Първоначално изпратено от barovec
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbarovec, спекулативни книги са дцк. Пускаш слух че държавата ще спре да плаща и цената им пада, изкупуват ги, после им надуват цената. А и гръцките знаем как се продавали на половин цена под масата, дори им ги платиха на колкото пише на тях, а как държавата е вземала само половината пари и как са харчени тези пари - куче влачи синджир. Гаранция че в сащ не става същото ? 800 милиарда военен бюджет и това нещо се занимаваше да демократизира Афганистан 20 години, е демократичен е вече нали.
Всеки опит за вкарване на механизъм, чрез който да може някоя държава де се вкара в несъстоятелност бил безуспешен заради това, че противоречи на международното право - държавата се ползва със суверенитет за разлика от субектите на частното право.
При държавен банкрут, държавните кредитори за да си върнат вложенията трябва сами да се организират и да влязат в преговори със съответната държава.
Държавните кредитори в случай на провал на преговорите за връщане на заемите, ще загубят капититаловложенията си, т.е парите си.
При Гърция кредиторите на Гърция имаха интерес по-скоро от вечен дълг, отколкото от гръцки банкрут и това е, което дава основание да нe е допуснат фалит.
Като народ все още не сме дорасли да напълним с качествено съдържание заетата отвън държавна форма. Но в това отношение не сме никак уникални – подобно разминаване е много разпространено и е известно под названието племенност. Той се проявява най-вече в предпочитане на местните културни, религиозни, политически разбирания и ценности пред общочовешките."
- 3 Харесвания
Коментар
-
barovec, не съм част от никаква банда. Преди по време на монархиите са си женели децата за децата на монарси от съседните държави, Русия го е прилагала много..Целта е била да има мир. Много трудно се създават и се закрепят такива времена без войни. Сащ имат нещо с което могат тази функция да изпълняват, то е затова дадено на тях..Те се занимават още с войни и печелене на пари.Last edited by supertrader; 04.10.2023, 23:12.D.Y.F-091066
Коментар
-
олекваш,
опитвам се да си изградя малко по-високо мнение за теб
аз го слушам тоя краш на имериалистическия гущер поне от 40 години, явно при тебе слушането на краша е не повече от 5-6
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Бше. Свърши. Но явно си назад матрЯла.
П.П. Е, явно последен ти ще го разбереш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
livret, глупости, няма как да му е казал такива неща. Путин 2006 година се качва на самолет, самолета във възуха се загубва за радарите, самолета каца - вътре няма никой ! Русия се управлява от службите и. Не избират президент, какъв е смисъла..играят го артисти. Решенията които вземат са колективни. САЩ са щастливи защото всички ползваха долара им, а когато спрат дали ще са щастливи ?D.Y.F-091066
Коментар
-
ножа и сиренето баце
сигурен съм, че бандата знаете за кво ставя въпрос
ваще хора немат сирене, оказа се , че и нож нямат
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbarovec, спекулативни книги са дцк. Пускаш слух че държавата ще спре да плаща и цената им пада, изкупуват ги, после им надуват цената. А и гръцките знаем как се продавали на половин цена под масата, дори им ги платиха на колкото пише на тях, а как държавата е вземала само половината пари и как са харчени тези пари - куче влачи синджир. Гаранция че в сащ не става същото ? 800 милиарда военен бюджет и това нещо се занимаваше да демократизира Афганистан 20 години, е демократичен е вече нали.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Предсмъртното послание на Шимон Перес към Путин
Америка ще спечели, без значение какво правите
Аз му казах: вие сте на 63 години, аз съм на 93 години. Кажете, какво искате да постигнете в близките 30 години? За какво се борите? Опитвате се да дразните Америка?
Той каза: Не.
Иска ли Америка част от Русия? Не.
Имате ли недоразумения с Обама?
Той каза: А вие защо питате?
Казах му: Вижте, аз не съм шпионин, може да говорите с мен за всичко.
Той попита: Какво мислите?
И аз казах: Америка ще спечели, без значение какво правите.
Защо? – попита той.
Защото те са щастливи, а вие не сте....
повече http://www.transmedia.bg/2016/10/11/...18KOdARw"
- 7 Харесвания
Коментар
-
barovec, спекулативни книги са дцк. Пускаш слух че държавата ще спре да плаща и цената им пада, изкупуват ги, после им надуват цената. А и гръцките знаем как се продавали на половин цена под масата, дори им ги платиха на колкото пише на тях, а как държавата е вземала само половината пари и как са харчени тези пари - куче влачи синджир. Гаранция че в сащ не става същото ? 800 милиарда военен бюджет и това нещо се занимаваше да демократизира Афганистан 20 години, е демократичен е вече нали.Last edited by supertrader; 04.10.2023, 22:50.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениешог и ужаст, плащат си лихвите секи месец, хахаха
и ножа и сиринето е при тях
те тарикатите в кремъл са наясно за сиренето и ножа, ама последни форумните герои ще го разберете
П.П. Е, явно последен ти ще го разбереш.
Коментар
-
шог и ужаст, плащат си лихвите секи месец, хахаха
и ножа и сиринето е при тях
те тарикатите в кремъл са наясно за сиренето и ножа, ама последни форумните герои ще го разберете
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Ужас си, како. Плащат си като попове лихвите, всеки месец.
?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеКато си говорим за демокрация, ето как я разбират рашистите ...
Младите поколения не може да се зомбират с первий, гледат всеки ден какво се случва с уж
прехвалената им армия, какъв резил е, какъв срам, как се командва, снабдява и как украинците им
разпраха муцуните от шутове
По первий съобщиха ли че целия флот се изнесе от Севастопол?
Съобщиха ли че на фронта орките вече реват че нямат дори вода и патрони?
Рубладжии, краят наближава, молете се на Байдън да спре финансирането или пък да зимата да настъпи още следващата седмица, че орките по фронта изнемогват и са на ръба.
Last edited by livret; 04.10.2023, 21:49.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеКато си говорим за демокрация, ето как я разбират рашистите ...D.Y.F-091066
Коментар
Коментар