IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • barovec, нали ако произвеждаш нещо от нея, после кой ще ти го купи. Има ги нещата от газ която е по около 250 долара.

    Коментар


    • 250$ в България не е била от поне две петилетки
      ама тук не говорирм за цена, а дали има или няма

      ако имаш загниващи евраци или гадни империалистически долари - ще има
      хахаха

      Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
      barovec, цената на газта в момента трябва да е 250 долара за 1000куб.м., има ли газ ако е по 600 долара да кажем, а по 1600 ?

      Коментар


      • https://fb.watch/hh_JI_Tyy1/

        Коментар


        • barovec, цената на газта в момента трябва да е 250 долара за 1000куб.м., има ли газ ако е по 600 долара да кажем, а по 1600 ?

          Коментар


          • Украинската армия е нанесла удар по логистична база на руснаците край Бердянск, съобщиха живеещи близо до мястото на атаката в социалните мрежи в интернет. Информацията за експлозии е потвърдена и от представители на проруската администрация и от лоялните на Киев структури на местното самоуправление.

            Вече два часа не спират експлозиите в района на окупирания от руските сили Бердянск, съобщи и мелитополският сайт ria-m.tv. Според портала взривовете са резултат от действията на артилерията и ракетите на ВСУ и идват от едно от селата край Бердянск, в което руснаците са разположили военна техника и боеприпаси, в това число и ракети за установки С-300.
            Украинската армия е нанесла удар по логистична база на руснаците край Бердянск, съобщиха живеещи близо до...
            Не е препоръка за каквото и да било.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              https://www.youtube.com/watch?v=NAq3acWaD0o - Puluhan Pasukan Ukraina Tiarap Tanpa Perlawanan setelah Ditangkap Tentara Rusia

              Десетки украински войници лягат без съпротива, след като са били пленени от руски войници
              Вата, каква е тази буйна зелена растителност посред зима? Тия даже и по маратонки на бойното поле отишли. От коя година е това?

              Коментар


              • хмм, “новина” от преди 3 месеца , и предизборни салта на димитров-герб

                ама кой го интересува, важното е да кажем че нема гасс. ше палят весници в неохим кво ти пука.., гледам в мюнхен, париж и лондон температурите паднаха под нулата.., е там как се топлят с вестници? , ха ха ха

                Първоначално изпратено от mikimaus Разгледай мнение
                От многото газ неохим неработи.
                https://www.youtube.com/watch?v=YWN3O-4w9m0
                https://www.bulgargaz.bg/bg/obiyavi

                Коментар


                • https://www.youtube.com/watch?v=NAq3acWaD0o - Puluhan Pasukan Ukraina Tiarap Tanpa Perlawanan setelah Ditangkap Tentara Rusia

                  Десетки украински войници лягат без съпротива, след като са били пленени от руски войници

                  Коментар


                  • Скъпо, по-скъпо, най-скъпо, руски газ

                    https://www.capital.bg/politika_i_ik...upo_ruski_gaz/
                    През 1986 в резултат на “задълбочаващото се сътрудничество и топлите връзки между двата народа” е подписана Ямбургската спогодба. Според нея България изпълнява строителство и доставя материали, като за целта задлъжнява в конвертируема валута.

                    Коментар


                    • От многото газ неохим неработи.
                      https://www.youtube.com/watch?v=YWN3O-4w9m0
                      https://www.bulgargaz.bg/bg/obiyavi

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                        Когато си истински патриот милеещ за ...

                        По-рано днес в публикация във Фейсбук дипломатът Илиян Василев обърна внимание, че в стаята, в която президентът Румен Радев връчва мандататите, липсва портретът на българския революционер Захари Стоянов.

                        Според Василев причината за разместването е, че Захари Стоянов, заедно със Стефан Стамболов, са останали в историята като "спасители на България срещу превратаджиите и са символ на борбата срещу руския цар и производното вероподаничество".

                        "И този президент се бие в гърдите, че бил натовец, че завършил на Запад и прочее. Да оставим настрана, че подобен ход издава лични предпочитания и недопустим за държавен глава крен в посока русофилия, но тези портрети на стената са своеобразен "надзор" от историята на мислите му и делата му. Очевидно се смущава от Захари, значи мислите му и делата му, не само тези сторени, но и тези занапред, не са [за] показ. Как да посрещне Митрофанова със Захари Стоянов на стената", пише Илиян Василев.

                        Кой е дипломатът Илиян Василев ?! Името му е "Сашо"! Агент на ДС "Сашо"


                        Агент "Сашо" е роден е роден на 7 юли 1956 г. в София. Баща му е член на БКП, инженер по професия. Бил е дълги години на задгранична работа като ръководител на строежи като ръководител строежи в Сирия и Либия. Понеже е покойник, не можем да разберем дали агентурната работа за ДС не е пък семейна традиция. Но със сигурност знаем от личното дело на агент "Сашо", че баща му е награждаван с правителствени задачи.
                        Майка му е работила като икономист в Министерството на строжите. Агент "Сашо" (Илиан Василев) завършва 114-та гимназия с преподаване на английски език. Отбива военната си служба в НШЗО и после в Харманли. От 1976 г. е студент във ВИИ "Карл Маркс", специалност "Международни отношения". По това време неговият демиург Костов е идеологически преподавател по политикономия във ВИИ. От 1981 г. агент "Сашо" (Илиан Василев) започва работа в отдел "Международни връзки" на Постоянното присъствие на казионното БЗНС, с председател Петър Танчев. Поверено му е направление "Най-развити капиталистически страни". Естеството на работата му позволява да контактува активно с чужди граждани-представители на управляващи и опозиционни партии от САЩ, Великобритания, Австралия и Япония. Мнението на ръководителите на отдела за него е високо. Кои са тези ръководители? Ами шефът на този отдел се казва Виктор Вълков, знакова фигура от кръга "Монтерей" след 10 ноември 1989 г. И зет на един от знаковите съветски шпиони преди 9 септември в България Любомир Пентиев.
                        Агент "Сашо" е амбициозен кариерист. Не се свени от нищо, няма нещо, което да не еготов да направи, за да расте в йерархията на казионното БЗНС. Както пише в документите по вербовката на агент "Сашо": "Илиан Василев е активен член на ДКМС от 1970 г. Предстои му приемане в БЗНС, съгласувано с нас".
                        В средата на 80-те години е осъществен първия оперативен контакт с него. "Има чувство за конспирация", пише с възхита за него оперативният работник, на когото е възложено да го изучава за евентуална вербовка. Същият кадрови служител на ДС добавя, че "по време на 35-тия конгрес на БЗНС и организираната след това международна среща оказа голямо съдействие при изучаването на един от чуждестранните представители". През декември 1987 г. вече е преценено, че е време с Илиан Василев да се проведе вербовъчна беседа. Питате се дали е имал възможност да откаже? Отговорът се съдържа в т.н. "Предложение относно привличането на лицето Илиян Драганов Василев за секретен сътрудник на ДС". Там оперативният работник, натоварен със задачата да го вербува пише дословно следното: "При отказ от сътрудничество от Василев ще бъде взета писмена декларация за неразгласяване на водения разговор".
                        Click image for larger version

Name:	%20дело%20на%20агент%20Сашо%20Илиан%20Василев3.jpg
Views:	1
Size:	41.3 КБ
ID:	3999375


                        https://zonanews.bg/razkritia/imeto-...nt-na-ds-sasho

                        пп такива са ви "патриотите" !
                        Last edited by neon7; 08.12.2022, 20:47.

                        Коментар


                        • GiRo, Захари Стоянов не е бил ласкав и по отношение на Запада и тяхната роля. Наример широкоизвестна е позицията на Великобритания против колборационистите , т.е. България по него време.. А да не искаме да сме монархия е било грях според тях.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Това е през 1939 и 1943 ...
                            Груйче, простичък въпрос. Предполагам няма да те затрудни. Тук всяко четно мнение е проукраинско/ проевропейско. Всяко нечетно е проруско. Ти като един истинки неутрален човек, защо се чувстваш длъжен да опонираш само на първия тип мнения, но не и на втория. Как веднъж не се случи обратното? Някой да ти каже колко са добрички Путин и Русия и с каква неправда се борят и ти да го обориш. Някак си 100% успеваемост само в едната посока. Не се заяждам, наистина. Просто питам.
                            Не е препоръка за каквото и да било.

                            Коментар


                            • Когато си истински патриот милеещ за ...

                              По-рано днес в публикация във Фейсбук дипломатът Илиян Василев обърна внимание, че в стаята, в която президентът Румен Радев връчва мандататите, липсва портретът на българския революционер Захари Стоянов.

                              Според Василев причината за разместването е, че Захари Стоянов, заедно със Стефан Стамболов, са останали в историята като "спасители на България срещу превратаджиите и са символ на борбата срещу руския цар и производното вероподаничество".

                              "И този президент се бие в гърдите, че бил натовец, че завършил на Запад и прочее. Да оставим настрана, че подобен ход издава лични предпочитания и недопустим за държавен глава крен в посока русофилия, но тези портрети на стената са своеобразен "надзор" от историята на мислите му и делата му. Очевидно се смущава от Захари, значи мислите му и делата му, не само тези сторени, но и тези занапред, не са [за] показ. Как да посрещне Митрофанова със Захари Стоянов на стената", пише Илиян Василев.
                              Не е препоръка за каквото и да било.

                              Коментар


                              • Кох Альфред

                                Днес Путлер се срещна с кроткия си Съвет по правата на човека (СПЧ).
                                От речта му научихме, че, първо, Русия е във война с Украйна от дълго време, от началото на 2014 г. И тя не беше започната от Русия, а от Украйна. Второ, научихме, че това все пак е война, а не "специална операция". И трето, Путин смята, че тази война ще продължи дълго.
                                Той също така заяви пред обществеността, че Азовско море се е превърнало във вътрешно руско море, и даде да се разбере, че според него новите територии, които Русия е придобила през тези девет месеца, правят неуместен въпроса за целесъобразността на "специална операция".
                                Той заяви, че рискът от ядрена война е нараснал напоследък, и отново говори дълго и двусмислено за условията, при които Русия може първа да използва ядрено оръжие.

                                Накратко, Путин го направи в характерния си стил: за пореден път зачеркна всички свои предишни думи и издаде нови опорни точки, към които официалната руска пропаганда ще се придържа, докато Путин не се сети да ги отрече и чрез издаването на нови.
                                Путин вече не иска да бъде последователен, логичен или убедителен. Той просто казва това, което е необходимо в момента, за да оправдае действията си в момента. След това, когато това стане ненужно, той лесно ще смени позицията си и ще каже диаметрално противоположното със същото изражение на лицето, ако това е по-изгодно в този момент.

                                Той отдавна твърди, че Русия не е страна в конфликта в Донбас и че това е вътрешен украински въпрос. Ето защо той настояваше Киев да подпише споразуменията от Минск със самопровъзгласилата се ЛНР-ДНР, а не с Русия.
                                И изведнъж настъпва пълен обрат на 180 градуса: оказва се, че решението на Киев да реши проблема със сепаратизма в Донбас със сила е обявяване на война на Русия.
                                И най-забавното е, че според плана на Путин публиката трябва да кима с глава и да казва: "Точно така, точно това се случи... Тогава ни нападнаха укропите. Тези копелета! Агресори! Удряйте ги!" А слушателите, които много добре знаеха какво очакват от тях шефовете им, направиха точно това: кимнаха и започнаха да си подсвиркват одобрително.

                                От това Украйна трябваше да заключи, че с решението си да изпрати войски в Донбас обявява война на Русия! И ако е така, защо мълчахте за това толкова много години? Защо не ни казахте, че според вас Русия е във война с Украйна от 2014 г. насам?
                                Или пък тезата ви е, че през 2014 г. в Украйна е имало държавен преврат и оттогава правителството в Украйна е нелегитимно. Много добре си спомням, че през 2014 г. Русия призна Порошенко за президент на Украйна.
                                В същия ден уебсайтът на Кремъл съобщи, че Путин и Порошенко са провели телефонен разговор. И в това съобщение Порошенко е обявен за президент на Украйна.

                                А на 30 април 2019 г. Русия официално призна избора на Зеленски за президент на Украйна за състоял се . На официалната пресконференция Песков отговори на директен въпрос: "Да, ние признаваме Зеленски за президент на Украйна.
                                Но какво значение има всичко това? Казват ви, че превратът и правителството са нелегитимни, така да бъде. И всички въпроси като този: "С кого сте поддържали дипломатически отношения през всичките тези осем години и на кого сте представили пълномощията си" - висят във въздуха. Няма кой да ги попита и би било наивно да очакваме отговор.

                                Нека ви кажа нещо: един луд се държи по този начин. В истинския, медицински смисъл на думата. Днес по телевизията ни показаха един напълно ненормален Путин. Ръководител на държавата, която разполага с най-големия арсенал от ядрени оръжия в света.
                                Е, наистина: стандартната препоръка на психиатрите в такава ситуация (да не се спори с пациента и да се съгласява с него във всичко) би довела до катастрофа при тези обстоятелства. Между другото, цялото му обкръжение се държи по същия начин. Строго по учебника по психиатрия. Точно това доведе до катастрофата. И така, какво правим сега?

                                Да се преструваме, че си имаме работа с коварен агресор, както правят западните политици сега? Глупаво. Той вече се е откъснал от реалния свят и с него не е възможен диалог от позицията на силата. Той се е освободил от необходимостта да признае очевидни истини. Неговият свят е пластичен и той оформя в него същности, които не съществуват в реалността. В този свят той е най-важният, в този свят той е най-могъщият, в този свят всичко върви по план и в този свят той винаги и във всичко е абсолютно прав.

                                Опитвали ли сте се някога да разговаряте с човек, който страда, да речем, от мания за преследване? Ако е така, трябва да знаете, че е абсолютно невъзможно да го убедите, че никой не го преследва. Единственото нещо, с което можете да се сблъскате, ако настоявате, че сте прави, е агресия от негова страна.

                                А сега си представете, че се сблъсквате с герой, който едновременно страда от мания за преследване и мания за величие. Как се чувствате от това? Има ли смисъл да спорим с него? Особено от позиция на силата? Какви са шансовете да получите агресия в замяна? Ще ви кажа: 100%. Е, имаме агресия.

                                Коментар

                                Working...
                                X