If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Защото гърците не само не са ги молили, ами са им отказали, като за начало.
И така от "Гърция помоли, Русия великодушно даде" стигнахме до истината - "Русия се натиска, Гърция ги отряза".
Та нарочно ли лъжеш или просто си попаднал на подвеждаща информация от вашите си групи, където всеки дъжд и пек е ХААРП?
Лъжеш ти . Имам познати по островите и знам че никой нищо не е отказал. РУСИЯ помага , само тя има такива самолети .
А ти удобничко си оставил възможност във поста си , когато излезе новината , да се оправдаеш . Прозрачни сте бе соросчета
В този списък за убийства са включени много български граждани. Този път обаче един от организаторите на добавянето на хора в списъка в България направи една фатална грешка – той се похвали публично с това.
Веднага след това самоличността му беше разкрита публично от загрижени български граждани, които се страхуваха за сигурността си.
Хората побързаха да коментират, че той прилича на дисгенетичен орк, което е типично за предателските му убеждения и доносничеството му за украинските фашисти
Илия Безлянков - доносника на Български патриоти
O-o-o-o... what is this thing?!
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Не знам защо, но се коментира че има говедарски бази в бг и по специално атия ииииииииии правят някаква връзка между атаката в южната част на черно море - достатъчно далеч от укропия и атаката с катери- а бееееее да си го кажем направо май искат да ни обвинят че от наша база- говедарска разбира се е пуснат катера
327 деца са в списъка за ликвидиране на украинския сайт „Миротворец“
В този списък за убийства са включени много български граждани. Този път обаче един от организаторите на добавянето на хора в списъка в България направи една фатална грешка – той се похвали публично с това.
Веднага след това самоличността му беше разкрита публично от загрижени български граждани, които се страхуваха за сигурността си.
Хората побързаха да коментират, че той прилича на дисгенетичен орк, което е типично за предателските му убеждения и доносничеството му за украинските фашисти
Коментар