IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

    +10 за гоненето. Иначе, грешиш за някои неща. Не радиовълните се заглушават, ами се създават смущения в приемането.

    ...Само ти се чудя, откъде такъв хъс, АМА ПО ЦЯЛ ДЕН, да клечиш, и да ги "разбиваш". Няма смисъл. Едно ...такова, колкото повече го ръчкаш, толкова повече мирише, 'баси.
    Забиха икономиката те с тези глупости, иначе си имах работа и не бип се занимавал. Те това което се мъчат да го оправят с война ш агресия , с война не може да се оправи. Концентрира се капитала и сега тези рибоци са ги хванали да си изкарват пари да връщат заеми с войни.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      ВСУ разошлись не на шутку: орки пачками отправляются в ад, выжившие - бегут. Фронт news



      30 минути кадри от фронтовата линия. ВСУ отблъсква вагнеровците и зачиства позициите, на които те доскоро са се намирали.
      ...И как разошелся, т.е. "расходился!"

      Коментар


      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Mateev, няма такова нещо като да не могат да бъдат заглушени радиовълни, заглушителите които са от най простия вид работят в целия спектър и само имат голяма консумация на ток. После наистина дроновете в алиекспрес са обрани, но да не им извъртят някой китайски номер, да се окаже че тези честоти и алгоритъма за смяната им го имат руснаците и са подготвени да прихванат управлението им. Да не стане пускаш дрона и след малко го гледаш че те гони да ти пусне бомбата на тебе...
        +10 за гоненето. Иначе, грешиш за някои неща. Не радиовълните се заглушават, ами се създават смущения в приемането.

        ...Само ти се чудя, откъде такъв хъс, АМА ПО ЦЯЛ ДЕН, да клечиш, и да ги "разбиваш". Няма смисъл. Едно ...такова, колкото повече го ръчкаш, толкова повече мирише, 'баси.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
          На този ден през 1999 г. полковник от сръбската противовъздушна отбрана Золтан Дани, етнически унгарец свали стелт самолет F-117 Nighthawk на американските военновъздушни сили.

          НЕ ЗНАЕХМЕ ЧЕ Е НЕВИДИМ , се ''извиниха '' сърбите


          Проектът за "невидим" за радарите самолет f 117 е един от най големите провали на американските тъпанари.
          Те потрошават стотици милиарди долари за разработване на този безумен самолет и за специално наземно оборудване, предназначено за специално за него.
          В реални бойни действия са го ползвали само около 1-2 пъти - войната в Залива и злополучните военни действия срещу бивша Югославия.
          Накрая са принудени да го бракуват, след като, освен безумната стойност за поддръжка и обслужването му станало ясно, че дори старите съветски радари от 60-те го засичат и го прихващат без проблем.
          Така безславно завършили напъните на хамериканците да създадат "невидим" самолет.

          При войната срещу Югославия, f 117 Nighthawk е засечен, прихванат и свален от стар съветски радар от 60-те години - част от зенитно-ракетен комплекс C-125 Нева/Печора


          С-125 Нева / Печора (название на НАТО SA-3 Goa) е съветски зенитно-ракетен комплекс със среден обсег, разработен от бюро Алмаз-Антей. С-125 има стационарен и мобилен вариант, съответно с 4 и 2 ракети на установка. Ракетата В-601 има обсег 35 км с таван от 18 км. Бойната глава е осколъчно-фугасна и има тегло от 60 кг. С такава установка сръбска ПВО батарея командвана от Дани Золтан сваля американски стелт бомбардировач F-117 и изтребител F-16 по време на бомбардировките над бивша Югославия. С-125 е използвана и във войните в Близкия изток от страна на Сирия (сваля 43 израелски самолета през 1973) и Египет (сваля 9 и поврежда 3 израелски самолета през 1970).
          По времето на социализма България също е разполагала с такива съветски зенитно-ракетни комплекси способни да засичат и прихващат американски стелт-бракми.
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

          Коментар


          • На този ден през 1999 г. полковник от сръбската противовъздушна отбрана Золтан Дани, етнически унгарец свали стелт самолет F-117 Nighthawk на американските военновъздушни сили.

            НЕ ЗНАЕХМЕ ЧЕ Е НЕВИДИМ , се ''извиниха '' сърбите



            Коментар


            • Mateev, няма такова нещо като да не могат да бъдат заглушени радиовълни, заглушителите които са от най простия вид работят в целия спектър и само имат голяма консумация на ток. После наистина дроновете в алиекспрес са обрани, но да не им извъртят някой китайски номер, да се окаже че тези честоти и алгоритъма за смяната им го имат руснаците и са подготвени да прихванат управлението им. Да не стане пускаш дрона и след малко го гледаш че те гони да ти пусне бомбата на тебе...
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • ВСУ разошлись не на шутку: орки пачками отправляются в ад, выжившие - бегут. Фронт news



                30 минути кадри от фронтовата линия. ВСУ отблъсква вагнеровците и зачиства позициите, на които те доскоро са се намирали.
                Last edited by Mateev; 27.03.2023, 17:42.

                Коментар


                • Свитан выдал сенсацию: ВСУ зайдут в Донецк и разнесут всю российскую группировку


                  Коментар


                  • ЕС планира нов набор от санкции срещу Русия и Беларус, след като Беларус се съгласи да разполага с руски ядрени оръжия.
                    НАТО не може да приеме идеята страни извън НАТО да имат ядрени оръжия
                    Но ще трябва



                    Коментар


                    • Accurate hit of Javelin missiles on russian tanks in Ukraine



                      В клипа има кадри как се унищожават стотици руски танкове. Радост за очите, особено когато гледаш как куполите на танковете хвърчат на 50 метра височина.

                      Според клипа Украйна е успяла да нанесе такива огромни щети на руските танкове в първите дни на войната само защото щатите са успели спешно да доставят огромни количества джавелини. А са успели, защото западното разузнаване е предоставило навременна информация, че със 100% вероятност ще има война.

                      Било е въпрос на дни - ако Путин беше започнал войната няколко дена по-рано, нямаше да има Джавелини, които да му разкатаят мамицата на танковите му колони.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron
                        ..........
                        22-годишният европейски шампион по бокс Максим Галиничев загина в битка срещу руската армия край Креминна. Той спечели сребро на летните младежки олимпийски игри в Буенос Айрес през 2018 г.





                        Избиха си народа тия фашисти от Украйна . В полза и за сметка на Кравария

                        Коментар




                        • Коментар


                          • Руснаците пуснаха безпилотни танкове, тренирани за прихващане на Абрамси и също навлязоха бронирани джипове Камаз с оръдия.

                            Коментар


                            • Ето още една статия, в която се разказва как Украйна обучи геймърите и ги направи ПИЛОТИ НА ДРОНОВЕ.

                              Как Украйна научи геймърите да управляват дронове

                              https://news.bg/int-politics/kak-ukr...t-dronove.html

                              Обучените пилоти само в Киевското училище са повече от 4500 на брой, така че точно това ще е и количеството на едновременно вдигнатите във въздуха дронове.

                              През януари главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужний нареди на армията да създаде 60 роти, съставени от пилоти на БЛА. Колко човека има в една рота? Да не се окаже, че пилотите са повече от 10 000 на брой?
                              Last edited by Mateev; 27.03.2023, 16:45.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Mateev, как ще пуснеш 50 хиляди дрона, те повечето ще паднат защото са се ударили един в друг, особенно ако ги посети някой изтребител и им направи вятър. Детски играчки..война за деца.
                                Ако контранстъплението започне на фронт от например 200 километра, то тогава на всеки километър ще се паднат по 250 дрона. Това прави по един на всеки 4 метра. Горе-долу толкова са и отбраняващите се орки - по един на всеки 4 метра. Следователно за всеки един орк ще има по 1 дрон. Кой според тебе ще победи в този двубой на живот и смърт? И орките в небето ли ще стрелят или по настъпващите танкове и БТР-и? Да не говорим, че земята около тях ще ври от мини и снаряди.

                                Голям си идеалист. В твоята паралелна вселена да не би героите ти да са безсмъртни?

                                Нападение от 50 000 дрона, отбелязва телеграм каналът "Руский инженер", може да се превърне в атака с безпрецедентни размери
                                . Като се има предвид, че състезателните дронове са много устойчиви на радиосмущения, няма да е възможно да бъдат спрени с обикновени заглушители.

                                Вълни от летящи камикадзета могат да идват и да си отиват, удряйки руски позиции, "докато всички цели бъдат унищожени", пише Forbes.
                                Last edited by Mateev; 27.03.2023, 16:33.

                                Коментар

                                Working...
                                X