IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • А най интересния момент е как Русия вече нищо не изнася, а добива там не е спрял, включително и на метали. Русия искаш да е на твоя страна, не да я нападаш или превземаш или разпадаш. Който се е опитал все си е счупвал главата в стена, а украинците ще са против Русия точно докато вземат пари. Получат ли пари, съюзниците ще им видят гърба колко е широк.

    Коментар


    • Да и сега Русия ще се изолира вече от Германия и това ще е за следващите 2000 години, няма да стане.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
        mirodes, не е имало договор за поделяне на Европа. А иначе руснаците винаги са били свързани с немците, и това не подлежи на промяна, Германия е близка държава за руските царе още.
        Каква ти "близка държава" Екатерина Велика, е РОДЕНА немкиня а разни зли езици разправят че, и Петър Първи уж е бил немец. Слухове са това, разбира се.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

          Изненадваш ме. За постелята на Пригожин ли си мечтаеш? Това е ли е върховната чест за един русороб? А Кадиров няма ли да ревнува?
          Кадиров ще му покаже какво е нюанс

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

            Вероятно умират украинци, но умират като ГЕРОИ. Бъдещите поколения ще ги възхваляват като ГЕРОИ. В историята ще бъдат записани като ГЕРОИ и славата им ще е вечна като ГЕРОИ.

            За разлика от тях руснаците умират като ПИЯНИ СВИНЕ. Бъдещите поколения нищо няма да знаят за тях, защото пропагандата ще лъже, че те въобще не са се раждали, и затова няма как да умрат. В историята ще бъдат записани като ПИЯНСКА ИЗМЕТ и ЗОМБИРАНИ ИДИОТИ. А бъдещите поколения ще знаят за тях че са МАРОДЕРИ, НАЦИСТИ, ОКУПАНТИ, САДИСТИ, ИЗВЕРГИ и ЗОМБИРАНИ КРЪВОЖАДНИ АГРЕСОРИ.

            Бъдещите поколения ще ги е срам да си признаят, че са руснаци. Всеки ден ще пикаят на руския флаг, а веднъж в годината в деня на позора ще серат на него.
            Ще, ще, ще. А сега, пикаеш в гащите...пък може и не само.
            Last edited by Pyramid; 04.01.2023, 23:48.

            Коментар


            • mirodes, не е имало договор за поделяне на Европа. А иначе руснаците винаги са били свързани с немците, и това не подлежи на промяна, Германия е близка държава за руските царе още.

              Коментар



              • А коя държава сключва договор с Германия за разделянето на Европа и снабдяваше нацистка Германия със суровини, жито и дори оръжия?Не беше ли СССР, чийто наследник е Русия?И трябва ли да правим изводи,че руснаците са поддръжници на нацизма ?
                Колкото до постоянното ти споменаване на Сорос-тоя ми е най-противният човек на света. Дори повече и от Путин, щото джуджето има ограничено негативно влияние върху цивилизованият свят.За разлика от Сорос.
                Така че тия опорки ги скрий някъде.
                Last edited by X_Y; 05.01.2023, 09:33.

                Коментар


                • Yori, на руснаците поне им прави чест че искат да напреднат и да са като онези от линка по долу и питат кога и в Русия ще се случи такова нещо ? Славата е чисто имагинерна, войната е за глупавите. И между другото гледах някакъв поляк беше писал под един клип за кмета на този украински град където се се случило клането на поляци. Човека беше написал - аз съм патриот и предпочитам тези области Украйна да ги отдели и ако да не станат полски понеже са със смесено население да са самостоятелни и никоя от държавите да не ги държи в състава си. Прав е, те са ябълка на раздора, както и тези сега смесени с руснаци. Не би трябвало да се помага на украйна да си ги върне, те са за отделяне и от Русия и от Украйна. Над милион са жертвите от такива войни и никой не отстъпва.

                  Коментар


                  • “Никто не ожидал, что у нас будет столько погибших. Не секрет, что часть мужчин добровольно идет по мобилизации, чтобы погибнуть на рубежах нашей Родины и обеспечить семью компенсацией. Таких “хитросделанных” мы хотим немного остудить. Сейчас за погибшего семьи получают 12 миллионов. Примерно с февраля планируют сделать 8”, - говорит наш источник в Минобороны.

                    Кроме того он намекнул, что нередко офицеры на передовой записывают погибших в категорию пропавших без вести и хоронят где-то возле места гибели. Или не хоронят вовсе. За один “спрятанный” труп офицеры получают от 70 до 100 тысяч рублей.

                    “Властям проще нелегально заплатить “сотку” (100 тысяч), чем платить полную компенсацию в 12 миллионов”, - поясняет источник.

                    По его словам, в российской армии эта схема работает и в обратную сторону - семьи, получив известие о пропаже без вести, приходят к военкому и дают взятку, чтобы тот нашел “тело” или “останки” и зафиксировал смерть. Примерная такса - 50/50. То есть военком получает примерно 5-6 миллионов за один такой труп. Естественно, часть этих средств он передает вышестоящему начальству. Звучит унизительно, но так родственники могут получить хотя бы какие-то деньги за своего сына/мужа/отца.

                    Коментар


                    • Почти финальные цифры по погибшим в Макеевке мобилизованным
                      Почти, потому что многие раненые в тяжелом состоянии, могут быть еще умершие.

                      По данным нашего источника в Генштабе, погибли 453 человека, тяжело ранены – около 150. Часть раненых, о которых мы писал раньше, умерли в больницах. Почти 100 человек из тех, кто выжил, потеряли руки или ноги.

                      Погибших уже начали хоронить. Сегодня в Макеевке в братской могиле похоронили 45 мобилизованных. На Родину отправят не более 100 тел погибших, чтобы не опровергать официальную статистику, объявленную Минобороны. Официально Россия признает гибель менее ста своих граждан.

                      Коментар


                      • И не се излагайте, българи ли сте или ц..

                        Коментар


                        • https://www.youtube.com/watch?v=HPCjRdmpHt4, ето ви нещо същественно което в момента се случва, това със славните украинци е ясно. От тях нищо няма да произлезе, но тези въобще не си играят. Четете коментари на руснаци под клипове за Китай, колко е напред, на руснаците им се плаче, славните украинци пък въобще нямат отношение, за тях това е друга планета.

                          Коментар


                          • Украинците не са никакво НАТО, утре ще се извъртят към Русия и НАТО ще стане за смях. Добре че не са оглупели да им дават и самолети с американски пилоти.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                              Vergil1975, всичко имат отпуснато украинците, имат и танкове и много бронирани машини..само авиация нямат, няма кой да пилотира самолетите.
                              Как да няма, нали НАТО се бие срещу могучая? Последно?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

                                И какво точно да му гледаме на тоя клип, освен клоуна в него? А да и някаква насрана показуха.
                                Най-вече колко е неточен БМ21,
                                а на второ място зеленината и липсата на сняг

                                Коментар

                                Working...
                                X