IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Беше повече от ясно, че при отсъплението си орките ще взривят всеки един мост. Най-вероятно ще взривят и всеки един трафопост и подстанция, както и ще повредят всеки един обект от цивилната инфраструктура. Дори и фашистите на Хитлер не го правеха това, но СЪВРЕМЕННИТЕ РУСКИ ФАШИСТИ СА НЕНАДМИНАТИ !!!

    Малко им е да бъдат изтребени при форсирането на реката. Трябва и съучастниците им (руския зомбиран народ) да плащат репарации в следващите няколко поколения.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
      GiRo, пак провери кога излязоха първите пентиум процесори, когато се правеха Правец същия процесор се използваше и в другите компютри, разлика ако е имало беше месеци.
      Глупости на търкалета. Нашата соц. електроника се "развиваше" с 5-10 години закъснение, и цялото нейно развитие беше кражба, кражба и пак кражба на западни технологии. Когато в института се появи първият български настолен компютър ИМКО 2, в съседния кабинет вече имаше APPLE 2. Файловете на ИМКО-то се записваха на касетофон, а на Apple 2 на флопидискови устройства, при това от тънките.

      Цялото световно развитие на компютърната техника е минало пред очите ми. Видял съм всичко, работил съм на всичко и много добре помня западните образци, че бяха на светлинни години по-добри от българската селска мъка, базираща се преди всичко на кражби. Например схемата и платката на Правец 8М бяха точно копие до последния компонент на Apple II, ама появили се с 5-6 години закъснение. Дори и интегралните схеми вътре бяха западни с едно-две изключения. Между другото все още имам такъв компютър, който сам съм си го запоявал.

      Дори и софтуера на тогавашните компютри се крадеше от запада. Участвал съм в "кирилизацията", която се извършваше посредством търсене на стрингове във вече компилираната програма и подмяната им с осакатени и съкратени български думи (английските думи са по-къси от българските)..
      Last edited by Mateev; 11.11.2022, 09:55.

      Коментар


      • GiRo, пак провери кога излязоха първите пентиум процесори, когато се правеха Правец същия процесор се използваше и в другите компютри, разлика ако е имало беше месеци.

        Коментар


        • Коментар


          • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
            Те за начина по който се управлява Русия са виновни Запада. Тя можеше да се развива по друг път, но те не ги оставиха намира да го направят. Не Русия не им е противника и Китай дори не е, те сами на себе си са си противник. САЩ не могат да осигурят вътрешния си ред, още се лутат в решението си да разрешат ли накотиците. Не е тайна че армията им е контингент който ги употребява интензивно. Те нея не могат да изчистят.
            66 ли си, 99 ли си, все тая. Ще пиша в множествено число. Всички русороби най-накрая трябва да разберат, че за състоянието в което са, не им е виновен никой, абсолютно никой. Камо ли Запада. Начинът по който се управлява Русия зависи само и единствено от руснаците. От тях зависи дали ще търпят 20 години изкуфели диктатори. От тях зависи дали ще се развиват икономически и политически или ще тъпчат на едно място. Та средностатистическия руснак, русороб и т.н. трябва най-накрая да се погледне в огледалото и попита. Къде сбърках? Ако търсиш виновни, винаги ще намериш кой да обвиниш. В по-голямата част от случаите обаче сам си си виновен. Погледнете се. Драскате за копейки пълни глупости. На Запада не му пука за вашия хейт. Той е свикнал да го чакат да загине. Там ви е проблемът. Вместо да дърпате напред, вие все нещо чакате. Простичък пример. Когато комунизмът си замина, ние работихме на Правец 16 с процесор 8086. В прогнилия Запад бяха на 486 и проектираха Пентиум. Разликата е в светлинни години. 30 години по-късно руснаците крадат перални от фронта и внасят в промишлени количества такива от Казахстан и Армения. За няколко чипа от по няколко долара. През тези 30 години, все нещо чакаха и все някой друг им беше виновен.
            Last edited by GiRo; 11.11.2022, 09:33.
            Не е препоръка за каквото и да било.

            Коментар


            • Южна Корея за първи път продава артилерийски снаряди на САЩ (https://bit.ly/3UMnCrL) за прехвърляне в Украйна

              САЩ планират да закупят около 100 000 снаряда.

              Изпращането на боеприпасите през Съединените щати ще позволи на Южна Корея официално да спази ангажимента си да не доставя оръжие на Украйна.

              Коментар


              • Сообщают, что рано утром ВС РФ в рамках отвода войск на левый берег подорвали Антоновский и Каховский мосты.

                Видехте ли бре? Укронацистите от месец се мъчат, а Великата руZZка армия успя от първия път да ги събори !!!
                всеки пирамидален бързоходен максимално ватин ще ви потвърди

                Коментар



                • Откровеният разказ на един орк :
                  Последната заповед на началството беше:
                  "Преоблечете се в цивилни дрехи и се ебавайте, както си искате."
                  https://t.me/uniannet/79560
                  Last edited by barbaron; 11.11.2022, 08:30.

                  Коментар


                  • путин: "Уважаеми украински партньори, искам преговори" (ако може без условието ви да напусна Украйна)

                    ало путлеристите, записахте ли, запомнихте ли? ХА ХА ХА ХА. Операцията по денацификация била партньорство. Ново дъно в тинята на унижението изкопа джуджака
                    https://imag.one/news/putin-chuvstvu...venko/13075984
                    Last edited by satz; 11.11.2022, 08:35.

                    Коментар


                    • Те за начина по който се управлява Русия са виновни Запада. Тя можеше да се развива по друг път, но те не ги оставиха намира да го направят. Не Русия не им е противника и Китай дори не е, те сами на себе си са си противник. САЩ не могат да осигурят вътрешния си ред, още се лутат в решението си да разрешат ли накотиците. Не е тайна че армията им е контингент който ги употребява интензивно. Те нея не могат да изчистят.

                      Коментар


                      • Дори и да можеха, Дани. ДОРИ И ДА МОЖЕХА.
                        Колко трябва да изтрещят руснаците, че да позволят разни там недоразумения, да ги яхат? Пак ще ги дерат
                        Last edited by Pyramid; 11.11.2022, 04:49.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                          Да не би да намекваш, че когато Украйна превземе Москва, ще създаде Нова Украйна със столица Киев?

                          Добра идея. То поначало в миналото си е било Киевска Рус и одисеята ще завърши пак като Киевска Рус. И тогава светът ще си отдъхне ...
                          Старче, ти съвсем изтрещя. Много те е яд, че не минаха трицветните пасти за зъби, нале. Ама ГООЛЯМА "иновация", сложил нашия боички. Пък злите рашъни, не му уважили сложната тубичка, и нещо не се харчела (не че нещо, ама нулева допълнителна функционалност за потребителя) и нашия, вместо да се замисли, че е лошо да мамиш толкова много хора, като им пробутваш глупости, взел че...НАМРАЗИЛ ТЯХ. (Би било смешно, ако не бе тъжно.)
                          ...И сега, укрофашистите, били щели да "маршируват в Москва!"
                          - МНОГО МОГЪЩ ПСИХИАТЪР трябва за такива.
                          Last edited by Pyramid; 11.11.2022, 01:38.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение

                            В момента става ясно - Кой, кой е..Те накрая пак ще се обединят. Украинците не могат да понесат на Европа жилото, няма да го изтърпят и в никакъв европейски псевдосъюз няма да стоят. Тогава ще се вдигнат.
                            Да не би да намекваш, че когато Украйна превземе Москва, ще създаде Нова Украйна със столица Киев?

                            Добра идея. То поначало в миналото си е било Киевска Рус и одисеята ще завърши пак като Киевска Рус. И тогава светът ще си отдъхне ...

                            Коментар


                            • И как ги лъжат само - ще ви дадем 50 милиарда, после станаха 40 и накрая станаха 4 реално в пари, другите в боклуци от които имат страшна нужда в момента.

                              Коментар

                              Working...
                              X