IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • [QUOTE=bota156;n3986273]

    Американското наркосемейство

    [/QUOT
    Получават пари от държавата там, с които не могат да си организират живота . Демократите им ги измислят тези неща. Тези хора за да се измъкнат, трябва някой да се ангажира да го направи, да има условия. Но те нямат икономика с нормални работни места , които да са достатъчни , защото карат на огромен търговски дефицит, внасят много стоки и така се изнасят работни места от там от където се внасят стоките. Това нещо занимаваше Тръмп, Байдън и една дума не е казал по този въпрос да се вътанови индустрията в Америка, накакви такива неща Байдън въобще не го занимават. Не всички демократи са идиоти, има една жена Тулси Габърт, тя е нормална..ама защо е в партията на демоните не знам как е попаднала, по скоро ще е случайност. Тръмп нали казваше - много американци не са добре, не са в добра ситуация, ние трябва да направим така че тяхното положение да се промени. Байдън е по демоните, демоницират я Китай, я Русия ...е няма как други държави да са виновни за това което става в Америка..просто няма как.
    Last edited by DS66; 06.11.2022, 11:38.

    Коментар


    • Коментар


      • Украинската армия унищожи батальон мобилизирани рашисти (https://bit.ly/3hhJAVf) в Луганска област

        В Макиевка, Луганска област, украинските военни ликвидираха батальон от рашисти от Воронежка област. Руският войник Алексей Агафонов, който успява да оцелее, смята, че там са ликвидирани повече от 500 души.

        "Хвърлиха ни на една поляна, казаха ни да се окопаем, имахме по три лопати на батальон, нямахме никакви припаси. Вкопахме се, както можахме, а на сутринта започна обстрелът - артилерия, градове, минохвъргачки, хеликоптери, просто ни обстрелваха. Когато всичко започнало, офицерите веднага избягали. В паузите между обстрелите се опитвахме да се окопаем, но веднага бяхме разпознати от хеликоптерите и просто разстрелвани. От 570 души 29 са невредими, други 12 са ранени, а всички останали са убити", каза Агафонов.

        Коментар


        • Коментар


          • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski
            [ATTACH=CONFIG]n3986238[/ATTACH]
            Американското наркосемейство

            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

            Коментар


            • Просто пропаганда има много, но има и истински неща които излизат наяве, например като им давали пенсиите понеже не са си ги вземали от Украйна в един клип една жена казва - току що взех моята, по 70 долара на месец се падаше като пресметнах гривните по курса. Тези хора живеят в голяма бедност, на тях проблема не са им въобще двете области които са се отделили, те живеят много лош живот. Иначе наистина са смели, не се справяли с техниката която им дават, но гледах как карат хъмвитата и те скачат от хълмовете, това е каскада която в Холивуд няма да намерят кой да се качи да я направи на живо.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski
                [ATTACH=CONFIG]n3986238[/ATTACH]
                Митове и легенди, серия XYZ . Глупотевини на конвейер.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                  На това което се пише може ли да се вярва ? Например има видеоклипове на руски някакви самолети, които имат окачени по 3 броя Кинжал ракети, това може ли да е анимация, също има СУ57 гледах клипове успява да ускори и ракета която е изстреляна за него не може да го стигне, също за тези СУ57 има клип демонстрират със старите двигатели които са им поставяли в началото и такъв с някакви нови много мощни, които правели неограничена тяга, което е фантастика ги дават как ускоряват заедно и с новите двигатели е несравнимо по бърз. Това сега вярно ли е ?
                  Абе...някой някъде казал, някой нещо публикувал...Не ми е приятно но, какво ли не правят хората, в търсене популярност на всяка цена. Дай да не се увличаме чак толкова, че не изглежда добре.
                  Иначе, за "трите кинжала"...попаднах по руска тв на случаен коментар по повод такава снимка, отнякъде насетне. Казаха че, това била някаква нова ракета във време на тестове която, била различна от кинжалите, просто, имало само частична външна прилика. Не и чух името и номера, само разбрах, че НЕ Е "кинжал".

                  Коментар


                  • На това което се пише може ли да се вярва ? Например има видеоклипове на руски някакви самолети, които имат окачени по 3 броя Кинжал ракети, това може ли да е анимация, също има СУ57 гледах клипове успява да ускори и ракета която е изстреляна за него не може да го стигне, също за тези СУ57 има клип демонстрират със старите двигатели които са им поставяли в началото и такъв с някакви нови много мощни, които правели неограничена тяга, което е фантастика ги дават как ускоряват заедно и с новите двигатели е несравнимо по бърз. Това сега вярно ли е ?

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                      РФ не уничтожила ни одного HIMARS, - Пентагон
                      https://censor.net/ua/n3378551



                      Що фенове ги направиха пак на боядисани врабчета
                      Аха. Достоверен, както винаги.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                        Pyramid, нищо не са сварили, те не знаят как, само големи приказки за биг ресет, т.е. да се изчистят дълговете което нас ни устройва..но те не знаят как да го направят така че да устройва всички и да стане. Много ясно че с тези дългове са вързани и не могат да си възтановят икономиките, те отдавна не са изживявали инвестиционен интерес или парите които емитират да останат в една голяма част при тях. Това с войни няма да стане, ето могат всичко щом успяха да изкарат държава на която и взривяват газопроводите да не може да изнася газ - терорист. Но да си премахнат дългове не могат, там вече едно поколение оставя яки дългове на децата си те да ги плащат. Ражда се и като се ококори и вече дължи един два милиона. И никой не може да го оправи това нещо, от нещата които опитват по лошо ще стане. Те трябва да влязат във валутен съюз временно поне за да си решат проблема, не война а съюз им трябва.
                        Чувал ли си откъде произтича понятието юбилей? Вче е правено. Неведнъж.
                        ...
                        Иначе, знайно е, Г.Г.З.

                        Коментар


                        • РФ не уничтожила ни одного HIMARS, - Пентагон
                          https://censor.net/ua/n3378551


                          Що фенове ги направиха пак на боядисани врабчета

                          Коментар


                          • Pyramid, нищо не са сварили, те не знаят как, само големи приказки за биг ресет, т.е. да се изчистят дълговете което нас ни устройва..но те не знаят как да го направят така че да устройва всички и да стане. Много ясно че с тези дългове са вързани и не могат да си възтановят икономиките, те отдавна не са изживявали инвестиционен интерес или парите които емитират да останат в една голяма част при тях. Това с войни няма да стане, ето могат всичко щом успяха да изкарат държава на която и взривяват газопроводите да не може да изнася газ - терорист. Но да си премахнат дългове не могат, там вече едно поколение оставя яки дългове на децата си те да ги плащат. Ражда се и като се ококори и вече дължи един два милиона. И никой не може да го оправи това нещо, от нещата които опитват по лошо ще стане. Те трябва да влязат във валутен съюз временно поне за да си решат проблема, не война а съюз им трябва.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                              better, демократите отиват в дълъг отпуск . Най голямата им вина е за дългия инвестиционен тренд в Азия. Той оголи откъм инвестиции всички други - САЩ , Европа и Русия също. Техните хора са като овцете, като тръгнат в една посока няма спиране..за големите инвеститори които стоят зад тях говоря. Въобще много объркаха Света, дори и Азия объркаха по този начин, ето те сега също ще изживеят зловеща криза.
                              ...Макар че, жабата, е вече наполовина сварена.

                              Коментар


                              • Няма го сега, бъгна се нещо като го оправя.

                                Коментар

                                Working...
                                X