If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
ПРО ракетите ги дават че трябва да са минимум 4 пъти по бързи от тези които трябва да свалят. Не е само да се свали, това трябва да е на подходящото място за да не падне заряда на главата ти, т.е. в твоите населени места или обекти.. Бяха поставили Пейтриът и пак последователно с удари с няколко ракети успяха да им ударят най сигурното, най на дълбоко скривалище - бункер. Сложна работа е защитата, много по сложна от нападението. Затова НАТО няма смисъл да съществува, защитна военна организация перпетомобиле - невъзможно да изпълни такива функции.
Западът няма какво да отговори на руските ракети - и отговорът няма да се появи скоро Русия има Кинжал и Авангард, Китай има ракета DF-ZF в процес на разработка. САЩ все още изостават в производството на собствената си хиперзвукова ракета Dark Eagle, пише Der Spiegel. „В рамките на НАТО има нарастваща загриженост“, а ситуацията в Украйна показа, че алиансът „все още не е намерил средство за защита срещу тези оръжия, което да позволи затварянето на цялата зона“. Според експертите по физика руските ракети никога няма да бъдат прихванати на 100%, въпреки че „по принцип това е възможно“. Но дори ако Съединените щати създадат работеща система, тя не се очаква да бъде поставена на бойно дежурство до 2034 г. Европа също „вижда спешност в хиперзвуковата защита“. Такива системи се разработват в Испания и Франция. Освен това през юни израелската компания Rafael представи системата Sky Sonic, способна на теория да удря ракети със скорост до 10 Маха. Но, както отбелязва Der Spiegel, „това няма да осигури почти нищо за защита срещу Avangard, който развива скорост над 20 Маха.
Това е дървения ватин бойлер, или вражеска бръснарница? Алцхаймер ще се смили ли над вас, да си спомните, че това на картата 90% БЕШЕ червено?
Ти така и не разбра ролята на Бахмут та, нека ти я напомня: Това беше място за месомелачка и нищо повече. Тя се случи. Украйна изгуби там много народ и мястото вече е без значение.
Това е дървения ватин бойлер, или вражеска бръснарница? Алцхаймер ще се смили ли над вас, да си спомните, че това на картата 90% БЕШЕ червено?
май в бръснарницата са те остригали НУЛА номер .....
Не знам какви соросоидни агитационни материали ти пращат , но ДОРИ на тази картинка Бахмут е РУСКИ . тоест....в червено ....
Сега ако ще тропаш на кухо , за 200 -300 кв.м .............. ами тропай си ....ич ми нееее....... на х.......
Целта е стрес и повишаване на цените, инфлация и обезценка на кредитите - дълговете на големите компании. Няма да се спрат докато не стане, не става защото в хората няма пари. Може би това е осъществимо по бързо чрез стратегическа руска атака срещу САЩ.
'''' Нивото на омраза, което имам в себе си към политици, които защитават и манипулират хората да водят войните си, не може да се опише с думи.
Бях там, лично допринесох за всичко това с промитото мислене, че правя добро. Нека ви кажа какво направих...
И какво се опитват да ни накарат да направим отново в Китай, Тайван, Русия, Украйна, Иран и Северна Корея.
Донесох демокрация на хора, които не я искаха, донесох свобода на хора, които бяха свободни, помогнах да бъде свалена армия, която беше там, за да ги защити от хора като нас. Ние бяхме гостите, които не поканиха. ''''
Фашистите от украйна подържани от соросоидите в сащ англия и почти умрелия европейски съюз .............планира да атакува тръбопроводите Турски и Син поток в Черно море като начин да отвлече вниманието на западните медии от неуспешната си контраофанзива. Този газопровод е ключов за Унгария, Сърбия и Турция. В отговор Виктор Орбан заяви, че атака срещу която и да е унгарска инфраструктура ще се счита за война срещу Унгария. Така ще направят и турците и сърбите.
Разбира се че Бахмут е РУСКИ .. ти си изостанал във времето !!! Или си зает да се миеш , защото ако русофил '' пръдне'' , соростията евроатлантическа се насира
Истинската машина на времето е, когато далечното минало (70+) със зъби и нокти се стреми да наложи версията си за бъдещето. Не си давате сметка, че така ограбвате иднината на собствените си деца.
Все си мислех, че си около 55…
...И като как? Обясни, моля. Нищо не ти се разбира. Отделно че, съм почти на 57, ама който не може да смята, може и 207 да му се виждат, знам ли.
Номинирам Росимир Станчев Матеев за Нобелова награда по физика. Причина: Изобретил е Машина на Времето. Оказа се че, ме е вкарал в нея и ме е върнал 47 години ПРЕДИ моето рождение, за да основавам БКП
Истинската машина на времето е, когато далечното минало (70+) със зъби и нокти се стреми да наложи версията си за бъдещето. Не си давате сметка, че така ограбвате иднината на собствените си деца.
Коментар