IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Александър Шпатов: Ако на мястото на МОЧА имаше османски спахия и надпис от признателния народ?

Тогава кой щеше да е благодарен

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ами и ние така казваме

На тази стара карта какъв е този надпис в горния десен ъгъл, там в розовото?
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Днес, 19:11
          Този коментар от v_tin е изтрит от aleks262
          Причина: Неприемливо
        Добре, аз виновен ли съм че потребителя пусна свой чат от бг мамите- ами там се казва така както бях написал, какво да правя
        Пак лъжеш! Дай линк от поста на Tote,който съм цитирал,това е мой пост ,има го и в други форуми,мое творение е ! И видеоклипа,аз съм го качвал- за Цариградската конференция!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Че от какъв зор? Армения е съюзник на Русия, а НК е територия на Азербайджан по международно право. Нали Сталин им я даде
          Объркал си се. ТОВА им се случи, СЛЕД КАТО Пашинян рече да се ебава с Кремъл . ТАКЪВ "съюзник" като него, на Русия не и трябва. Пък и айде стига са били "длъжници" на всички. Дружбата си е Дружба, сиренето е с пари.

Коментар

• https://www.facebook.com/reel/1734461230327135- diskoтека в киев

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Че от какъв зор? Армения е съюзник на Русия, а НК е територия на Азербайджан по международно право. Нали Сталин им я даде
              Добре де, да наложим санкции на арменците че са там от хиляди години. Същата работа както изселването и потурчването на одринска тракия през мисля 1911г. 1 час са им дали тогава турците на българите, азерите на арменците малко повече. Между другото при жена ми има доста арменци- говорят за поне 1000 човека убити, по бг новините казаха 34 човека

Коментар

• барбарон, марикон и други желаещи да започват да събират жълти и сини капачки
                Last edited by ratten; 01.10.2023, 21:49.
                препоръка е

Коментар

А бе да питам- на армения няма ли да изпратим оръжие, нещо санкции срещу азърбайджан да наложим

Коментар

Добре, аз виновен ли съм че потребителя пусна свой чат от бг мамите- ами там се казва така както бях написал, какво да правя
                    еми, освен да го поздравя за сполучливия избор...
                    препоръка е

Коментар

• САЩ свършиха парите за военна помощ на Украйна: Конгресът отказа да отпусне нови средства

?????????????????????????????????????????

Коментар

• ммммммммдддддддаааааааа, всичко е ясно, да влезе убития/ свободата на словото

Коментар

Коментар

• В Русия изглежда са на път да позволят употреба на ново оръжие, ракети и снаряди които не убиват но правят силен електромагнитен импулс повреждаш електрическото и електронно оборудване. С това оръжие обаче има проблем и по добре да не се стига до употребата му. Нарушава плътноста на електрически заряди в атмосферата, прави големи разлики в заредеността образно казано..
                            D.Y.F-091066

Коментар

А бе как смятате- дали руснаците ще ни осъдят за ракетите с300, дефектните били само 3 според пикаещия във фонтани
                              няма да ни закачат.
                              зазката, бургаския марикон, барбарел и останалите ще им се скарат строго и путлер ще свие опашка.
                              препоръка е

Коментар

• v_tin, по принцип няма да ни съдят че сме си изхвърлили боклука в Украйна, само украинците евентуално в бъдеще могат да имат претенции при това основателни. Ти би ли стрелял с пушка на която затвора се откопчава и стреля към този който натиска спусъка, но те знаят че пушката е такава и нашите не ги лъжат.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X