Първоначално изпратено от Tepix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Gerasim_Burgaski, виж дори да се случи да се поразпаднат това ще откара не повече от 5 -10 години. Когато разпаднаха СССР беше кошмар, живял съм в България в населено място в което от СССР идваха всякакви неща които не ни трябват - бяха домъкнали радиоктивен материал, явно обогатен, там този който го донесъл си го крил под леглото гражданина на СССР и тук казал на нашите тикви които са му връзка пад под леглото си да го държат и гражданска защита го открили на стоял така месеци. Търсили пазар хората се говореше. После някакъв червен живак, той за какво е...Много такива неща и тези май бяха украинци. Сега им дават западно оръжие и има да го разнасят.Не я разбирам тази твоята радост, за нас е проблем - на къде ще плъзнат тези неща, тях не ги разнасят професори които знаят по 7 езика, ние сме най близки и езика ни им е близък и храната като дойдат тук е същата, пълен конфорт. Ще се радвам да се оправят и украинците и руснаците, не ми трябва да се разпадат. Русия като се разпадне и там настават времената на Златната орда, никакъв Чингис хан не ги е превземал тях и никакви монголски роби не са били, техните князе като я няма централната власт стават бандити - грабят народа и го плашат че Чингис Хан искал така, нито са го виждали, нито са го чували даже на картинка повечето но много свиреп и най хубаво си дай всичко ценно защото иначе...D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеКато гледам накъде смърди пропагандичката и подготвящите почвата речи, НАТО и джуджето Зеленски са организирали предстоящ инцидент с нещо радиоактивно, под който предлог НАЙ ПОСЛЕ да си оправдаят набутването на НАТО във войната в Украйна на САЩ срещу Русия. Дано ми се привижда, ама късмет на всички."Защото цяла Източна Украйна е населена с хора, които генетично са руснаци. А какво се случва днес - убиваме хора, които са генетично руснаци.Евгений Пригожин, основател на ЧВК "Вагнер""Това сте руснаците - убийци, без значение на какво, важното е да се убива, да се руши, да се съсипва ! Пък дори и това да са други руснаци !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, казвам ти какво може да стане, ти си ми говори за каквото не може. Някакви безгрижни и щастливи индийци ще стана сила която да дели мегдана с Китай, те се наслаждават на живота при всички положения и не искат да се мият и да се къпят, и така са си добре. Запада трябва да се промени, да си махне данъците върху хората, китайците не са проблем като се възтанови Русия. И съвсем реалистично - от петрол и газ пари не се изкарват, освен ако не си СА понеже добива е много евтин. За да поизкара малко пари Русия това може да стане с помоща на САЩ.Командващият ВВС на Украйна генерал-лейтенант Микола Олещук потвърди, че военна база на руската Национална гвардия е била унищожена в Геническ.Очевидно западните ракети се разхождат безпрепятствено над Крим.[LEFT][FONT=TheSansDnevnikPlain][SIZE=15px]Бившата винарна, сега превърната в база на федералната гвардия е отлетяла в морето след удар с две ракети Storm Shadow
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеКато гледам накъде смърди пропагандичката и подготвящите почвата речи, НАТО и джуджето Зеленски са организирали предстоящ инцидент с нещо радиоактивно, под който предлог НАЙ ПОСЛЕ да си оправдаят набутването на НАТО във войната в Украйна на САЩ срещу Русия. Дано ми се привижда, ама късмет на всички.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеКато гледам накъде смърди пропагандичката и подготвящите почвата речи, НАТО и джуджето Зеленски са организирали предстоящ инцидент с нещо радиоактивно, под който предлог НАЙ ПОСЛЕ да си оправдаят набутването на НАТО във войната в Украйна на САЩ срещу Русия. Дано ми се привижда, ама късмет на всички.
пп знаеш ли какво е циклоп и как изглежда?
Коментар
-
Като гледам накъде смърди пропагандичката и подготвящите почвата речи, НАТО и джуджето Зеленски са организирали предстоящ инцидент с нещо радиоактивно, под който предлог НАЙ ПОСЛЕ да си оправдаят набутването на НАТО във войната в Украйна на САЩ срещу Русия. Дано ми се привижда, ама късмет на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Събират украинските мъже зе да ги пратят на сигурна смърт.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, тъкмо ще паднат цените на колите в ЕС, те хубавите и сега са по 1000лв.D.Y.F-091066
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=h0TzCyQXXS0
Вече няма време за губене. Събират украинските мъже зе да ги пратят на сигурна смърт.
Вижте в началото на филмчето.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТе китайците ще ги напълнят с европейски автомобили на по високо от европейското качество, чакат само.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, казвам ти какво може да стане, ти си ми говори за каквото не може. Някакви безгрижни и щастливи индийци ще стана сила която да дели мегдана с Китай, те се наслаждават на живота при всички положения и не искат да се мият и да се къпят, и така са си добре. Запада трябва да се промени, да си махне данъците върху хората, китайците не са проблем като се възтанови Русия. И съвсем реалистично - от петрол и газ пари не се изкарват, освен ако не си СА понеже добива е много евтин. За да поизкара малко пари Русия това може да стане с помоща на САЩ.
Мъка, мъка русоробска! Ревът на русоробите е музика за моите уши!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар