IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • satz, ако украинките излязат големи мъже.

    Коментар


    • Иначе на тяхно място с тези 100 милиарда бих купил само технологии, сигурно ще им се предложи абсолютно всичко което е налично.

      Коментар


      • Има един руски канал - День. В него говорят в общи линии спокойни хора. Имаше едно видео в което човекът който бяха поканили обясни за какво става въпрос. Накратко Русия пак има износ за 100 милиарда и парите са в Западни банки отново и не могат да ги ползват, те няма как да търгуват по този начин според него. То е като да пуснеш на някакви диваци ток, да го произвеждаш, да правиш за това съответните разходи и те да се закачат за жиците и да не плащат. Не може да стане. За тях е по добрия вариант да не изнасят. Реално всичко могат да си произвеждат сами, без значение че няма да имат луксозни стоки. Ще им бъде трудно да се организират отначало. Парите всъщност са безналични, наличните пари са много малко, тези в брой. Средство за разплащане ги правят системите за разплащане, транзакции. Когато те изключат от тях, ти вече не можеш да търгуваш с други страни освен чрез пари в брой. Трябва да си намалиш обема на търговия. Доброто в случая за тях е че няма да имат пари, които да се обезценят от хиперинфлация. В момента уж Запада няма проблеми с Китай, в който има много западна валута, но само така изглежда.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
          ...

          Загубата на Херсон заболява твърде много. Втора такава не може да има.....


          Няма да е загуба, ще е Добрата Воля на Дедо Коледа

          дори турям кило банани за 8-ми декември на "стратегическо прегрупиране" нейде

          Коментар


          • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

            Хахаха-руснаците не можаха да се справят с Украйна ,щели да разрушат ЕС и НАТО. Тия само по мултифилмчета са силни.Те и танковете Армата на филмче са перфектни, ама нещо липсват на бойното поле.
            Ти защото мислиш че ЕС и НАТО са по голяма сила от Украйна. Украинците не могат да намерят войниици, тези пък съвсем. В Афганистан избягаха от 60 хиляди талибани и то бягаха бързо. Не са виновни украинците, че не можели да работят със сложните им оръжия, те оръжията им толкова работят.

            Коментар


            • Не им разбирам абсурдната мисъл, ако се работи с друг нефт, който ще е по скъп, ще се получат по евтини горива. Реално първи които нарушават санкциите са САЩ, те продължават да купуват руски дизел. Имат само две вериги бензиностанции големи на които могат да зареждат големите камиони, конкуренцията е нулева. Те произвеждат некачествен дизел и купуват от руснаците да го смесват и да го подобрят. Ти цените изобщо не ги гледай, има разлика в качеството на изгаряне. Не знам в Бургас хидрокрекинга работи ли, но няма да се учудя ако им вземат рафинерията да е изчезнал. Той е тяхна технология, нещо което Запада няма и то защото не им се занимава. Горивата имат водородно число, колкото по високо е съдържанието на водорода, толкова по добре изгарят и разхода е по нисък. За потребителите това е важно.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Хахаха-руснаците не можаха да се справят с Украйна ,щели да разрушат ЕС и НАТО. Тия само по мултифилмчета са силни.Те и танковете Армата на филмче са перфектни, ама нещо липсват на бойното поле.

                Коментар


                • TF1 20:15 Експрес : Войната в Украйна: кои са тези руснаци, които се сражават срещу армията на Владимир Путин?

                  Въпреки че войната все още не е приключила, украинската армия позволи на пресата да следва един доста специален легион: "Легионът на свободата на Русия". 500 руски граждани са избрали да напуснат армията на Владимир Путин и да се бият заедно с украинците. Сред тези войници е Иля Пономарев, известен руски политически противник. През 2014 г. той е единственият депутат в Думата, който се противопоставя на анексирането на Крим от Русия. Това е комуникационен преврат за украинската армия, която не се колебае да вика, ескортира и транспортира журналисти от цял свят. Посланието е ясно: всички руснаци, които искат да дезертират и да се борят срещу Владимир Путин, са добре дошли в тяхната армия.

                  https://www.tf1.fr/tmc/quotidien-ave...-80119589.html

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                    А каква е идеята да не работи с евтин руски, а да работи с друг на два пъти по висока цена ? Нали българите ще ги плащат тези горива !
                    Идеята е да пръднем на х... на путин, от поне 8 години е това идеята и за жалост се реализира, тази година особено успешно

                    Коментар


                    • https://www.facebook.com/reel/141295...flite=scwspnss

                      Коментар


                      • Вiн хохол.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                          Российские войска отступают под Сватово. Эту информацию нам подтвердили в Генштабе. Источник уточнил, что информация с мест приходит разная, однако ряд подразделений "переместились на более выгодные рубежи обороны". Мы знаем, что это значит.
                          Кто ты - бурят или эвенк? Твой русский , безупречен

                          Коментар


                          • Российские войска отступают под Сватово. Эту информацию нам подтвердили в Генштабе. Источник уточнил, что информация с мест приходит разная, однако ряд подразделений "переместились на более выгодные рубежи обороны". Мы знаем, что это значит.

                            Коментар


                            • mirodes, понеже не знаете какво е било, руснаците са с артилерия за залпов огън, немците нямат. Дават огромно количество жертви при отстъпление. В крайна сметка жертвите са поравно. Сега с Русия и Украйна е абсолютно същото. То друго няма и как да е при война. Дори от тези мобилизираните ще се получат войници, от тези които не умират.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                                Вати гледайте кви са цените в Европа! Някои са по-ниски дори от нашите!

                                https://bg.fuelo.net/world/prices?lang=bg
                                Вати, къде са по ниски. В Европата има държави които са двупосочни помпи на колонките, може да купиш и да продадеш. Като кажете Европа и си представяте някаква река от мед и масло. Има го но не е за всички.

                                Коментар

                                Working...
                                X