IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • На всичко отгоре се чува че украинците се биели с поляците, които са дошли да им помагат. Това ако е вярно значи дружбата там няма да стане, защото явно се мразят.

    Коментар


    • Запада да се ориентира към приключване лека..полека, така малко с подвити опашки. В САЩ вече говорят за това че така трябва, тук в Европа не могат да зацепят.

      Коментар


      • GiRo, да те са пък най голямата смешка - 120 ракети по мост и той още си стои и не е паднал. Гледах Арестович каза че руснаците нищо не можели да им направят вече, защото ето този мост не са могли да го съборят. Руснаците им събориха мост само с една единственна ракета.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
          После и военната техника на Запада е максимално лошо качество.
          Баш. Затова с 12 хаймарса ви разпиляха физиономиите из цяла Украйна
          Не е препоръка за каквото и да било.

          Коментар


          • https://www.youtube.com/shorts/ZgJ4D-Kky7E, ето какво се е случило в Москва по времето на лошия Путин.

            Коментар


            • После и военната техника на Запада е максимално лошо качество. Тези Леопарди много са се мъчили да ги направят с ресурс само 10 000 км. Това при положение че има верижни машини за цивилни приложения с не по малко мощни двигатели и по тежки и тези танкове с ресурс 500 хиляди километра може да измине докато се износи забележимо. Просто са взели милионите, милиардите от поръчките на военните и им набутват едни боклуци.

              Коментар


              • mirodes, защото ако армията е задействат напълно тя ще вземе и властта там накрая, да не ги мислиш за глупаци които ще си жертват живота за някакви посрали се политици - измамници. После армията няма да цепи басма ни на киев, ни на херсон, ще ги свалят напълно на земята за нула време, пък който е пострадал просто да не бил там. Преди 30 години имаха преобладаващо ракети с обсег над 3000 км. сега се лигавят с някакви крилати, че даже били точни. Просто с големите бомби в рамките на час, два и толкова, Украйна никаква армия няма.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                  "Покончили", покончили - колко да са "покончили"? От 1,14 -на 1,5 милиона души.
                  Старшинка-защо се наложи да се прави мобилизация при положение, че имат 1,4 милиона в армията?Или смяташ,че някой на 45 години, който и служил в армията преди четвърт век по-добре ще се справи от кадрови войник?

                  Коментар


                  • Гиркин нещо не е доволен:

                    "Поскольку о поражении под Угледаром уже широко известно (в сеть выложено множество роликов, снятых дронами киевских партнеров) - придется прокомментировать отдельно (ранее я этого делать не хотел, равно как и сообщать о потерях).

                    Такое впечатление, что мимо наших генералов проехали все события минувшего года. Впрочем, поскольку некоторые из них являются (как минимум - с момента поступления в военные училища) полными кретинами - образцово повторены все ошибки, какие только совершались ранее. Не прикрытое с воздуха и силами РЭБ выдвижение танковых и моторизованных колонн по узким дорогам вдоль редких лесопосадок по идеально ровной местности (поскольку по сторонам - минные поля) закончилось разгромом. Часть техники была уничтожена ударами ПТУР (запускаемых с высотных домов Угледара), часть - расстреляна артиллерией противника, стреляющей исключительно точно. Потеряно более 30 единиц бронетехники (разбивку по видам давать не буду), потери "двухсотыми" только у танкистов - многие десятки. Морпехов, спецназовцев и мотострелков погибло еще больше. И - самое главное - все эти потери оказались "односторонними" - укры расстреляли атакующих "как в тире", нанести им встречные потери наши бойцы не смогли. Противник вновь без особого труда удержал свои позиции в укреп-районе, который до того уже пытались весной и летом прошлого года (также "в лоб") взять неоднократно.

                    Одновременно наши военачальники (чтобы "два раза не вставать") привычно послали на убой по знакомой местности в Донецкой "промке" (там ходили на штурм десятки раз) на Авдеевку "переименованные в ВС РФ" батальоны бывшей НМ ДНР и добровольческие подразделения. Не поддержав их ни нормальным артиллерийским огнём (который был исключительно неточен), ни бронетехникой (которую "берегли от мин" ,а разминировать местность не получилось по техническим причинам). Угробили еще две роты штурмовой пехоты с тем-же результатом, что и ранее - то есть безрезультатно.

                    В общем, на этом и закончилось широко анонсированное по сети "ура-военкорами" "наступление российской армии на всём Донецком фронте". Дополненное мятежом (отказом выступать на позиции) батальона тывинских кочевников и не только (принципиально не сообщаю ничего о подобного рода событиях, пока они кем-то не "слиты" в сеть и не попали в общий доступ).

                    И на этом пока всё."

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                      "Покончили", покончили - колко да са "покончили"? От 1,14 -на 1,5 милиона души.

                      Излъжи ме. Ама тъй, СЛАДКО ме излъжи!

                      Коментар


                      • Коментар


                        • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                          Винаги съм ценял опитът ви. Проверих снимката на която сте се подмокрили, много е смешно

                          ето ви същото място снимано в ноември




                          ХА ХА Ха
                          https://twitter.com/RusevDmitrii/sta...790976/photo/4
                          Едната половина не могли да запалят, другата половина вече е станала на скраб нейде из полята!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

                            Бългатите сме потомци на мизи, гети и беси и сме чисти европейци. Но ти си твърде стар и изкуфял мозък за да ти обянявам тази материя. Това дето ми го говориш не е никаква история базирана на фактим, а измислици на савецката пропаганда по време на савецката окупация у нас.
                            ми сложи си българския флаг
                            не, чакай....по-добре си с този.
                            препоръка е

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                              sosi, ти също си руснак, българите по тези земи сме дошли от там, те са българи. Един руснак по това как изглежда, ако каже че е българин няма ли да повярваш ? Или украинец. Трагедия. Ние сме близки с тях и по далечни с англоезичните народи, макар и с тях да не сме толкова далечни защото сме от една раса.
                              Бългатите сме потомци на мизи, гети и беси и сме чисти европейци. Но ти си твърде стар и изкуфял мозък за да ти обянявам тази материя. Това дето ми го говориш не е никаква история базирана на фактим, а измислици на савецката пропаганда по време на савецката окупация у нас.

                              Коментар


                              • Демократична България” (ДБ) обяви, че остро протестира срещу изявленията на президента Радев по време на срещата на Европейския съюз в Брюксел, "с които той за пореден път постави под съмнение стратегическите интереси на България като пълноценен член на ЕС и НАТО".

                                "Радев се прави, че не разбира какво значи победа. “Демократична България” му обяснява: победа значи руските агресори да се изтеглят от цялата територия на Украйна, включително от окупирания през 2014 г. Крим, да платят репарации за нанесените материални и нематериални щети, а виновниците за военните престъпления и за престъпления срещу човечеството, да бъдат изправени пред международен трибунал, най-добре пред Международния наказателен съд в Хага", коментират от дясното обединение в позиция, изпратена до медиите.

                                "Радев безотговорно противопоставя победата за Украйна на мира, като игнорира реалността, че единствено постигането на целите на легитимната самозащита на Украйна ще бъде и победа за международното право и основа за траен и стабилен мир в Европа. Само такъв мир ще гарантира в пълна степен и българския национален интерес. Колкото по-бързо и решително бъде постигната тази цел, толкова по-малко жертви ще бъдат дадени. И точно затова предоставянето на навременна помощ е толкова важно и обслужва пряко и нашите собствен български национален интерес: постигането на справедлив и траен мир и възстановяване на международното право", се казва в позицията.

                                Коментар

                                Working...
                                X