Абе кво стана с милионите GLSDB дето щяха да засипят руските позиции по целия фронт и на 140 км дълбоко в тила?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
За Жан Виденов съм съгласен - добродушен и честен некадърник, който обира пешкира, докато другите обират... банки.
В историята обаче неговото име седи срещу една от най-безумните страници в цялата българска история, докато имената на истинските крадци се знаят от малцина.
Перфектен избор на раздаващите куфарчетата от 1990.
Със същия успех можеха да сложат за министър-председател средноголям карфиол.
Жан не е виновен за катастрофата на България от '96-'97.
Но е виновен, че никога не намери сили да каже кой я организира и защо.
Знам ли, може да го държат с нещо или да го заплашват. Все тая, мълчанието е злато.
След толкова много години, които са минали има само едно интервю при Кеворк Кеворкян и май други медийни изяви няма. Мълчи и се е покрил.
Като изключим провала там на някакво нещастно участие в изборите през 2021г. май беше?
Ама дали и то беше негово решение или са го накарали, или е разчитал, че тези, които го държат са измрели вече и може да си позволи да има публични изяви. Спомням си, че му бях гледал каквото имаше да казва на пресконференцията, и не помня почти нищо, но беше доста зле като цяло.
- 1 like
Коментар
-
Какво недоволства това момче Пригожин, което преди няколко седмици" юридически" беше превзело Бахмут? Нали " спецоперацията" вървеше по план?
https://youtu.be/bYu52M7Q7iM
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Хайде да не ми казваш какво да правя.
Нямам намерение да слагам в игнор листа който и да е, нито да се ограничавам от каквато и да е информация - ти ако искаш чети само каквото ти е удобно, твоя воля.
А сега какво излиза - първо помагаш на Google да вижда лъжите по-много пъти и да затвърди този линк, и освен това по твое решение набутваш простотиите на ростролеите в очите на всички с игнор листи. Нали уж сме от един отбор - ами мисли и за колегите си, които са на твоя страна.
Това го знаят нашите колеги и го спазват, нали. Иначе какво излиза - искаш и тебе да те сложат в игнор листите си?Last edited by Mateev; 27.04.2023, 11:39.
- 9 Харесвания
Коментар
-
"Армия дронов". Украина срочно наращивает производство боевых беспилотников
https://www.bbc.com/russian/features-65397608
В Украине ускоренными темпами идет строительство целой армии боевых дронов для их использования на передовой. Корреспондент Би-би-си Джо Тайди побывал на одном из тренингов под Киевом, где готовят операторов боевых дронов. Почитать его репортаж в оригинале на английском языке можно здесь.
https://www.bbc.com/news/technology-65389215
- 3 Харесвания
Коментар
-
satz, тези които изброяваш още им стоят построените сгради с парите които събираха, удариха ги чрез обезценката на българския лев защото левове събираха а те се обезцениха. Затова сега тази пробойна в Световната икономика ще се затвори, валутата ще важи само на територията на държавата, както е с китайския юан, той е моделът за пари който ще се наложи. Просто това да има валути които да са чужди а да се използват в други държави наравно с техните и да са достъпни за размяна е една пробойна, която ще се затвори и явлението хиперинфлация ще изчезне. Няма да стане скоро, но ще стане постепенно.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Колега - темата не е за историята на България. Има си друга тема за това, така че не му обръщай внимание на този платен провокатор Крис, защото така му помагаш да разводнява темата. Също така не го цитирай, защото излиза че умишлено го показваш пред очите на всички, който са го сложили в игнора си. По добре и ти го сложи в игнора и нека сам да си плещи каквото си иска и сам да си го чете.
Въобще умолявам всички, които не са си сложили ростролеите в игнора, да го направят или поне да не ги цитират. Нека да си плямпат каквото си искат и сами да си го четат.
Нямам намерение да слагам в игнор листа който и да е, нито да се ограничавам от каквато и да е информация - ти ако искаш чети само каквото ти е удобно, твоя воля.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеРуската литература е изградена върху страданието. Страда или персонажът, или авторът, или читателят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Колега - темата не е за историята на България. Има си друга тема за това, така че не му обръщай внимание на този платен провокатор Крис, защото така му помагаш да разводнява темата. Също така не го цитирай, защото излиза че умишлено го показваш пред очите на всички, който са го сложили в игнора си. По добре и ти го сложи в игнора и нека сам да си плещи каквото си иска и сам да си го чете.
Въобще умолявам всички, които не са си сложили ростролеите в игнора, да го направят или поне да не ги цитират. Нека да си плямпат каквото си искат и сами да си го четат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеАха, фактите са си факти, ама при ребром въпрос отидохте на "може би"
Няма различни варианти мой човек - повечето тук сме го гледали от първия ред, има помнещи и Лекс и Хранков и Лайф и всякакви неща създадени за кражби, също си провери Жан ти виденов как оряза референдумитещото нали на българите интереса защитавал...
може да си провериш и законната процедура да притежаваш валута как защитавала българския лев...
сказки ботешки ще ми пробутвате.
Или пък не четете източници и написаното внимателно, или ще ми се извадят от контекст думите, или там някой ще ми чете някакъв морал, който нито ме засяга мен, а е адресиран към някой си, който бил някакъв си в някакъв период, за който би трябвало да има коментар, а се прехвърля към нещо, което няма нищо общо с на какво отговарям, и накрая винаги всичко се свежда до лични нападки и инфантилни коментари.
Живи и здрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Казваш Жан Виденов с хиперинфлацията по негово време е "отстоявал националния интерес"( освен ако не броиш заплата от 10 долара месечно за национален онтерес) Другите ти 2 твърдения- че сме издържали германската армия по времето на ВСВ, и че сме били на 25 място в света по икономическо развитие по времето на соц- а са такава глупост, че даже не ми се коментират.
На 1 февруари 1941г. между Царство България и Третия Райх се подписва спогдобата за издръжка на германските войски в България.
Тази спогодба е позната под името „Нойбахер”. Измисля се някакъв много странен курс на левът към райхсмарката от 32 левчета за една измислена райхсмарка, а по-късно набъбват на 39 лева. Тази марка никой не я иска. Германия отдавна е фалирала и няма ниакакво покритие тази марка. Цялата издръжка на германската пасмина в България струва от уж 500 млн. лв ние плащаме в брой 7,039 млрд. лв (7 милиарда и 39 милиона лева).
Ето откъде тези наперени дойчовци са имали пари за парфюми, изгладени, подстригвали са се, имали са за маникюри, да тракат там с токовете, раздавали са дребни стотинки и шоколади на децата - с нашите пари.
Има и друга причина, освен парите, и тя е, че това е ставало по заповед. Германеца живее по заповед. И да отиде до тоалетна не може без да направи протокол за случката.
В България германските войници са имали заповед да се отнасят любезно с туземците. В Югославия са имали друга заповед - трепете! И те са го правили, а ние сме им помагали.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1...85%D0%B5%D1%80
Това е то германския башибозук.
Левски го е казал най-добре: „Германците са по-турци и от турците”. Това е поробител, който изпозлва народа. Където и да са били - Африка, Китай, навсякъде са си показвали рогата. Същото го правят и днес, но икономичеки.
Това е дъното на българското достойнство:
Ето до това са ни докарали тези хуни германците.
Относно икономическото развитие на България, както казах данните не са мои. Значи, хем разни тука тролят като ми дават за пример пак на същите стъкмистики, но чувствителна ли е темата - не може. Тема табу. Двоен аршин.
Сега даже знам и каква (ще използвам вашия език) „опорка” ще ми се извади. Че била фалирала държавата, работело всичко на загуба и разчитало на субсидии... Я, колко интересно, че то същото се случва и в момента. Всяка голяма икономика си спасява фирмичките, ако са достатъчно големи, и веднага субсидиране. Германия направи това за Луфтханза, САЩ спасиха General Motors, Китай субсидира с кредитни пари всичките си технологични гиганти.
За мен БВП е най-измамния показател, защото цялата световна икономика е на дотации, но разликата тогава и сега е, че 70-те години България е имала индуструия и производство, и то дори на високотехнологични за времето си продукти, може да са били всякакви, но го е имало, а после е било опоскано или харизано.Last edited by Kris_; 27.04.2023, 21:14.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар