Веднага може да свърши войната там но големите горе не искат, народа реве, майки оплакват децата си.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Руслан Мъйнов - на много места в мрежата думите му се преиначават:
Никога не бих подкрепил никоя война, още повече такава в Украйна!
На всички сайтове, фейсбук страници, медии, незнайни драскачи и телевизионни водещи, които не просто вадят думите ми от контекста, ами грозно си измислят неща, които никога не съм казвали ги публикуват като цитати, искам да кажа:
Надявам се тази война да не Ви засяга пряко, но за мен тя е реална и ужасяваща. Моите майка, сестра и цялото и семейство и в момента се крият от руските бомбардировки.
Руслан Мъйнов: Кой болен мозък би предположил, че мога да подкрепя тази война...Last edited by satz; 25.08.2023, 20:11.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Голям купон предстои с БРИКС. ...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеИскам внимателно да погледнете !!!!
Бръснарю, обяснете молим, какво правят с героите, нали на тия се кланяхте?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Искам внимателно да погледнете тази илюстрация !!!!
Искам само за момент да се опитате да си представите зверствата, изнасилванията и всички унижения и гаври, на които са били подложени българите по време на турското РОБСТВО
Според новите управляващи и соросоидните продажни тролове , превзели БГ медиите - османско ПРИСЪСТВИЕ
Днес Даниел Лорер в националния БЪЛГАРСКИ ефир каза, че датата 3 март е "проблемна" и "разделя българите
По нелепо, глупаво и гнусно изказване скоро не бях чувал
Това е подигравка и гавра с паметта на всички българи, чиито живот е отнет през 500-те години турско робство
3 март винаги ще бъде националния ни празник
На това ще уча и децата и внуците ми
Първи ще бъда на протеста против тази промяна/подмяна и се надявам да не бъда сам, а с всички нормални родолюбиви хора !
- 3 Харесвания
Коментар
-
В Крим със сигурност има ядрено оръжие, как ВСУ ще го превземат при положение че никой не ги и иска там ! Ето ние сме се Освободили при Руско 0 турската война, но повече българи са се сражавали отколкото чужда армия е влязала на земите ни ! Ако не бяха тези българи дали тази армия би могла да победи и обратното, влиза такава армия обаче българите се вдигат да се сражават срещу нея на страната на Портата, как е щяло да завърши ? Не е възможно да се превземе Крим, ако те не искат Украйна и ВСУ, дори при тези оръжия няма как да стане, те ще се бият срещу окупационната за тях армия. Има много хора които са емигрирали и живеят на Запад, а са от Крим и няма нито един който да говори че там чака някой ВСУ да ги освобождава. Ето това е проблема...Сега да кажа ВСУ ще го освободят, но няма никакви изгледи, там те са само в роля на окупатори.D.Y.F-091066
Коментар
-
Срочное заявление Путина о Пригожине. Дед счастлив, Скабеевой страшно - Цимбалюк
2.5K views19 minutes ago
Месть за Пригожина: у "Вагнера" готов план. Шойгу лучше усилить охрану - Гудков
9.5K views49 minutes ago
Роковая ошибка Пригожина. Путин - убийца? Крах рубля и автопрома - Сергей Асланян
20K views1 hour ago
Правда всплыла. Это и погубило Пригожина! В войсках РФ начался хаос - Березовец
49K views 1 hour ago
Кадыров "признался" в убийстве Пригожина. Появились интригующие подробности
44K views 2 hours ago
Пригожина убили в конце июня! Путин ляпнул лишнего и спалился - Жирнов
93K views 2 hours ago
Веселуха начинается! Крым и РФ атаковала армия дронов. Реакция россиян поражает
9.9K views3 hours ago
Путлер, где деньги? Жены вагнеровцев взбунтовались из-за выплат
33K views 3 hours ago
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ама къф тоя Байдън ве, излизането от Крим, с един час по-дълго от влизането,
не се търпят тия нацисти +90мин. за няма 47км.
кога ша разширим БрИКСа, че с бричките да джиткаме кат бели ора...
и да я освобуждаваме тая Одеса, че сезона замина ве, тия нещо няма ли да напраят накрая, е от България 100х. бръснаря чакат само заповед, еееййй маукупрудавци долнии,Last edited by satz; 25.08.2023, 16:06.
- 6 Харесвания
Коментар
-
better, те са капиталисти, ако капитализма е обществен строй, аз мисля че той не е строй а строя е социализъм в САЩ, капитализма е нещо друго и касае принципа - основата на икономиката, а не обществените отношения.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...За сметка на това обаче, всеки компютър би могъл да изпрати и получи купчини числа...
D.Y.F-091066
Коментар
Коментар