If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Да дойдат тук?! В страна от НАТО? Да не би да сме ги поканили нещо и да не съм разбрал. Не те ще дайдат, ами всички крепостни, полукрепостни, еничари, предатели от Възраждане и подобни ще ги изритаме на севроизток, където заплатите са по 300 лева, на месец.
Да дойдат тук?! В страна от НАТО? Да не би да сме ги поканили нещо и да не съм разбрал. Не те ще дайдат, ами всички крепостни, полукрепостни, еничари, предатели от Възраждане и подобни ще ги изритаме на севроизток, където заплатите са по 300 лева, на месец.
Въобще няма да те удостоят с частта да дойдат, Украйна си е част от Русия - Русия, Украйна и Белорус е прилична по размери съюзна държава.
Самолетите, при кацане, спират с ревера на тягата. Спирачките са само за рульожката.
Да но няма нищо сложно да си произведат необходимите части, все пак те ракети правят които все още са способни да извеждат най голям товар в орбита, да кажеш че спирачките на самолет са технологията която ще ги затрудни ? Всички купуват титаниевите турбини за двигателите от тях. Виж да отлееш този метал и да го обработиш в по сложен профил на тези турбини които снижават и шума и позволяват по добро изгаряне явно си има тънкостите. Другите имат проблем с частите, не те.
Смятай , като дойдат тук , дали парите ти ще са от значение...
Нали ще излязат от пистата, а не са, което означава че имат спирачки все пак. Вечно някакви глупости, изсмукани от пръстите и съчинени от антируската пропаганда. А украйнската пропагандна машина не тръбеше постоянно колко велика е ВСУ и какви успехи постига буквално всяка една секунда, може би щяха да имат по голяма обществена подкрепа. Така украинците си мислят - и без мен печелим войната и са прави че могат да си позволят да не участват. Това със самолетите без спирачки е един вид начин да кажат на публиката - колко сте глупави, може да си ви лъжем и заблуждаваме колкото искаме.
Самолетите, при кацане, спират с реверс на тягата. Спирачките са само за рульожката.
Едва ли. Ще му налазят кошерите,
-Дай пчела мед!
.. А иначе, е трагичен с тази психопатия, да мрази хората заради народност. Такива, в демократични страни, не се толерират. България обаче, е под фашистка власт та, му минава номерът
Все още.
Нали ще излязат от пистата, а не са, което означава че имат спирачки все пак. Вечно някакви глупости, изсмукани от пръстите и съчинени от антируската пропаганда. А украйнската пропагандна машина не тръбеше постоянно колко велика е ВСУ и какви успехи постига буквално всяка една секунда, може би щяха да имат по голяма обществена подкрепа. Така украинците си мислят - и без мен печелим войната и са прави че могат да си позволят да не участват. Това със самолетите без спирачки е един вид начин да кажат на публиката - колко сте глупави, може да си ви лъжем и заблуждаваме колкото искаме.
Тези руснаци наистина са психически болни - цялата нация вкупом от първия до последния.
Нация, в която човешкият живот не струва дори и 2 стотинки (1 рубла).
Тези руснаци наистина са психически болни - цялата нация вкупом от първия до последния.
Нация, в която човешкият живот не струва дори и 2 стотинки (1 рубла).
Не е като по соца да изнасяме за без пари за Ирак, африка и т.н и после да им опрощаваме дълговете.
Като има предатели и безродници като пусито така става . И бази дадохме и дълг опростихме . А можеше да се изплати в петрол. Паси: Даваме бази на САЩ при гаранции за връщане на дълга от Ирак
Коментар