bota156, абе постоянно търсят кого да натопят. Що за хора са ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Здравко, не в България е имало 99% тъпанари и мошенници, които са били оцапани по скоро криминално, крали народа и те били най кресливи да натопят хора от интелигенцията които дори не са имали никаква политическа дейност и съпричастност, точно тези които са събирали на хората храната и са ги мамели се оказали на първа линия да се подмажат на новата власт уж. После обаче България се ориентира към СССР политически и става ясно че ще имаме същата политическа система. Тези лека полека ги изхващат и нямат нищо общо с властта от един момент нататък. Новата политическа власт когато се установява не преследва бившата интелигенция, обаче разни отрепки си топят учителите, хората които са образовани.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
Просто не е имло нужда от руски гарнизони!!!
Местните еничари, предатели, гъзолизци на режима са били предостатъчни!!!
Това е подход използван още от Древния Рим. Там наред с легиони е имало и спомагателни ауксилиарни част (по-многобройни от легионите), които са били използвани точно за тази цел - окупация и подтискане на местното поробено население!
И те така...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
И къде видя "окупация"? Ей на, година вече стана, откак питам всички да ми покажат ПОНЕ ЕДИН окупационен гарнизон...и всички, мълчите като тъпани. Един въпрос, и ви олекват всички глаголизми. А отговорът е простичък: АКО Е БИЛО ИМАЛО, ЩЯХТЕ ДА ПОСОЧИТЕ.
Местните еничари, предатели, гъзолизци на режима са били предостатъчни!!!
Това е подход използван още от Древния Рим. Там наред с легиони е имало и спомагателни ауксилиарни част (по-многобройни от легионите), които са били използвани точно за тази цел - окупация и подтискане на местното поробено население!
И те така...
- 3 Харесвания
Коментар
-
И къде видя "окупация"? Ей на, година вече стана, откак питам всички да ми покажат ПОНЕ ЕДИН окупационен гарнизон...и всички, мълчите като тъпани. Един въпрос, и ви олекват всички глаголизми. А отговорът е простичък: АКО Е БИЛО ИМАЛО, ЩЯХТЕ ДА ПОСОЧИТЕ.
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Има и още- не им взимат територии, не плащат репарации, не ги разделят като германците, не им се настанява окупационна съветска армия която да издържат. ....А и там за разлика от тук е имало боеве и е имало много загинали съветски войници.
В момента шанс да се възтановят засегнатите области бързо има само и единственно ако се отделят в буферна територия - държава и Европа за да спре конфликта щедро на налее пари там. На Украйна цялата пари няма да и дадат за възтановяване, те ходят из Европа, виждат ги какви са бандити и дори и в Полша не ги искат. Например в Германия настоятелно ползват градски транспорт гратис, без билети. Последно коментират побой над кондустор хванал без билет украинец младо момче, което му се нахвърлило и автобуса паркирал пред полицията.D.Y.F-091066
Коментар
-
И къде видя "окупация"? Ей на, година вече стана, откак питам всички да ми покажат ПО Е ЕДИН окупационен гарнизон...и всички, мълчите като тъпани. Един въпрос, и ви олекват всички глаголизми. А отговорът е простичък: АКО Е БИЛО ИМАЛО, ЩЯХТЕ ДА ПОСОЧИТЕ.
п.п. А иначе, съветската окупация продължава чак до декември 1947 така, че не се прави на ощипан.Не е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Тука не става дума за проблеми. Въпросът е принципен! Цивилизционен! Културен! Морален! Човешки!
Циреят издигнат в чест на окупационната армия трябва да бъде премахнат!
И скоро това ще се случи!Last edited by Pyramid; 09.08.2023, 18:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Там е нямало 45 години робство. Не съм чувал да са били "освободени" от всякакво движимо и недвижимо имущество. За мен тия причини са достатъчни за да бъде махнат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Интересно що във ВИЕНА тоз паметник не е "цирей"?
- 6 Харесвания
Коментар
-
То бива човек да страда от фобии и да говори глупости но, от теб, не очаквах чак такава. За "метила". За ГЕРБавите години съм съгласен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сус бре, серсемин! Идея нямаш, в какво вярва пирамидалния. Коментирай неща, дето поне малко, са ти ясни.
Кажи де, кажи в какво вярваш, да тръгнем и ние в правия път. Ще ни е интересно във форума.
Или пак ще се веселим на хумореските ти? Давай, старшинка, ти си!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тука не става дума за проблеми. Въпросът е принципен! Цивилизционен! Културен! Морален! Човешки!
И скоро това ще се случи!
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Мисля, че София има по-належащи проблеми от разпадащия се монумент на прекалилите с метила.
18 години ГЕРБ си казват думата.
И скоро това ще се случи!Last edited by Здравко; 09.08.2023, 16:58.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Мисля, че София има по-належащи проблеми от разпадащия се монумент на прекалилите с метила.
18 години ГЕРБ си казват думата.
Коментар
Коментар