Искате ли линкове за места в нета където си говорят украинци и са реални хора, а не ботове ? Да видите за какво става въпрос, хората са си съвсем нормални. Някои сега искат избори или реферундум дали да продължи това нещо ВСУ или да преговарят с Русия и да се спре, те смятат че народа има думата и според мен са прави. Ситуацията на Зеленски никак не е розова, масово е желанието да го свалят, а някои искат да го направят герой - на фронта като обикновен мобилизиран украински гражданин. Време му е да бяга и да не се прибира в Украйна, много са му набрали украинците.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСамо за хартиите по компенсации и трудоустрояването на участвалите в свойната + 70млн. рубли
от въпросния търг на Минтруда става ясно, че умрелите ОФИЦИАЛНО са минимум 230000
а общо участвали пострадали над 1 000 000.
Ноо някое Дувде, ще ви прочете друго
И като си говорим за надуваемо ПВО и руския идиотизъм де визира Тинтиримин ... да си припомним видео по въпроса ...
https://twitter.com/KyivPost/status/1557629328841646080Last edited by GiRo; 19.09.2023, 19:34.Не е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
... задаваш въпросите си не на когото трябва. Защо това- не знам, защо онова- пак не знам. Патриота от както го думнаха , не съм чул да се е обадил- преди 2 седмици удариха киев, не се е чуло той да е свалил нещо. Потрошените..............- не знам- когато тогава.Ракетите......... колкото толкова. Може пък да е било гумено с400- нали така правеха хохълите и вие се кефехте колко били иновативни- ако са направили същото руснаците и те ли са иновативни или са педали, защото са ви излъгали
Те ти един надуваем C-400 да му се радваш
Last edited by GiRo; 19.09.2023, 19:30.Не е препоръка за каквото и да било.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСамо за хартиите по компенсации и трудоустрояването на участвалите в свойната + 70млн. рубли
от въпросния търг на Минтруда става ясно, че умрелите ОФИЦИАЛНО са минимум 230000
Ноо някое Дувде, ще ви прочете другоD.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от livret Разгледай мнениеISW: Елитни части на руската армия са разгромени край Бахмут
19.09.2023г.
Освобождаването на Клeщеевка и Андреевка от руска окупация би могло да предизвика сериозна деградация сред руските подразделения
Генерал Сирски: Руската отбрана при Бахмут е пробита, три от най-обучените руски бригади са разгромени
Командващият украинските сухопътни войски генерал-полковник Александър Сирски заяви, че в резултат на боевете за Андреевка и Клешчеевка южно от Бахмут руската отбранителна линия е пробита и три руски военни бригади са разгромени. Изявлението му беше разпространено от официалния телеграм-канал Military Media Center.
...Няма ли по-подробно данни за човешката цена ОТ ДВЕТЕ страни? Просто ми е любопитно, моля споделете.
Коментар
-
Само за хартиите по компенсации и трудоустрояването на участвалите в свойната + 70млн. рубли
Ноо някое Дувде, ще ви прочете друго
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЩе доживеем ли да четете правилно?Last edited by mibova; 08.02.2024, 18:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от livret Разгледай мнениеISW: Елитни части на руската армия са разгромени край Бахмут
19.09.2023г.
Освобождаването на Клeщеевка и Андреевка от руска окупация би могло да предизвика сериозна деградация сред руските подразделения
Генерал Сирски: Руската отбрана при Бахмут е пробита, три от най-обучените руски бригади са разгромени
Командващият украинските сухопътни войски генерал-полковник Александър Сирски заяви, че в резултат на боевете за Андреевка и Клешчеевка южно от Бахмут руската отбранителна линия е пробита и три руски военни бригади са разгромени. Изявлението му беше разпространено от официалния телеграм-канал Military Media Center.
D.Y.F-091066
Коментар
-
v_tin, тази подводница няма да я поправят, като гледам тя май не е ставала за поравка, за претопяване е. Те просто си мислят че са пробили ПВО - то, а дали са го пробили - фантазии. Русия има 10 подводници от типа на Курск, те къде ли са, на американците до задните части най вероятно. Построени са 10, останали са 9 и вероятно загубената са я възтановили като бройка, а колко заготвени и могат да ги построят бързо при нужда имат ? Но тази подводница определено няма да я поправят.D.Y.F-091066
Коментар
-
ISW: Елитни части на руската армия са разгромени край Бахмут
19.09.2023г.
Last edited by livret; 19.09.2023, 16:13.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеКакво ще кажете за акцийката на Азербайджан в Нагорни Карабах? Май просто проверяват възможностите на русия за друг фронт хихи!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Предлагам, като НЕ знаеш, за какви хора става дума, да не се самонавиваш. Все едно, аз да почна, по мои или чужди политически пристрастия, да обявявам, кой бил и кой не бил "ставал". Говорим за качества, драги.
P.S. Не възприемай отговора ми като опит за заяждане. Рядко се включвам в дискусии.Last edited by neptun266; 19.09.2023, 15:51.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар