответства Комунистическата партия на Руската федерация. Той затова дядо барбарон почна да поства какво са казали КПРФ, щото му пасват.
                  66 беше по-забавен.
                  Не е препоръка за каквото и да било.

                  Коментар


                  • А Единна Русия, това са СИНИТЕ в Русия, те са по близки до републиканците, на демократите в Русия им съответства Комунистическата партия на Руската федерация. Той затова дядо барбарон почна да поства какво са казали КПРФ, щото му пасват.

                    Коментар


                    • GiRo, ще се промени, републиканците са против тази война, те не искат Америка да се занимава с глупости, докато в самата нея нещата не са никак в ред.. демократите перат с големи данъци бизнеса, да събират пари които после да разпределят и харчат. Също единственния човек който направи голям бизнес в Америка, който е да произвежда там нещо казва че крадат като разпрани..другите направили големи бизнеси не ги броя, техните бизнеси са да внясят да печелят от американците и търговския дефицит да расте.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
                        При победа на Републиканците на изборите в САЩ , Украйна НЯМА ДА ПОЛУЧИ и цент повече . Това беше заявено от щаба на Републиканската Партия .
                        И разбира се, всичко ще приключи за ''военната мощ '' на хохлите .
                        La finito la comedia , и тоя под мен ще трябва да сваля помпона от носа .

                        Макар това да си е житейския му образ
                        Републиканците не ги мисли, нищо няма да се промени. По-добре кажи една православна молитва, революцията в Иран да не свали религиозната власт, че ракетките и дрончетата рязко ще спрат. Нищо, че няма общо с православните ти разбирания. Дано и Северна Корея да не спре снарядчетата, че тогава любимият ти Мордор съвсем ще ритне камбаната. Комбинацията затворници + могилизирани и консерви тип ръждясало старо желязо + кремаклийки и лъкове са си направо голям шлем към ада, бил той и православен.
                        Last edited by GiRo; 05.11.2022, 18:30.
                        Не е препоръка за каквото и да било.

                        Коментар


                        • Русия със сигурност ще върне така лелеяните територии на Украйна, проблема да не си ги връща е че ги искат със война и победа над Русия. Тя няма възможност да издържа пенсионерите в тези области, защото там са останали предимно такива, а те са работили в Украйна и е редно от там да им се изплащат пенсиите. Истината е че населението там не иска в Украйна, тя им е направила пенсиите 50-70 долара..е можете да си представите как се преживява с толкова като цените им са по ниски примерно от българските, но на много неща са равни че и по високи. Украйна може да се подобри само ако някакви известни компании направят сериозни фабрики и бизнеси там и други да видят и те да си отворят бизнес там, та и самите украинци които са си изнасяли парите да ги вкарат там виждайки че има смисъл. Всичко друго е тинтириминтири.

                          Коментар


                          • better, демократите отиват в дълъг отпуск . Най голямата им вина е за дългия инвестиционен тренд в Азия. Той оголи откъм инвестиции всички други - САЩ , Европа и Русия също. Техните хора са като овцете, като тръгнат в една посока няма спиране..за големите инвеститори които стоят зад тях говоря. Въобще много объркаха Света, дори и Азия объркаха по този начин, ето те сега също ще изживеят зловеща криза.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                              Рамбо 2 гледал ли си
                              Рамбо 3 е по-интересен
                              Не е препоръка за каквото и да било.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
                                При победа на Републиканците на изборите в САЩ , Украйна НЯМА ДА ПОЛУЧИ и цент повече . Това беше заявено от щаба на Републиканската Партия .
                                И разбира се, всичко ще приключи за ''военната мощ '' на хохлите .
                                La finito la comedia , и тоя под мен ще трябва да сваля помпона от носа .

                                Макар това да си е житейския му образ
                                Хахах надявай се на републиканците, друго не ви остана.

                                Коментар

                                Working...
                                X