IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
    Мощните сили също трябва да претърпят загуби, иначе мир няма да има. Те философстват, то и когато е мир пак е война, да убият техните близки в тази война и по друг начин ще мислят- ако беше мир, щяха да са живи..
    За Русия ли говориш? Ако е така, съгласен съм, само където нейните сили не са мощни, а по-скоро са пародия на армия, пълна с пияни главорези и садисти, въоръжени с ръждясало въоръжение от миналия век.
    Last edited by Mateev; 16.01.2023, 09:59.

    Коментар


    • По мои наблюдения тия, дето най обясняват как "Хората умират така или иначе" и "Който се е родил, той ще умре", първи заливат фейса с призиви за събиране на пари за тях или за близък/роднина за операции и лечения. Тогава вече човешкия живот става безценен и си струва да се борим за него.

      Вероятно си е до човек - аз изпитвам непоносимост към страдание, мъки и болки и чак се чудя дали това не е някакъв психологически проблем - мисълта, че човек, който диша, мисли, чувства и има кръв и органи като моите може да прекара 15 години в каторга или да бъде изтезаван с месеци ме е побърквала винаги, не мога дори да си го представя, става ми лошо - буквално. Има обаче виждам хора, които не се впечатляват особено.
      И после защо споровете ни водят доникъде ...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
        бай Митьо, никой не иска пак украинци да му кацнат на главата, хората отдавна казаха - 45 години стигат. 450 ли да станат трябва.
        Отново глупости на търкалета. Откъде ги преписваш тези бисери, с които пълниш темата?

        Коментар


        • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
          Не трябва да има победа, ако някоя от страните победи това означава прецедент за още войни, С победа война не спира, спира се със загуби.
          Напротив - трябва да има победа, при това убедителна на Украйна над Русия. Тази държава-терорист, пълна с утрепки с промит мозък, трябва да изпие до дъното горчивата чаша на поражението. След това трябва да се разпадне на съставните си части и след това психолози от целия свят трябва да започнат да лекуват психически болното население. Трябва да се изплатят на Украйна репарации в пълният им размер, а всички военопрестъпници трябва да бъдат съдени от международен съд. Но дори и тогава няма да бъде измит позора, който руснаците ще продължават да го го сърбат поне следващите 100 години.

          Коментар


          • Така е. А знаеш ли защо стоят там, а не ги пращат на фронта, където имат такава нужда от кадри? Ще ти кажа. Пазят шайката от народната любов. Да си пазят власта е много по-важно от това как вървят нещата на фронта.

            Коментар


            • бай Митьо, никой не иска пак украинци да му кацнат на главата, хората отдавна казаха - 45 години стигат. 450 ли да станат трябва.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                Не бе. Щото можеш. Щото така ти хОди, само!
                Пак нищо не си разбрал, тролиш си от будката и накрая ще те хванат, че пишеш на пост и ще те изгонят и от там. И за какво.....заради мерака ти да се придаваш важност.

                Коментар


                • Мощните сили също трябва да претърпят загуби, иначе мир няма да има. Те философстват, то и когато е мир пак е война, да убият техните близки в тази война и по друг начин ще мислят- ако беше мир, щяха да са живи..

                  Коментар


                  • Не трябва да има победа, ако някоя от страните победи това означава прецедент за още войни, С победа война не спира, спира се със загуби.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                      Pyramid и хора се спасяват навсякъде да не умрат, има болници, има пожарни служби, има полиция..а да умират във война винаги е за нечий интерес различен от техния, хората имат интерес да живеят заради близките си.
                      Така е. ВИНАГИ. Войната, трябва да спре. Аз НЕ ИСКАМ ВОЙНА. За да спре, обаче, войната, трябва да има победа. Или успешно завършили преговори за прекратяване. Щото, нещата са по-сложни от нашите желания.Проблемът е, че много мощни външни сили, инат интерес тази война да тече.

                      Коментар


                      • Pyramid и хора се спасяват навсякъде да не умрат, има болници, има пожарни служби, има полиция..а да умират във война винаги е за нечий интерес различен от техния, хората имат интерес да живеят заради близките си.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение

                          Русия да мобилизира 1 мил войници, да приключва със анексираните територии за една седмици.
                          Mилиард мобици ще и трябвяат на Русия за този план. Въоръжени с вили.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение

                            Слушам, кое не ти харесва.
                            Русия да мобилизира 1 мил войници, да приключва със анексираните територии за една седмици и да спира.
                            В момента няма смисъл, силите са изравнени.
                            Не, не точно. Не са. Ама трябва да се спи.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                              аl4en, защо да се излага, Русия има мощни бомби и наистина ги има, казват от утре един истрел по нас и Киев си отива, втори истрел и си отива друга столица. Изтрепаха си народа и се излагат да го пращат да умира.
                              Не го пращат да умира. Дори украинците, имат друго предвид. Пращат го да живее но, да свърши определена работа. А хора умират навсякъде по света, и за къде по- малко. Неприятно е но, се случва. И у нас също, по улиците. Вървиш си, а някой се засилил с колата, щото литър ракия му малко...Дилемата е: Или хората да мрат за едното нищо, или, ако тъй или иначе, ще пада някой, поне нещо да свърши, между другото.
                              Грозно ли е? - ДА, ОПРЕДЕЛЕНО.
                              Има ли друг начин?
                              - Аз не знам, поне. И става, каквото става.

                              Коментар


                              • Бедният брoкер, те имат над 1 милион човека под пагон, стоят си там.

                                Коментар

                                Working...
                                X