barbaron, и твоя, мамеше тука, пускаше линкове да набираш жертви за разни мошеннически схеми да си качваш битрейта.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеGeorgi Kadiev
10 ч. ·
Миналата седмица украинската контраофанзива е успяла да върне само 37 кв.км. Общият размер на окупираната от Русия територия в Украйна е 161 000 кв.км.с Крим и 119 000 кв.км. без него.
Иначе казано, ....
според вас кое е?
- 7 Харесвания
Коментар
-
Не знам колко са им дали САЩ, но съобщиха мисля че им дават блокираните пари на РФ при тях. А за тези установки се съввнявам в мобилността им, преди 35 години знам как в армията ни машините които не е предвидено да се движат много им правеха гумите вечни, тези установки до Украйна дали могат да стигнат ? Едва ли без сериозно да ги ремонтират, а с какви части и дали въобще имат частите сериозно се съмнявам.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid, Украйна има много пари, те получиха от САЩ всички запорирани руски пари там и могат да ни купят с тези 150 милиарда. При положение че са толкова богати да искат старо оръжие не е за вярване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха-смешко не аз, а ти вярваш в глобалното затопляне ,щото така са ти казали.
Коментар
-
mirodes, то си има промяна в атмосферата, а климата го подържат изкуствено, като почнеш да си плащаш за услугата и ще разбереш че е така.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАйде сега, и ти. Момчето вярва на Правилната страна, т.к.така са му казали, че трябва. Нима го обвиняваш в нелоялност?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Pyramid, Украйна има много пари, те получиха от САЩ всички запорирани руски пари там и могат да ни купят с тези 150 милиарда. При положение че са толкова богати да искат старо оръжие не е за вярване.D.Y.F-091066
Коментар
-
Хахаха-викаш щом не лижа задника на Путин ,възхвалявам американците във всичко .Няма по-голям противник от мен на западната либерастия,което не означава, че нямам същото негативно мнение за прогнилата руска империя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Мейданите.Вероятно, скоро мексиканците ще ти свалят розовите очила. Тогава, ще се види каква е твоята пропаганда..
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
https://www.xe.com/currencycharts/?f...to=RUB&view=1M
А великите руски финансисти направиха бюджета си за 2023г. при 70 рубли за долар.
Минималната заплата в Кочината щеше да бъде увеличена от 1 юли, но това се отлага за 1.1.2024г и си остава 16 242 рубли, което е 322 лева!
Турция като единствена разумна дестинация на крепостните туристи се надяваше на някакъв бум. Бум има, ама надолу. Спрямо 2019г те са с 35-40% по-малко.
https://247newsagency.com/opinion/213855.html
Мъка отвсякъде. Но както знаем, крепостния най-много обича Путин и санкциите, които не работели и правели крепостния по-силен.Last edited by sosi; 06.07.2023, 06:59.
- 12 Харесвания
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=eEX8JJ0eXL4, вижте тези, те са колко нас и каква армия имат. Ако влязат в Украйна само памперси ще искат украинците, ке забравят за оръжие и пари. Колко хитра авиация без летища, каца и излита от където може по пътищата и мобилни групи ги обслужват.D.Y.F-091066
Коментар
-
satz, синьото столче е китайско и на нея и струва поне 2 пъти по евтино ако не го купи с долари. Днес гледах нещо което струвало там 29 000 рубли, а тук купено с долари 870лв. Ето затова се осукаха около Китай. Но това е лъжа де...как..D.Y.F-091066
Коментар
-
Хахаха-викаш щом не лижа задника на Путин ,възхвалявам американците във всичко .Няма по-голям противник от мен на западната либерастия,което не означава, че нямам същото негативно мнение за прогнилата руска империя.
Аз също не харесвам Путин.. Но повече не харесвам, дрогирания Зеленски. Докопал се до властта, с американски пари и незаконен 3 тур, на изборите.
- 1 like
Коментар
Коментар