IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    А сега разкажи и за това какви войни сме водили и с кое племе в първобитно-общинния строй, и после ни обясни как това е сързано с агресията на Русия в Украйна...

    настроения в Русия
    https://www.youtube.com/shorts/wbNLe_uKE58
    Last edited by X_Y; 29.03.2023, 10:06.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Pyramid

      ! БА !
      Абе, "Експерте", ти не забеляза ли преди да чи пущаш фейковете че, ? Цялата ти пропаганда е гнила бе, драги.
      Той въобще не ги гледа клиповете, някои са направо обидни за тоя който кликне на линка, то бива фалшиво да е но тези никой няма да успее да ги изпревари по фалшиви новини. Забележете че не изкачат реклами, някой плаща на тези хиперфейкове, гори си парите направо.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
        На 29 март 1944 година София отново е бомбардирана от англо-американската авиация .....
        А сега разкажи и за това какви войни сме водили и с кое племе в първобитно-общинния строй, и после ни обясни как това е свързано с агресията на Русия в Украйна...
        Last edited by Mateev; 29.03.2023, 09:46.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          bota156, вече проектирането е много бързо, например първообраза на ф35 е един ЯК на СССР..дълго време са се мъчили с него и не са успяли да го балансират и са се отказали от него. Сега това нещо се прави с компютър, а компютър благодарение на това че в Китай ги произвеждат много, разбира се трябва да отдадем заслуженото и на тези които стартираха технологията САЩ ..има много компютри. Няма проблем да се проектират изтребители в България и да се произвеждат с материали от внос ще стане. Сега има композити които нямат нищо общо със старите които се влагаха, издържат на температура повече от металите. Та 100 -150 бр. изтребители и в България може да се направят.
          ...А, ако са и дронове, щастието пълно. Ама Радев не дава.

          Коментар


          • bota156, вече проектирането е много бързо, например първообраза на ф35 е един ЯК на СССР..дълго време са се мъчили с него и не са успяли да го балансират и са се отказали от него. Сега това нещо се прави с компютър, а компютър благодарение на това че в Китай ги произвеждат много, разбира се трябва да отдадем заслуженото и на тези които стартираха технологията САЩ ..има много компютри. Няма проблем да се проектират изтребители в България и да се произвеждат с материали от внос ще стане. Сега има композити които нямат нищо общо със старите които се влагаха, издържат на температура повече от металите. Та 100 -150 бр. изтребители и в България може да се направят.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Гиркин обозвал ПУТИНА в эфире / Уже не боится?

              Коментар


              • На 29 март 1944 година София отново е бомбардирана от англо-американската авиация - новите САТРАПИ на човечеството. И досега са такива.

                На територията на България падат 120 противникови самолета, в които загиват 256 души. Пленени са 329 съюзнически летци. От българска страна във въздушните боеве загиват 16 летци изтребители, а други 6 при изпълнение на служебните си задължения.

                А сега 80 години по късно НЯМАМЕ авиация благодарение на САТАНАТО
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Mateev
                  Британские и немецкие танки в Украине.

                  Слабо!

                  ИС3 вадят путлерите, сЯ ша видиш ти
                  https://www.investor.bg/a/527-svyat/...drevni-tankove

                  Коментар


                  • Путин готовится к контрнаступлению ВСУ / Оперативная обстановка от ЖДАНОВА



                    От 15 пуснати от РФ Шахеди 14 са свалени.
                    Вървели са по различни маршрути, но това не ги е спасило. 12 от тях са били насочени към Киев, ама нъцки.
                    Last edited by Mateev; 29.03.2023, 09:18.

                    Коментар


                    • Коментар


                      • Запада го е закъсал за население, те като се оформи ситуация от някъде да дойдат хора се радват че ще дойде някой да ги наследи. Украйна пръска своето население, в един танк 4 човека да сложиш, това са поне 4 милиона които ще се затрият за държавата защото ще загинат, а те ако изживеят живота си нормално ще създадат продукт за 4 милиона в тази държава. Във ВСУ ако някой мисли с главата си и за бъдещето на държавата в никаква атака няма да ги изпрати. В момента тази тежка метална техника е компроментирана, намират начин да я осветят - маркират и танка води ракетата към себе си. Ако от мен зависи не бих пуснал танковете, този тип война умря - загина.
                        - Сега Русия не беше права че щом са останали територии населени с руснаци извън границите и тя трябва да присъедини тези територии, още повече че Русия не изпитва териториален недостиг. Иначе Русия и Украйна са територии големи, хората малко.
                        - След войната има голяма вероятност да се увлекат към изтегляне на хора, създава се напрежение срещу етноса в съседната държава с цел да придойде това население в Русия. Ако имат разумни хора начело на държавата няма да го правят, а ще подобрят икономиката и раждаемостта.
                        - Те в Европа също така трябва да постъпват, подобряват икономиката и раждаемостта се повишава.
                        - За да си повишиш икономиката трябва да се подобрят условията за малък бизнес с ниска принадена стойност и много евтини работни места, ниски данъци и без данъци за него дори. Тогава защо да се занимават да създават омраза между хората, народа им ще се множи.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Австралия праща на Украйна картонени дронове за еднократна употреба с обсег 120 км с GPS насочване. Вече има доставени и използвани такива дронове от украинците.
                          https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...BD-413934.html

                          Коментар


                          • https://www.youtube.com/watch?v=xnKJ-ZyPaTA, тези инстинктивно усещат че войната не върви добре за тях. По настроението им си личи, а иначе въобще не са наясно за отношенията на Китай с Русия.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • IaneSandanski, те са едни водещи на телевизионни предавания, нищо особенно, дори не са този тип пропагандисти като от тези клипове украинските които постоянно се цвъкат в ютуб, на които дори заглавията нямат връзка със съдържанието. Ако някой дава пари на тези хора да ги правят, защото си личи че ги правят с пари и за пари..просто си хвърля парите на халос. Сега един човек като отвори един такъв клип и да го изгледа докрай, ами той се чуства излъган и дори обиден. Те работят с патос, но срещу властта в Киев по този начин. Дори истината не е толкова важна, важно е да има справедливост..а това нещо компроментира и ютуб. Макар че там хората много добре знаят че не се намира истината без да търсиш много и всички са с настройка да търсят много. Ефекта е нула и нещо от тях.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • analog, с клипчета нищо не става, всичката техника която влиза в Украйна не се унищожава, защото се маркира, така без никакво постоянно наблюдение научават нейното местоположение. Тези които ще са с нея изгарят по дефолт, ако не я обърнат към Киев. Репарации ще има от доставчиците на оръжия. Те ще платят за разрушенията там. Ще видите че след като свалят режима на Залужни - генерал Деби, не на Зе защото той там е никой точно ..руснаците дори няма да се месят на украинците какви хора да си изберат които да управляват страната им. Много сте далеч от реалния живот.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X