IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• През пристанище Росенец, край Бургас, влиза в България, всичкият суров петрол и пак от там излиза част от продукцията на Лукойл за износ в трети страни. Това пристанище е дадено от Борисов на концесия на руската фирма Лукойл за няколко десетки години. Така на практика там няма българска държава, всичко се контролора от самата фирма Лукойл, какво влиза и какво излиза, а на българската държава са съобщава това което прецени фирмата Лукойл. Реално пристанището е руски анклав. До 24 февруари 2022 година това можеше да се толерира от съюзниците ни. Русия се водеше стратегически партньор на ЕС и САЩ. След започването на войната това повече не може да се топерира. Пристанището е външна граница за ЕС и НАТО. Тоест държавата България трябва да вземе контролът и това ще бъде и под наблюдението на съюниците. Това задължително трябва да се случи. ПП-ДБ и ГЕРБ, имат необходимото мнозинство да решат сами този въпрос. Само, че Христо Иванов привлича и ДПС.

Тази сутрин Петков и Атансов обявяват, че внасят искане от името на тяхната група да се отнеме концесията, но веднага след тях се появява Пеевски и обявява: "ДПС и ГЕРБ решихме да отнемем концесията на Лукойл. Към нас се присъедини и ДБ"

Коментар

• Италианският сенат признава Голодомора от 1932-1933 г. за геноцид над украинския народ

"Паметта за Голодомора и съветските престъпления срещу украинския народ придобива още по-голямо значение днес в светлината на руската инвазия и новия опит за заличаване на украинската национална идентичност", се казва в текста на резолюцията.

Коментар

• Коментар

• Байдън е наредил да се предадат на Международния наказателен съд доказателства за руски военни престъпления в Украйна, съобщава The New York Times.

Според журналистите тази стъпка показва сериозна промяна в подхода на Вашингтон. Преди това Пентагонът се е противопоставял на предаването на материали на МНС, опасявайки се, че американски военнослужещи могат да бъдат подведени под отговорност.

Разузнавателните служби на САЩ разполагат с доказателства за умишлени удари по гражданската инфраструктура и за принудително депортиране на украински деца от временно окупираните територии на Украйна, пише вестникът.

Коментар

• https://t.me/uniannet/106237

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Диалога между палавата премиерка на финландия и дядката

Байдън: Ало, госпожа Марин, утре до 10 сутринта искам да сте кандидатствали за член на НАТО. Ясно?
              Марин: Ама не може ли да направим референдум?
              Байдън; Къф референдум, ве. Къде се е чуло и видяло референдум за НАТО?
              Марин: Ама не може ли поне да питаме парламента?
              Байдън: А искаш ли да се върнеш на касата в супер-маркета?
              Марин(срамежливо): Не.
              Байдън: Тогава - до 10 сутринта - заявката да е на бюрото ми.
              Марин: Сър, йес, сър.

Горе-долу така Финландия стана жив щит на наглите.
              Вероятно по същия начин е било и вкарването на българия в нато.
              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                  путлерски постижения:
                  нещо не са щастливи на заграничната командировка... еххх кви командировки имаше преди при евругеювите пък сега на мъже ше се праим

Зазка, какво стана с корабчето с ел колите, изгорихте ли ги всичките- направо им еб.......... те мамата - 3000 нови коли, барабар с корабчето за около 40 миллиона

Коментар

Не знам, до сега не съм бил безработен. Ако ти си такъв ела ще те Упъна на работа. Пуснаха заповед следващите 2 месеца да правим по 45 часа на седмица. Другата седмица аз съм в отпуска, така че ще пропусна малко
                    Ооох и твойта общашката не е лесна...
                    То е ясно че се гаврят с гастербайтери като теб, но се гаврят и със семейството ти.
                    Абе важото е че сте ваксинирани, макар и не по желание.
                    И да не забравиш да се усмихваш на началниците

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Е тя една от основните ви опорки е за гейропа ,а пък се оказва, че и президентът на Русия е същият.
                      Както обикновено си от групичката на лъжльовците- никой няма нищо против педалите, дори и в този форум. Имам против да се правят тези паради, имам против те да осиновяват деца. Имам против да се изнасилва конституцията на бг където е записано че брака е съюз между мъж и жена, а от гейропата да ни принуждават да приемем че брака е между родител 1 и родител 2

Иначе да си бъркат по дупките, лошо няма, но да не го правят публично

И всъщност кой е казал че путин е педераст, а бойко педал ли е, защото един кмет каза го е еб...л

Коментар

• путлерски постижения:
                        нещо не са щастливи на заграничната командировка... еххх кви командировки имаше преди при евругеювите пък сега на мъже ше се праим

Коментар

• МОСКВА, 27 июл - РИА Новости. Замглавы британского минобороны Джеймс Хиппи заявил, что Великобритания и США участвовали в разработке плана наступления украинских войск, и оно, по его утверждению, соответствует ожиданиям.

Глава комитета начальников штабов США Марк Милли заявил 30 июня, что контрнаступление Украины происходит медленнее, чем ожидалось. Американское издание Newsweek писало со ссылкой на западных экспертов, что ответственность за провал украинского "контрнаступа" несут страны НАТО, которые переносили его сроки и не смогли подготовить Киев к нему.

"На данный момент Украина оправдывает наши ожидания. В целом они выполняют план, который они разработали с нами, американцами и другими в течение прошлой зимы", - сказал Хиппи в интервью британской газете Telegraph.

По его словам, Киев якобы проявляет "надлежащую осторожность", отказываясь отправлять большое количество людей и поставляемое Западом оружие на поле боя.

"Это не голливудский фильм. Не будет момента, когда поедут танки, заиграет музыка и покажут череду военных кадров, а затем - в конце всего этого - победа к сентябрю", - добавил Хиппи.

Он отметил, что Россия "никогда не будет слабым противником, несмотря ни на что".
                          https://ria.ru/20230727/nastuplenie-1886508305.html

Такой воинственный Хиппи... Но так и запишем - к сентябрю перемоги можно не ждать. По плану. А там выяснится, что Россия ваааще неслабый такой противник, и танки поедут в другую сторону...

Враг снова атаковал портовую инфраструктуру Одесской области, есть погибший, - ОК "Юг"

Командование передает, что р... запустили с подводной лодки ракеты "Калибр" с акватории Черного моря на критически малой высоте.

В результате зафиксировано попадание в одно из админзданий порта и убит один из сотрудников. Также повреждено оборудование одного из грузовых терминалов.
                          https://t.me/uniannet/106208

А вот если бы АВАКСы успели вовремя сообщить - глядишь, еще и в городе были бы разрушения. Может быть, даже с жертвами. Но на этот раз коварные русские ударили из-под воды и почти в упор, не оставили ПВО ни одного шанса поработать.

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                            Забавен факт е, че друг админ на канала е споделил новината за Груз 200 със снимка, на която Даниил показва Епъл Уоч за 800 долара. Или 71,888 рубли по курса за деня.
                            ]
                            А откъде у руснак със заплата 300лв има 800 долара. Трябва да се уточни кой лъже

Коментар

Не разбирам какво те вълнува кой е педал и кой не е. Откъде гиркин знае за путин че е педераст?? ТОва е все едно да вярваме на някакъв кмет дето беше казал че опънал бойко

Аман от глупаци
                              Е тя една от основните ви опорки е за гейропа ,а пък се оказва, че и президентът на Русия е същият.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad

Как са помощите за безработица в Германия, стигат ли?
                                Не знам, до сега не съм бил безработен. Ако ти си такъв ела ще те Упъна на работа. Пуснаха заповед следващите 2 месеца да правим по 45 часа на седмица. Другата седмица аз съм в отпуска, така че ще пропусна малко

Коментар

Working...
                                X