Gerasim_Burgaski, не се решават тези неща от един човек, няма значение. Ако се решават от един човек той щеше да каже - За да нямам проблеми защо да не се съглася да им върна тези територии които се отцепиха от скапаната държава Украйна, която плаща пенсии по 50 евро и няма да се замеси в конфликт със Запада. Само че решенията са колективни, само глупаци в Хага си мислят че някой управлява еднолично.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Агентите на "Козяк" тук все повече истерясват, вече пяна избива на фелацийните им устички.
Странно ми е, обаче, че изостават по фаза на 180° от медийния майка-кораб в Щатите... макар и не – Самоходен Джо (и посолствата му) сам продължава отдавна загубената украинска кауза (никога и не печелена, прочее) преко всякаква логика, освен тази да отсрочи по-натам времето, кога хептен ще се вмиришат и лъснат осраните му гащи.Last edited by Turbolan; 08.12.2023, 18:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
... Още по-закъсала?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, украинците до няколко месеца ще се вдигнат, на тях им се плаче, минали са 10 години в чакане и единственото нещо което им се случи е да ги направят войници.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
НЕ ! Това нещо няма да се задържи повече от 6 месеца още.
- 2 Харесвания
Коментар
-
... Още по-закъсала?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
НЕ ! Това нещо няма да се задържи повече от 6 месеца още.
Браво
Да досъсипе кочината!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, украинците до няколко месеца ще се вдигнат, на тях им се плаче, минали са 10 години в чакане и единственото нещо което им се случи е да ги направят войници.
Коментар
-
... Още по-закъсала?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Човек като погледне Швеция и Южна Корея може да си направи извода какво ще е Украйна след 5-10 години.
С обща граница с Голямата, Аналогова, Сибирска Блатна Северна Джамахирия.
Коментар
-
То и в България, тук и там, се търкалят оляни-заляни пияндета но, тях не ги виждате, нале. Абе знаех си аз, че си Принципен, къртиш мивки.Човек като погледне Швеция и Южна Корея може да си направи извода какво ще е Украйна след 5-10 години.
С обща граница с Голямата, Аналогова, Сибирска Блатна Северна Джамахирия.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Щото ТИ "създаваш", нале.То да не е за руZZки мир.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, и германските са така, аз съм с германски лаптоп, от такъв пиша, няма едно германско болче в него. Знам защото аз съм го правил от части. Смартфон имам испански и той е така.милиони руZZки колхозници мрат като сVVине, гинат като тор, но, аналоговия бг трол му е весело.
Руската кочина оттече
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар